Arama sonuçları: *

• Users: MelowenX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MelowenX

Hangi Soğutucu Daha iyi/güzel ikiside 300tl işlemci soğutucu

Sa beyler bayanlar benim fakirliğimin gücünü ve sizin zekanızı ve zevkinizi birleştirme vakti 1. https://ty.gl/w6e1ujjit82ie -----—--------—------—--- 2. https://ty.gl/rvckos1adklhh -----—--------—------—--- İkisinin özelliklerine ve tasarımına bakın benim için önemli olan soğutması ama kişisel...
  2. MelowenX

300TL civarı 3 adet kasa Fanı önerisi

120mm 3 tane fan arıyorum ucuzundan birşeyler bulabilirmiyiz bu şartlarda??? 300 200tl veya 350tl (termal macun ve işlemci fanı içinde para biriktiriyorum)
  3. MelowenX

Öneri 3 adet fan , Am4 soket işlemci fanı ve Termal macun önerisi?

Beyler Bayanlar başlıktada olduğu gibi bu ekonumik şartlarda F/P ucuz ama iyi bişeyler bulabilirmiyim 3 yıldır Pc yi temizlemiyorum Monitörü not defteri olarak kullanmaya başladım pc çok sıcak oluyor hele aydında yaşıyorum 40 derece herneyse neredeyse hiç fokunmadım detaylı temizlik yapıcam...
  4. MelowenX

Çözüldü✓ Kavisli mi daha iyi yoksa düz mu daha iyi acil! Alıcam

Selamlar https://m.n11.com/urun/thull-tg-238c-238-1ms-165hz-freesync-premium-fhd-hdr300-gaming-led-monitor-35351044?magaza=tng&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 1. Mi daha iyi...
  5. MelowenX

RDR2 ve CS2 İçin Medium Sistem Toplama

Selam gençlik benim bi arkadaş için bu konuyu açıyorum RDR2 ve CS2 İçin Medium bi sistem toplicakmış arkadaş şu an 10K parası var ama hala kazanabilir yani belli bi yere kadar biriktirsin istiyor (sistem ne kadar ederse) yani ilgilenirseniz sevinirim beni bilenler bilir XD (kolu V şeklinde...
  6. MelowenX

Sucuklu Yumurta Nasıl Yapılır

Beyler çok açım kalkamicak kadar yani elimde 3 yumurta 1 tanede hiç açılmamış piliç sucuk var genelde hazır yerdimde bu sefer kalmadı acil yardım edin nasıl yapılır bilmiyorum bilenler salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Youtu.be a girdim herkes farklı yapıyor çok değişik doğrusunu...
  7. MelowenX

Kollarim V Şekli̇nde Kaldi Aci̇l Yardim Edi̇n!!!

LA HADİ GÜLMEYİN YARDIM EDİN Arkadaşlar spor salonunda ilk günümdü bundan önce 1 hafta evde yaptım spor salonundan sonra eve geldim uzandım kalktım aynanın önünden geçtim birde ne göriğim Minecraft Daki Köylü olmuşum ellerim V şeklinde kaldı açamıyorum çok acıyor ne yapmam lazım 1 gün oldu hala...
  8. MelowenX

Yardım Oyun oynarken ekran kapandı siyah oldu dondu APU SİSTEM

beyler tabire caiz altıma kaçırdım yardım edin bu bi işaretmi half life 2 aldım ilk oynayışımdı daha oyunu yeni öğreniyordum arkada dc de açıktı arkımla konuşuyordum bir anda monitör kapandı (no siginal verdi) ışık bile yoktu dc sesi gitti hiçbi ses ve görüntü yoktu pc çalışıyordu ışıklar...
  9. MelowenX

Yardım Ekran bir anda siyah oldu USB sesi geldi ekran geri geldi bu bir tehtit mi?

herkese salam beyler uzatmadan konuya gireyim youtube de video izliyordum bir anda ekran siyaha sondu usb çıkarılma sesi geldi çok korktum ama geri geldi (geri gelmeden önce usb takma sesi geldi) apu sistem kullanıyorum dün amd software adrenaline edition u kullanıyordum güncellemesi vardı...
  10. MelowenX

Yardım Fanları kasanın üst kısmına koyarsam ne olur rush fordo rca 502

Selam beyler iyi günler dilerim kasa modelim rush fordo rca502 elimde sadece 3 tane fan var şu anda 2 tane önde 1 arkada fan takılı masamın boyu küçük olduğundan yan şekilde koysam mouse u hareket ettircek yer kalmıyor anca bi 10cm ye 10cm kalıyor mouse pad ztn masa boyunda full kaplıyor kasayı...
  11. MelowenX

