Arama sonuçları: *

• Users: rmzn96
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım ACİL! Raspberry Pi Türk telekom sorunu

Arkadaşlar raspberry pi ye openwrt kurup modem olarak kullanmak istiyorum. Mac klonladım kullanıcı adı şifre girdim ip aluyır ama internet gelmiyor. Resimdeki gibi linkli bir sayfaya gidiyorum. Bana yardım edebilecek var mı?
  2. R

7500F İşlemcisi Olanlar Buraya!

Arkadaşlar merhaba. Bu konuyu açma sebebim 7500f in tüm potansiyelinden yararlanırken serin çalıştırmanızı istediğim içindir. Önereceğim yöntem bir çok AMD işlemci için geçerli olabilir ancak değerler işlemciden işlemciye değişkenlik gösterir. Bu farkı silikon kalitesi belirler. Kullanılan...
  3. R

Rtx 5080 hangi versiyon?

Piyasada sanırım en ucuz rtx 5080 gainward modelinde. Phantom ile phoenix arasında ne fark var hangisi almaya değer? Yada gainward kötü marka mı bu konudada fikir verirseniz sevinirim
  4. R

Kasko önerisi şirket/site

Arkadaşlar araca kasko yaptırmak için farklı sitelerden bakınıyorum ama o kadar çok farklı teklif ve şirket var ki kafam karıştı. Şirket olarak önereceğiniz yada uzak dur diyeceğiniz şirket var mı?
  5. R

Yardım GTA V Enhanced Story Mod kurtarma (geri yükleme)

Youtube shortslarda gezerken legacy sürümü yüklemeden nasıl ilerlemeyi alacağımız bir shorts düştü önüme. Tekrar indirmek için eriniyordum belki aynısını düşünen vardır diye paylaşıyorum. Baya da basitmiş çözümü. İlgili shorts linki
  6. R

Hesabımı nerede en hızlı ve değerinde satarım?

Arkadaşlar merhaba. Gitgide bozulan tr server sorunundan dolayı valorant hesabımı satmaya karar verdim ama site olarak emin olamadım. itemsatis ölücülerle dolmuş gibi. Değerinde satabileceğim bir site önerir misiniz? Hesabımın değeri hakkında da yorum yapmak isterseniz yoruma açığım. Hesabın...
  7. R

❌İndirim Bitti! 12400f 4060 8 gb 18499 tl

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-8gb-h610m-500gb-ssd-16gb-rams-148361.html#odeme-secenekleri
  8. R

27 inç ekran üzerine monitör standı

Arkadaşlar merhaba, yer sıkıntısından dolayı 27 inç monitörün üzerine bir ekran koymam lazım. Bu yüksekliğe çıkacak monitör kolu-standı tavsiyeniz var mı?
  9. R

Yardım Mouse tavsiyesine ihtiyacım var

Hali hazırda logitech g pro x superlight kullanıyorum. Hafifliğine çok alıştım ve el büyüklüğüme göre çok iyi mouse. Anca sorun şu ki orta tuşu bozuldu. Pro x 2 almalı mıyım yoksa farklı mouse mu denemeliyim
  10. R

Yardım Sıvı Soğutma Fan Önerisi

Arkadaşlar elimde asusun 240 mm lik sıvı soğutması var. Aşırı sesli çalıştığını düşünüyorum. Bu yüzden fanlarını değiştirsem çözüm olur diye düşündüm. Öncelikle sorum fan değiştirmek sese çözüm olur mu? Eğer olursa hangi fanı önerirsiniz?
  11. R

Dua eder misiniz? Babam yoğun bakımda

Arkadaşlar merhaba. Babam inşaattan düşme sonucu yoğun bakımda ve durumu çok ağır. Biliyorum bunu buraya yazmak için vakit mi buldun tarzı sorular sorabilirsiniz ama aklıma gelen her yerden bi şekilde dua istemekten başka hiçbir çarem yok. Belki içinizden birinin ettiği dua kabul olur normal...
  12. R

Amazon Prime Day Açığı?!

Arkadaşlar destek sayfasında ekte eklediğim resimdeki ibare var. Şu şekilde düşünüyorum: İndirime girecek ürünler fırsat sayfasında belli. Bu ürün indirime girmeden aldığınızda aradaki fark hediye çeki olarak verilecekse eğer, o gün saat 8i beklemeden biz ürünü aldığımızda mantıken indirimli...
  13. R

Steelseries Rival 600 den iyi fare önerisi?

rival 600 sahibiyim ancak bazen fps oyunlarında farenin takıldığını hissediyorum. Bazende gereksiz yere çok hassaslaşıp daha tıklamadan ateş ediyor. Bir dengesiz yani. Bu mouse elime çok iyi oturuyor ayrıca boyutundan memnunum yani. Hangi mouse a geçmeliyim ya da durayım mı?
  14. R

❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Tek nays hesabı ile 935 eğer iki farklı nays kullanılırsa 835 TL'ye geliyormuş. Öncelikle konuyu gördüğüm video linki: Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir. Yaptıklarım: 4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl...
  15. R

Xbox Game Pass 3 Yıl 1035 tl

Arkadaşlar merhaba, yeni bir yöntem çıkmış, youtube da bir videoda gördüm ayrı ayrı satın alımlarla 1035 tl ye 3 yıllık game pass alınabiliyormuş. Deneyen ve onaylayan varsa yapacağım boşa 1035 tl gitsin istemiyorum.
  16. R

Fiyatlandırmayı yanlış mı yaptım? Tavsiye verir misiniz?

yayıncılık için topladığım ancak sonrasında şartların olumsuz olması sebebiyle satmak zorunda olduğum bir kasam var. Parçalarının tümü üst düzey diyebileceğim kalitede ancak piyasa o kadar hareketli ki insanlar doğal olarak ucuz versiyonlar ile karşılaştırıyorlar. Uzun uzun parçaları yazmamak...
  17. R

Yardım Sizce ne kadara satılmalı?

Merhaba arkadaşlar, Maddi bir takım sıkıntılardan dolayı binbir emekle topladığım kasayı satmak istiyorum (vatanın 3070li sisteminide zaten ihtiyacımı görürse diye almıştım ve yeterli oldu) sistemin içeriği şu şekilde: Kasa: MSI MPG Velox 100P Airflow kasa + 3 RGB fan Sıvı soğutucu: MSI MPG...
  18. R

Macbook M1 Pro 16 inç vs PC ?

Macbook M1 Pro 16 inç satıp kasa+monitör sistem mi düzmek mantıklı yoksa laptop almak mı? Birde varsa önerilerinizi link olarak eklerseniz sevinirim.
  19. R

Valorant Haksız Ban attı! YARDIM!

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce yeni bir sistem kurdum ve valorant oynamaya başladım. Parçaların kimisi sıfır kimisi ikinci el. 23. Seviyeye kadar çıkarttım (ilk hesabım değil daha önce laptoptan oynuyordum ancak yeni pc yeni hesap olsun dedim) dereceli ilk maçıma girdim ve ikinci raunddan sonra...
  20. R

❌İndirim Bitti! Hepsiburada çıldırdı Msi gaming x trio 4070 ti 19738 TL

MSI VGA GEFORCE RTX 4070 TI GAMING X TRIO RTX4070 TI 12GB GDDR6X 192B DX12 PCIE 4.0 X16 (3XDP 1XHDMI) EKRAN KARTI https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-rtx-4070-ti-gaming-x-trio-rtx4070-ti-12gb-gddr6x-192b-dx12-pcie-40-x16-3xdp-1xhdmi-ekran-karti-p-HBCV00003LC7TD?url_src=ios-product-detail...
Geri