Arama sonuçları: *

• Users: Shenba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Shenba

Çocuklarla uğraşmak.

Şunu anladım ki insanlara yardım etmeyeceksin. Bu sebepten forum hesabımı siliyorum.
  2. Shenba

Samsung a12 siyah ekran sorunu

Samsung a12 telefonum youtube video izlerken birden ekran gitti karadı telefon çalışıyor ama erkana görüntü gelmiyor. Şuan telefonu söktüm batarya kablosunu söküüp taktım işe yaramadı. Telefon açılıyor ekran siyah ve görüntü alamıyorum. Çözümü hakkında bilgisi olan var ise mutlu olurum.
  3. Shenba

Çözüldü✓ Laptop ekran kartı problemi

Asus rog g614jv modeli ekran kartı problemi yaşatıyor. Sorun şöyle ki bendede aynısından var ancak arkadaşta olan laptopta güncelleme var diyerek güncellemeleri kendi sitesinden indirip kurmuş ve ekran kartı görünmüyor. Bende biraz baktım ancak sorunu bulamadım. Aygıt yöneticinde intelin dahili...
  4. Shenba

Hp omen bios yükleme sorunu

Arkadaşlar merhaba; Hp omen 17 cb 1027nt bios sıfırlandı ve böyle bir hata alıyorum. Altta resmi ekliyorum çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  5. Shenba

ddr5 Geçeceğim için Kasamı satacağım tavsiye bekliyorum

Anakart Asus rog strix b450 f gaming 2 İşlemci Amd 5600g Ram 16*2 8*2 3600mhz toplam 48 gb ekran kartı amd rx 6800 16 gb power cooler master gx750w 80+ bronz m2 ssd msi 390 512 gb 2 adet kasa zalman s4 plus her parçanın 1 sene kadar garantisi var. tüm parçaların kutuları duruyor. Sizce ne...
  6. Shenba

1000 liraya kadar gaming klavye

Tepkime süresi çok düşük gaming klavye önerilerinizi bekliyorum. Link ile yollarsanız mutlu olurum. Mekanik yada mebran olması önemli değil ama tuş basımı yumuşak tepki süresi hızlı olması yeterli.
  7. Shenba

Sistemimi eleştirmenizi rica ediyorum.

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım. Sizden ricam bu parça yerine bu olsaydı iyi olurdu veya bu daha uygun olurdu gibi eleştiriler pahalı yada ucuz almışsın gibi fikir tavsiyeler benim için çok önemli. İşlemci AMD Ryzen 5 5600g Anakart Asus rog strix B450 F Gaming ll Ramlar team t-force...
  8. Shenba

60bin liraya kadar ddr5 kasa tavsiye

Arkadaşlar 60bin bütçe ile tam kasa toplamak istiyorum. Anakart Ekrankartı İşlemci Ramlar Sıvı soğutma Power Kasa M2 ssd Önerilerinizi fiyat performans önerilierini bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  9. Shenba

Asus RTX 3090 Tuf Gaming TUF-RTX3090-O24G

Asus RTX 3090 Tuf Gaming TUF-RTX3090-O24G-GAMING 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Bu kartı almayı planlıyorum. Fiyatı 29,900 lira 2 yıl garantili Sizce mantıklı mı yada benzer alternatifler düşünülebilinir mi ?
  10. Shenba

Çözüldü✓ 16x2gb ve 8x2gb ram dizilimi

Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi 16x2gb ram ve 8x2 gb ram var toplam 4 adet. Anakart 4 slotu nasıl kullanmalıyım şuan 24gb kullanıyorum diğer 24 gb ram kullanamıyorum. Ram lari dual olarak çalıştıramadım. dizilimi 1. slot ve 3. slot 16 gb 2. slot ve 4. slot 8gb olarak taktım. 1 - 3 ve 2 - 4...
  11. Shenba

16x1 ve 8x2 gb team t-force ram

Bu şekilde anakartta 3 slot doluyor. Herhangi bir sorun yaşarmıyım. Ramler team t-force vulcan tuf gaming alliance 3600 cl18 dediğim gibi 8x2 ve 16x1 olarak ram aldım. Bilgi verirseniz mutlu olurum.
  12. Shenba

1200 liraya kadar kulaklık önerisi

Arkadaşlar özellikle müzik için kullanacağım için gaming vs. Olmasının önemli yok. Ses kalitesi iyi olan tavsiye edeceğiniz kulaklıkları link ile paylaşırsanız sevinirim.
  13. Shenba

Thrustmaster t. Racing scuderia ferrari edition kulaklık

Bu kulaklığı aldım. Önceden kullanmış olan veya denemiş olan arkadaşlar var ise tecrübelerini paylaşırsa mutlu olurum.
  14. Shenba

3000 liraya kadar monitör önerileri

ikinci monitör olarak 144hz den 4ms çok olmamak şartı ile maksimum 3000 lira bütçeli monitör arıyorum. Link ile yazarsanız eğer kullanıyorsanız yorumlarını paylaşırsanız mutlu olurum.
  15. Shenba

Oyunlarda ping problemi nasıl çözebilirim

Çoğu oyunlarda ping 5 - 7 ms çıkarken CS:Go, Zula, Paladins benzeri oyunlarda ping 40 50 arasına çıkıyor. Bu durumu son 1 aydır yaşamaya başladım. Win 11 kullanıyorum ve dijital olarak lisanslı korsan yada yükseltilmiş win 10 değil. internetim Turknet 1000mbps ortalama 950mbps hız 950 upload hız...
  16. Shenba

Çözüldü✓ Logitech G815 RGB Mekanik klavye

Satıcının ne kadar güvenilir olduğundan emin değilim ama bu klavyeyi çok uygun fiyattan satıyorlar. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0991ZYWVS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1SVWEHJXMGTL&psc=1
  17. Shenba

6000 TL kadar ekran kartı önerileri

Arkadaşlar 6000 lira bütçem var. Fiyat performans ürünü arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Link olarak paylaşırsanız sevinirim.
  18. Shenba

TurkNetin İnanılmaz Zammı

Bir kaç saat önce bir mesaj ile garip hissettim. 139,90 olan fatura 229,90 olarak zamlanmış. Milleti avanak yerine mi koyuyorlar yoksa biz mi bu role uygunuz anlamadım. %90 zam yapmak ne demek. Ben ve yaklaşık 100 kadar türknet kullanıcısı aboneliklerin tamamını iptal etmek için arayıp gerekeni...
  19. Shenba

Uygun fiyatlı sıvı soğutma

Amd ryzen 5000 serisi için fiyat performans sıvı soğutma önerilerini alabilir miyim. Bütçe 1500TL
  20. Shenba

Çözüldü✓ Anakart mı arızalı ramler mi?

Arkadaşlar aldığım Ram ler team t-force vulcan tuf gaming alliance 3600 cl18 Ram ancak 2400mhz üstüne çıkmıyor. Anakart modeli asus rog strix B450 F Gaming ll modeli. Sorun nerede olmuş olabilir.
Geri