Arama sonuçları: *

• Users: airneas81
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

ASUS ROG Ally X Z2 Extreme alınır mı?

Şu anda elimde Nintendo Switch V1 var ve bildiğiniz gibi Nintendo oyunları abartı pahalı. Ben de dedim ki Steam hesabım güzel dizili, o yüzden Windows tabanlı el konsollarina baktım ve kafama ASUS ROG Ally X Z2 Extreme yattı. Ne dersiniz, alınır mı? Yoksa daha iyi el konsollari var mı? Şimdiden...
  2. A

BIOSTAR RX 570 alınır mı?

2. el olarak buldum BIOSTAR markasının RX 570 modeli sizce alınır mı? Nasıldır FurMark testlerini koyuyorum ekran kartının fiyatı 3000 TL.
  3. A

WeChat QR referansı.

Merhaba öncelikle. WeChat uygulamasına girme sebebim Valorant mobil oynamak için ama giriş yapmaya çalıştığımda bana başka bir WeChat uygulaması kullanan bir kişinin benim QR kodunu okuyup onaylaması lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. A

PS 3 ekran var ama ses gelmiyor

PS 3 Slim modelini kullanıyorum birkaç ay önce kuzenim PS 3 Slim'i eline alıp salamya başladı. Onu durdurduktan sonra PS 3'ü açınca ses gelememeye başladı. Şimdiden teşekkürler
  5. A

Ps3 720p yapınca ses gelmiyor

PS 3 de 720p yapınca ses gelmiyor bu oyunlar ve menüde dahil ama 576p yapınca ses geliyor.
  6. A

PS 3 konsolunda ses gelmiyor

Merhaba. Kısaca bahsedeceğim sorunumdan. Ana menüde ses geliyor hani tık tık sesleri ama hiçbir oyunda ses gelmiyor. Nasıl çözebilirim ven bunu? Teşekkürler. Not: Ses ayarlarını sıfırladım ve HDMI kablosunu değiştirdim olmadı.
  7. A

Steam oyun indirdim virus gibi bir şey geldi

Merhaba ben bugün trackmania adlı bir oyun yükledim oyuna girerken bana oyunu güncellemek ister misin dedi bende yanısıkla tike bastım hızlı hızlı geçerken o sırada 1 siteye atı 1 tane dosya yüklemeye calıstı ama olmadı Windows Defender iptal eti yüklemeyi ondan sonra arkadan garip bir adam...
  8. A

3.5 HDD Kutsusu Önerisi

3.5 HDD Kutsusu Önerisi Ucuz Olursa Güzel olur
  9. A

Yardım Jak girişliği kulaklığa dönüştürücü tavsiyesi

Merhaba, bugün bir kulaklık aldım ama eve geldiğimde fark etim kulaklık girisi 1 USB 2 tane de jak girisi var bir mikrofon bir kulaklık ama kulaklığı iade de etmek istemiyorum. Bana önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mı? Girişler alttaki resim gibi. Not: Gaming kulaklık. Laptop için
  10. A

WD Black 500GB HDD alınır mı?

https://www.n11.com/urun/wd-wd5000lpsx-25-500-gb-7200-rpm-sata-3-hdd-1548814?magaza=ofisgrup&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu linkteki HDD alınır mı? Ve bu HDD laptopa takılır mı?
  11. A

hareketli wallpaper önerisi

hareketli güzel bir sey arıyorum ama ne adar baksamda bulamadım bir öneriniz varsa simdiden tesekür ederim not: lively wallpaper kulanıyorum
  12. A

masaüstü sistem önerisi bütçe 15k

Merhaba bütçem 15k 1K 2K aşabilirim şimdiden önerileriniz için teşekküreler.
  13. A

just cause multiplayer girilmiyor

merhabalar ben just cause yi arkadaşlarımla oynuycam ama giremiyorum bana diyoki bir tuşa bas basıyorum ama kapanıp acılmıyor.
  14. A

GT740M i5 4200U Farming Simulator 19'da kaç FPS verir?

Merhaba Steam hazır indirim festivali varken gözüme çarptı Farming Simulator 19 kaç FPS verir sistem: GT740 i5 4200U 8 GB RAM.
  15. A

bilgisayarım cs 2 kaldırırmı?

merhaba arkadaslar ben cs2 oynuycam ama kaldırırmı kaldırmazmı bilmiyorum ekran kartı:gt740m işlemci:i5 4200u ram:8gb
  16. A

Çözüldü✓ ekran kartı driver olmuyor

beyler geforche experience yüklemeye calıstığımda bi uyarı veriyor uyarı detaylarına tıkladığımda bu cıkıyor ama ekran kartım gt 730
  17. A

ekran kartı güncelenmiyor

merhaba arkadaslar ben im pc de gt730 var ona driver kurucam ama böyle bir hata veriyor yardımcı olurmusunuz
  18. A

Dead Island: Riptide Definitive Edition düşük fps

öncelikle Selamın Aleyküm simdi ben Dead Island: Riptide Definitive Edition aldım ama oyuna girdiğimde kasıyor ve naditen 30 fps yi görüyot sistem gereksinimleri beninkinden düsük oyunun iştediği min seyler İşletim Sistemi *: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit /...
  19. A

I7 2600 RX 560 sistem alınır mı

https://ty.gl/eg74233h50 Ne diyosunuz F/P mi yoksa kötü mü islemciyi değiştirebilirim
  20. A

PS3 Kırdırma Fiyatı?

Elimde bir PS3 Slim bar ve kırdırmak istiyorum fiyat bilgisini ne kadardır bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Geri