Arama sonuçları: *

• Users: FlyMonka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FlyMonka

Laptoptan çok kötü performans alıyorum

2 yıldır kullandığım laptop ama son zamanlarda performansı felaket düştü LoL'de Valorant'ta bile (çok sistem istemediği için bu iki oyunu örnek olarak verdim AA oyunlarda en düşükte de aynı sorunu yaşıyorum) FPS 60'a kadar düşüyor bilgisayara yakın zamanda 3 kez format atıp her şeyi baştan...
  2. FlyMonka

OBS Ekran Kaydedici Sorunu (glitch)

Selamlar, OBS uygulamasından oyun kaydı alırken, hatta boştayken bile ekranımda fareyi gezdirirken takılmalar oluyor. Neyden kaynaklı günlerdir bakmadığım konu yapmadığım ayar kalmadı ama en düşük ayarlarda bile aynı sorun oluyor. Düzeleceğine dair herhangi bir ayar konusunda umudum yok ama...
  3. FlyMonka

Bu sistemin fiyatı ne kadar olmalıdır ?

Pandemide alınmış bir sistem satılmak istense ne kadar eder ? Sistem bir arkadaşın, ben de yanlış fikir vermemek için yardım alayım dedim bana kalırsa en fazla 6-8 bin falan eder diye düşünüyorum
  4. FlyMonka

Çözüldü✓ HP Laptop Teknik Servis Süreci

Merhabalar dostlar, konuyu kısa tutmaya çalışacağım. Bende 2018 den alınma HP Omen 15 serisinden bir laptop vardı ( detaylı incelemek isteyenler için: https://www.notebookcheck.net/HP-Omen-15-7700HQ-GTX-1060-Max-Q-Full-HD-Laptop-Review.236264.0.html) ve geçen sene oyun oynarken bilmediğim bir...
Geri