Arama sonuçları: *

• Users: KreXieG
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

gta 5 jobs girilmiyor

arkadaşlar gta 5de yeniyim jobsa girmeye çalışıyorum ama enter basınca girilmiyor yani işlevsiz bir buton gibi görünüyor.escden onlineden jobsa giriyorum basılmıyor level falanmı atlamam gerek?
  2. K

valorant hata alıyorum

arkadaşlar dün win 11e geçdim ve valorant indirdim fakat van 9003 hatası aldım bi kanaldan bir video izledim amabenim bios menümde öyle bir şey yoktu size danışmak istedim anakart: Gigabyte h510m işlemci: İntel İ3 10105F 1676203956 bazı kanallar uefi mod falan dedi ama öyle bir şey bulamadım
  3. K

80 tl ile ne yapmalıyım?

80 tl var şuan düzgün oyun bulamadım ne yapmalıyım arkadaşlar bildiğiniz site veya güzel indirimde olan bir oyun varsa söyleyebilirmisiniz?
  4. K

Red Dead Redemption Vs 3 Oyun???

Arkadaşlar şuan 100 liram var ve hangisini alacağımı bilemiyorum sizede deneyimleriniziden danışayım dedim 1. teklif=Red dead redemption 2 (98,67 tl) 2. teklif=Carx drift racing online(10,25) , Rainbow six siege(35,60) , sea of thieves(30,25) arkadaşlar ikinci teklifdeki oyunları değişip daha...
  5. K

Epic games buga girdi

arkadaşlar sabahtan beri şu oyunu almayı deniyorum herkes girdiği için çık gir yapıp yeniden deniyiyem dedim 197 tl gözüküyor napacam yaw 1671987822 az çnce böyle değildi yeni böyle oldu şuan kütüphanemdede yok
  6. K

cheat engine sorun yaratırmı?

arkadaşlar ets 2de borca battım ve biraz araştırdıkdan sonra cheat engine hilesi yapdım online serverlarda ve truckers mpde sorun yaratırmı? ban yermiyim? eğer ban riski varsa hileyi nasıl kapatabilirim?
  7. K

benim için akıllı saat

arkadaşlar ben 14 yaşındayım kilom 44(bileğime uyması için söyledim) bütcem 1000 lira akıllı saat önerir misiniz? maximum 1100 falan olabilirim.
  8. K

Öneri steam oyun önerisi

arkadaşlar 75 tl 37 kuruşum var sizin şuan önerdiğiniz bir oyun varmıdır yoksa indirimmi beklemeliyim?
  9. K

toslada epin alma yeri yok

arkadaşlar her zaman alıyordum fakat şuan keşfette ödemeler kısmına geldiğimide oyun kodları bölümü yok arkadaşlar nfs heat alcam acayip ucuzlamış lütfen yardım edin :c
  10. K

istediğim okul gelirmi

arkadaşlar nakil deniyorum benim puan 377 yd 14,82 istediğim okul 382 yd 13,13 gelme şansı varmı yoksa başka okulamı deneyeyim ?
  11. K

Gta Online Girerken Modu Devredışı Bırakma

(Konu dışı yorum yapacaksanız yorum kasmayın lütfen.) Arkadaşlar polis modu indirmek istiyorum önerdiğiniz site varsa (mod için) hem siteyi hemde kurma işlemini nasıl yapacağımızı anlatan bir video atarsanız sevinirim oyun steamden alınmış ve arkadaşlar online ye girerken modu nasıl kapatcam...
  12. K

tosla epinimi vermedi

arkadaşlar en az 300 lira değerinde alışveriş yaptım sorun olmadı fakat witcher 3 alacaktım epin aldım 2-3 dakikadan beri gelmedi ve birkaç dakikaya gelicek dedi sizce ne zaman gelir bir kişi daha bu sorunu yaşamış ve para gelmemiş ne yapmalıyım?
  13. K

dying light hangisini almalıyım?

arkadaşlar dying light alcam sizce definitive editionumu alayım yoksa enhanced editionmu alayım, 5 lira 5 liradır diyip enhancedimi alayım yoksa definitive ye 5 lira daha fazla vermelimiyim? season pass var definitive editionda season pass ile neye erişebiliyorum? oyun joystickle sararmı...
  14. K

forza horizon 4 açılmıyor

arkadaşlar yeni forza horizon 4 yükledim oynaya basdığımda açılmıyor yaklaşık 5-6 dakika geçti sistem gtx 1650 i3 10105f 16 gb DDR 4 ram h510m anakart normalde açması gerekiyor ilk açış olduğu içinmi bukadar bekletiyor
  15. K

cheat engine ile alakalı soru

arkadaşlar bir videoda gördüm cheat enginede bir şey yapınca oyun indirince çok mbps alıyor ben normalde 9 mbps alırken bu şeyi uyguladığımda 36 mbps almaya başladım sizce steam bana bir şey yaparmı, yani ban yeme şansım varmı? 1662714980 ben uyguladım ve yorumlarda herkes işe yarıyo yazmıştı ban...
  16. K

steam veya oyun önerisi

arkadaşlar 52 liram kaldı ben r6 siege yi alacaktım indirimi bitmiş arma 3ü gördüm sizce arma 3 alınır mı? normalde 160 lira fakat şuan 42 lira sizce alayımmı yoksa başka bir oyun öneriniz varmı. joystick aldım onunla beraber saran bir oyun varsa önerir misiniz?. pesin steam keyini güvenilir nerede...
  17. K

Hangi oyunu almalıyım

arkadaşlar bugün 150 tl cüzdan kodu almaya gitcem ben r6 siege,forza 4 ve gta 5 almayı düşünüyorum(indirimdeler) size sormak istedim sizce bu 3ünümü alayım yoksa önerediğiniz hikayeli oyun falan varmı? rdr düşünmüyorum birden fazla oyun almak istiyorum
  18. K

utorrent güvenilir mi??

arkadaşlar utorrent den sorun çıkmaz indirilen oyundan sorun çıkabilir yazmayın biliyorum ama utorrenti virustotalde taratınca bazı şeylerde uyarı veriyor ve pcnin kendi antivirüsü düşük virüs olarak gösteriyor ekran görüntülerinide atıcam.
  19. K

upload 4 ever güvenilir mi?

arkadaşlar bir arkadaşım bana bir site gösterdi müzik yüklüyorsun indirenler para kazaanıyor ve türkiye ile alakası olmadığı için bu sitenin bir müzikden en az 1 dolar geliyor sizce güveniyimmi? hatta bazı kanallar bu site hakkında video yapmı isterseniz izleyebilirsiniz.
  20. K

max 350 tl gamepad önerisi

Arkadaşlar ilk olarak itopya , İncehesap vb sitelerin güvenilir olduğunu biliyorum ama aileme anlatsam anlamıyorlar bu yüzden trendyol veya hepsi burada gibi sitelerden önerirseniz sevinirim fiyat max 350 yaparım öneri yaparmısınız futbol oyunlarını klavye ile oynamak istemiyorum
Geri