Arama sonuçları: *

• Users: Hakancum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Rx 6400 kartım elime ulaştı ne yapmalıyım

merhabalar rx 6400 kartım elime ulaştı neler yapmalıyım hangi driver sürümünü önerirsiniz?
  2. H

kasam elime ulaştı neler yapmam gerek

merhaba kasam bügün bana teslim edildi neler yapmam gerek? kasanın modeli p400a white ekran kartım asus rog 1660 super anakart b450m dragon
  3. H

1660 s kartımı satıp rx 6400+ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum ne yapmalıyım?

Merhabalar şuanki sistemimi altta yazdım 1660 super ekran kartımı satıp üstüne biraz daha para ekleyip rx 6400 ve ryzen 5 5500 almayı düşünüyorum sadece cs go oynadıgım için başka bi öneriniz varmı bunun yerine güçlü bir apu işlemci alsam daha çok fps verirmi ve apu sistemdeki işlemcinin ömründe...
  4. H

Kasa Önemlimidir????

Merhaba kasa olmadanda sistemi çalıştarabiliyorum kasa olmazsa ne zararları olur sadece görüntü için para vermeye gerek varmı?
  5. H

Steam hesabı alırken dolandırılsam dava açabilirmiyim?

başlıktada yazdıgım gibi gamesatış üzerinden steam hesap alıp dolandırılırsam dava açabilirmiyim steamın kurallarına göre hesap alım satımı yasak ama gamesatış müşteri hizmetlerine sordugumda ise dava açabilcegimi ve gerçekten dolandırılmışsam kazanıcagımı söylüyorlar ne diyorsunuz?
  6. H

B450M-DRAGON ANAKART Alınır mı?

B450M-DRAGON Anakart alınır mı??
  7. H

Moderatörlere nasıl ulaşabilirim?

arkadaşlar merhaba moderatörlere nasıl ulaşabilirim mesaj yazdım cevap vermedi hiçbiri
Geri