Arama sonuçları: *

• Users: tamerturk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Farklı güçte Monitör güç kablosu/adaptör

Elimde güç kablosu/adaptörü olmayan 19v 3.42a destekleyen bir monitör var. Bu monitöre 20v ve 3.42a üzerinde güç değerleri olan adaptör kullansam sıkıntı çıkartır mı?
  2. T

Yardım Msi monitör güç kablosu

elime MSI Optix MAG274QRFDE-QD model bir monitör geçti fakat içinde hiçbir kablo yok monitörün sitesinde 19v adaptör yazıyor fakat internette bulamadım 20v alsam sıkıntı çıkarır mı?
  3. T

bios ez mode ve advanced mod arası buglanıyor

msi b450m-a pro max anakartım biosta buglanıyorr pil çıkarrrdım taktım güncel yayında olan son 3 bios sürümlerini denedim hepsinde aynı sorun nasıl düzeltebilirim? 1726911827 Sorunun video hali:
  4. T

Ekran kartı taktıktan sonra biosa giremiyorum

Uzun süredir kullandığım Ryzen 5 3400G sistemime RTX 4060 ekran kartı taktım fakat ekran kartı taktıktan sonra BIOS ayarlarına erişemiyorum. Bir bug oluşuyor sanırım, ne yapmam lazım?
  5. T

Apu sisteme ekran kartı taktıktan sonra bios buglanıyor

Uzun süredir kullandığım Ryzen 5 3400G sistemime RTX 4060 ekran kartı taktım fakat ekran kartı taktıktan sonra BIOS ayarlarına erişemiyorum. Bir bug oluşuyor sanırım, ne yapmam lazım?
  6. T

ryzen 5 3400g oyunlarda gpu mhz düşmesi

ryzen 5 3400g 16 ram sistemimde oyun oynarken ekte görülen gpu mhz düşmesi gerçekleşiyor normalde 1400 mhz de iken oyun akıcı 200 e düştüğünde ise drop oluyor çözümü nedir bunu termal macunu yeni değiştirdim
  7. T

ryzen 5 3400g donma sorunu

Çarşamba günü ekte belirttiğim sorunla ilgili bir konu açmıştım fakat sorunu çözemedik. Bugün ise şunu fark ettim oyunu 1080p çözünürlükte açtığım zaman önceki konuda belirttiğim 5-10 saniyelik drop olayını yaşıyorum ne zaman ki çözünürlüğü 720p ye alsam bu olayı yaşamıyorum. Bunun başka çözümü...
  8. T

5-6 saniye süren fps drop

ryzen 5 3400g 16 gb ram apu win11 sistem kullanıyorum son bir kaç aydır oyunlarda fps drop yemeye başlıyorum 10-15 saniyeliğine fps değerlerim 10-12 lere bazen 5-6 ya kadar düşüyor termal macun yeniledim format attım ama sorun geçmedi eskiden yapmıyordu çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi...
Geri