Arama sonuçları: *

• Users: eminbwdem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ Ekran kartı fan sorunu

bugün RX6600 ekran kartımı açıp genel bakımını yaptıktan sonra bilgisayara taktığım gibi %100 fanda çalışmaya başladı ve durdurmadi ekran kartını ayırırken fan soketini biraz zorlamıştım bu sebepten olduğunu düşünüyorum onun dışında sürücüyü silip yükledim amd yazilimindan ve msi afterburnerdan...
  2. E

Çözüldü✓ Ekran kartımın sıcaklık degerlerı normal ama hotspot 110 dereceleri görüyor

ayrıca ekran kartına yük bindiren oyunlarda pc kapanıyor ekran kartım ısınmasın diye 720pde piksel piksel oynuyorum nasıl bir yol izlemeliyim
  3. E

Alışveriş yaptıktan sonra farklı bır mıktar daha para çekilmiş

Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler bu gece klavye bakmaya trendyola gırdım ve ondan once de hesabımdakı parayı kontrol edeyım dedım sonrasında 3 gün önce yani 11 mayıs yaptıgım alısveristen sonra aynı pos cihazından 441 lira para çekildigini gördüm öncesinde benim yaptıgım alışveriş 214 lira...
  4. E

Çözüldü✓ Rx 6600 için Psu önerisi

Asus A320M-F Anakart -Xpg 16 GB (2x8) DDR4 3000 Mhz RAM -Sapphire RX 6600 8 GB Ekran Kartı (Sıfır, faturalı) -AMD Ryzen 3 3100 İşlemci -Kioxicia 250 GB SSD sistemim bu ancak işlemcimi değiştireceğim amd 5 5600 gelecek zamanda fiyat performans bu sistemi besleyecek bir psu
  5. E

Çözüldü✓ Rx6600 işlemci önerisi

rx 6600 ve a320-f sisteme nasıl bir işlemci almam gerek sizce yakın zamanda anakart değiştirmem o yüzden hem darboğaz yapmayacak hem de anakarta uyumlu bir işlemci önerir misiniz
  6. E

Arkadaşımın laptopuna win güncellemesi geldikten sonra ekran gelmemeye basladı

ekran gelmıyor arada gelıyor ama duzgun çalışmıyor droplar yiyor uygulamaları acmıyor wındows guncellemesı geldıkten sonra oldugunu soyledı laptop asus vivobook 15 X1504ZA-NJ634W
  7. E

Çözüldü✓ Termal macun önerisi

arkadaşlar selamün aleyküm amd 3100 işlemciye sahibim fiyatı çok uçuk olmayan güzel bir macun önerir misiniz
  8. E

Çözüldü✓ Pcde kasmalar oluyor

beyler selamun aleykum pcmde gereksız kasmalar oluyor neden bılmıyorum örnegin lolde 200 fps alırken su an 60 fps zor gorup droplar yasıyorum pcde virüs var sanıp esed falan yükledim herhangı bır vırus bulamadım sızce bu performans dusuklugu nedendır
  9. E

Işlemci sogutucu önerisi

amd 3 3100 işlemciye fan önerir misiniz şu an stok kullanıyorum fiyatları bilmedigim için bütçe koyamıyorum ama ucuz yollu fp bir şey olursa süper olur
  10. E

Kasamdaki fanlarin rgblerini kapatabilir miyim

https://gameline.com.tr/bilgisayar-bilesenleri/bilgisayar-kasalari/prd-gameline-armor-5x-f-rgb-fan-tamperli-cam-usb-3-0-gaming-bilgisayar-kasasi bu kasayı aldım ama rgbleri çok gözüme çarpıyor kapatabilir miyim
  11. E

Çözüldü✓ Ekran kartımda bjr sorun mu var yardımcı olur musunuz

fotoğraftaki sağda bir şey kopmuş gibi bir sorun mu var
  12. E

4060 Ti 8Gb mı yoksa 6800 16Gb mı

Bilgisayarıma yeni ekran kartı alacağım sizce hangisi birinin bellegi daha fazla diye onu düşünüyorum ama bilemedim
  13. E

Arkadaşım için güncel oyunları oynatabilecek pc tavsiyesi

İçinde monitor ekipman v.s de olacak
  14. E

Çözüldü✓ sizce hangi sistemi almaliyim

bütçem 10k ve şu an bütçeme uygun iki bilgisayar buldum sizce hangisi daha iyi bir performans gösterir 1- https://www.teknobiyotik.com/bilgisayar/oyuncu-bilgisayari/ekran-kartli-oyuncu-bilgisayari/amd-ryzen-3-1200-af-3-1ghz-gtx1050ti-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-21-5-monitorlu-oyuncu-bilgisayari.html...
Geri