Arama sonuçları: *

• Users: ibo03
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Bu sistem kaça gider?

Elimdeki bilgisayarı satıp yenisi almak istiyorum sadece kasayı satacağım. Özellikleri fotoğraflarda belirttim kasa rgb alalı 1 yıl bile olmadı ne kadara satabilirim?
  2. I

İşlemci değişitirdikten sonra neler yapılmalı?

Şuan ki işlemcim i5 3. nesil ben i5 10. nesil işlemci ile değiştirmek istiyorum değiştirdikten sonra bilgisayarda herhangi bi ayar yapmam lazım mı?
  3. I

eFootball 2023 açılmıyor.

Steamden pes 2023 indirdim oynaya tıkladığım zaman oyun açılıyor fakat siyah ekran var ve 2-3 saniye sonra kapanıyor. Nasıl düzeltebilirim?
  4. I

minecraftta arkadaşım sunucuma gelemiyor

"istemciden beklenmeyen özel veri alındı" arkadaşım minecraft sunucuma gelmeye çalışıyor ekranına bu yazı çıkıyor. Çözümünü bilen varmı?
  5. I

Gta San Andreas Outrider Görevi

Gta San Andreas'da Outrider görevinde sondaki kapı açılmıyor yardım edermisiniz?
  6. I

İnstagram çekilişi güvenilir mi?

İnstagram üzerinden bir çekilişe katıldım ve kazandım. Benden; 1-İsim Soyisim 2-Cep telefonu numarası 3-Ev adresi istediler sizce güvenilirmidir? Yoksa dolandırıcı mı?
  7. I

İnventus sizce güvenilir mi?

İnventusdan bir bilgisayar almak istiyorum ama güvenilir mi onu bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
  8. I

Çözüldü✓ Bu pc 4kya alınır mı??

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-toplama-apu-sistem-1020135682/detay sizce bu pc 4kya alınır mı oyunlarda kaç fps verir?
  9. I

Çözüldü✓ 4k 2. el apu sistem önerisi

4k 2.el apu sistem hazır, toplama fark etmez. Bütçem max 4000 tl sadece kasa lazım 60fps almam yeter.
Geri