Yardım Garanti belgesi ile işlemcimi nerelerde tamir edebilirim? AMD

Beyler selam bundan 4 hafta önce işlemcim bozuldu Amd nin sitesinden yapmayı denedim ama bi türlü oturum açamadım olmadı yani dedim acaba burdan olurmu (trendyol dan) bana bunu gönderdiler biraz araştırdım bununla geçerli yerlere götürüp işlemciyi yaptırabiliyor muşuz pek bilmiyorum ama...
  12. MelowenX

Çözüldü✓ Trendyol işlemci garantiye gönderme

Herkese selam böğn trendyol dan aldığınız işlemci yi nasıl garatiye gönderirsiniz öne göstercem (daha sonuç almadım ama olsun) işlemcinizde sorun olduğunu tespit ettiyseniz ve garantiniz devam ediyorsa garantiye vermek istiyorsanız (ki neden burdasınız?) yapmanız gerekenler Trendyol u açın / Sağ...
  13. MelowenX

Yardım AMD İşlemcimi nasıl garantiye gönderebilirim? Apu sistem ekran kartı ağırzası

İŞLEMCİM BOZULDU GARANTİYE NASIL GÖNDERE BİLİRİM??? AMD Hiç bişey bilmiyorum 0 dan baştan anlatabilirmisiniz bilmiyorum Türkiye ye destek varmı?? İşlemcimde sıkıntı var ve garantisi devam ediyor lütfen bu konuda bilgilendirirmisiniz? Ryzen 5 5600g
  14. MelowenX

Yardım APU sistem bilgisayar çalışıyor ama windows gelmiyor (ekran yok) AMD

İyi günler yardıma ihtiyacım var tam 5 gündür PC'yi açamıyorum tatilim boşa geçiyor bende Ryzen 5 5600G var ilk sorunum pazartesi gunu başlamıştı PC açılıyordu ama ekran yoktu bu olaydan önce monitörümün güç kablosu bozulmuştu tamir ettim eve gelip çalıştırdığımda donuşturucumunde bozuk olduğunu...
  15. MelowenX

Apu sistem bilgisayar çalışıyor ama windows gelmiyor / gözükmüyor (AMD)

İyi günler yardıma ihtiyacım var tam 5 gündür PC'yi açamıyorum tatilim boşa geçiyor bende Ryzen 5 5600G var ilk sorunum pazartesi gunu başlamıştı PC açılıyordu ama ekran yoktu bu olaydan önce monitörümün güç kablosu bozulmuştu tamir ettim eve gelip çalıştırdığımda donuşturucumunde bozuk...
  16. MelowenX

Çözüldü✓ Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor hatası

Beyler çıldırmak üzereyim bundan 3 gün önce monitör ün güç şeyi bozuldu yaptırdım dün 1 saat önce gittim aldım açtım bu sefer dönüştürücü (hdtv to VGA) bozulmuş yenisini aldım tam sevindim görüntü aldım diye bu çıktı bu seferne yapmam lazım sizce
  17. MelowenX

Yardım Sizce fan almalımıyım Rush fordo rca 502

Kasa içi sizce nasıl bir şey yapmalıyım ne önerirsiniz sıcak olurmu? https://ty.gl/3zbc672t8y 3 tane bundan mı alsam yardım ederseniz sevinirim Ha bu arada bütçeyi max 250tl ye kadar zorlarım ama 150 tl lik bişey önerin kararsız kaldım çok kötü bi durumsa anca
  18. MelowenX

Çözüldü✓ Asus b450m Dragon Apu Vram arttırma

Başlığa ne koyucam bilemedim özetle işlemcim Ryzen 5 5600g ekran kartım yok 16gb ram im var işlemcimin içindeki ekran kartını kullanıyorum sistem yeni ve gayet iyi topladım yani sürücüleri fln güncelledimde tek sıkıntısı vram im 512MB ben bunu 2gb (yada otomatik) yapmak iatiyorumda biosa girdim...
  19. MelowenX

Yardım Athlon 3000g yamuk pin kalemle düzeltilirmi?

Anlatmaya gerek yok yorum sizin
  20. MelowenX

Yardım Asus b450m Dragon | ne yapmam lazım

Beyler beni tanıyanlar tanır her nys özetle: Anakart ı hala bios update yapamadım işlemci geldi (athlon 3000g) ADAM POŞET LE GÖNDERMİŞ PİNİ YAMULMUŞ takmadım bende iade edicem nys eve geldim dönüştürücü aldım monitör için taktım açtım bu geldi bir an sevindim ne yapmam lazım aşşağıya türkçesini...
Geri