Arama sonuçları: *

• Users: Yorel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

3 pinli fanı 4 pinli çoklayıcı ile hızlarını kontrol etme

Merhaba arkadaslar, 1 egzoz fanı ve 3 tane de önde olmak üzere 4 tane fanım var, bu fanlar görselde eklediğim gibi bi kontrolcüye bağlı ancak o sadece güç veriyor, anakarttan bağımsız psu dan besleniyor, yani kontrol edemiyorum. Bir çoklayıcı alıp tüm fanları system fan1 portuna bağlasam kontrol...
  2. Y

Çözüldü✓ Kasada fanlar dönüyor ancak klavye mouse a ışıklar gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarda video izlerken ekran bir anda gitti, normal karşıladım çünkü monitörüm eski hdmi to vga kullanarak görüntü alıyorum arada sırada gidiyordu tak çıkar yapınca geri geliyordu. Yine tak çıkar yaptım görüntü anlıl geldi ancak geri gitti, bende ekran kartımı söküp...
  3. Y

RX 6600 ve R5 5600 oyunlarda drop ve kasma sorunu

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim parçalar ile birlikte 32gb ram kullanıyorum, Hell Let Loose ve Split Fiction oyunlarında kasma yaşıyorum, split fiction da drop yaşamadım ama hell let loose da aşırı derecede drop ve kasma oluyor. Split Fiction da genelde saçlarda ve efektlerde fps 15 20...
  4. Y

Çözüldü✓ RX 6600 under volt ayarı

Arkadaşlar ekran kartımın fanı bozuk bayağı yalpalıyor, bu yüzden de yük altında aşırı ses yapıyor motorlu testere gibi. Yeni fan alana kadar undervolt yapmak istiyorum en azından 2 3 hafta idare etsin, amd nin otomatik ayarını denedim ancak işe yaramadı, ayar önerebilir misiniz? XFX speedster...
  5. Y

Yeni modemdem sonra internet hızında düşüşler

Merhabalar, 2 gün önce türk telekom bana premium fiber modem isimli bir modem gönderdi, bende şuan onu kullanıyorum ancak modemi kullandığımdan beri normalde 80mb indirmeme rağmen bazı zamanlar 2 3mb'e kadar düşüyor ve bu sorun bir süre sonra kendiliğinden geçiyor. Bir keresinde windows'un...
  6. Y

Media mark'tan alınan jelatini açılmış ürün iade edilir mi?

Merhabalar, Media Mark'tan mağazadan bluetooth usb adaptör almak istiyordum ancak sadece wifi desteği olan adaptörü almışım, kutunun dışındaki jelatini açtım ancak diğer her şey kutu içerisinde, iade alınır mı?
  7. Y

Tp link wireless tl-wn823n bluetooth destekliyor mu?

Merhaba anakartımda bluetooth desteği olmadığı için media markt'tan bluetooth adaptör aldım, sorarak aldım ancak sanırım sadece wi-fi özelliği içeren bir adaptör aldım. Tp link TL-WN823N modeli, bluetooth desteği var mı yoksa yok mu?
  8. Y

Ekran kartından gelen tıkırtı sesi

XFX RX 6600, Fan yüksek devirde çalışmazken tıkırtı sesleri geliyor, rpm artınca ses kesiliyor. Sizce sorunu ne olabilir, ne yapmam gerekiyor?
  9. Y

M2 ssd okuma hızı sorunu

KC3000 kullanıyorum Epic'te okuma hızı 1.50gb'yi geçmiyor, sebebi ne olabilir? Gen4 anakartım yok ancak yine de yavaş değil mi?
  10. Y

Monitör görüntü gitme sorunu

Rx 6600 kullanıyorum, eski 60hz samsung kare monitörüm var, vga girişli haliyle ekran kartına takmak için hadron'un vga to hdmi çeviricisini kullanıyorum. Görüntü gittiğinde ekran kartından kabloyu çıkar tak yapıyorum görüntü geri geliyor. Sanki yük altındayken bu sorun oluyor gibi sorun ekran...
  11. Y

RX 6600 düşük watt çekme sorunu

Ryzen 5 5600 32gb ram RX 6600 XFX RX 6600 kullanıyorum, max tdp'si 132 watt. Stress altında amd'nin otomatik hız aşırtmasız 100 watt civarı, hız aşırtmalı 105 watt civarı çekiyor. Neden olabilir? Ayrıca oyunlarda bomba patlamalarında vesaire anlık fps drop giriyor.
  12. Y

Oyunlarda patlamalarda anlık fps drop sorunu

RX 6600 Ryzen 5 5600 32gb 3200mhz ram Ekran kartını yeni aldım, oyunlarda fps'de sorun yok ancak patlama vb. şeyler olunca anlık oyun takılıyor 1-2 saniyeliğine sonra normale dönüyor, sorun ne olabilir?
  13. Y

6k'ya Ekran kartı önerisi

Ryzen 5 5600 32gb ram 600w psu Önerebileceğiniz ekran kartı nedir? İkinci el veya sıfır, 2. el rx 6600 düşünüyorum ama uygun temiz bulmak zor.
  14. Y

İkinci el FSP HYDRO K 600W alınır mı?

rx 6600 ve ryzen 5 5600 kullanıyorum, psu değiştirmem gerek. 1000 - 1500 arası bütçem var. Sizce ikinci el fps hydro k 600w alınır mı? sertifikası yok.
  15. Y

PSU Ve Ekran Kartı Önerisi Verir Misiniz?

Merhabalar, 7 bin tl bütçem var ryzen 5 5600 kullanıyorum, rx 580 almayı düşünüyorum büyük ihtimalle ikinci el. Önerebileceğiniz daha iyi bir ekran kartı var mı? Ek olarak ekran kartını yenileyeceğim için uygun fiyatlı üzmeyecek bir psu önerebilir misiniz?
  16. Y

Çözüldü✓ 300W PSU RX580 ile R5 5600 Sorun Çıkarır Mı?

İyi forumlar, psu'nun resmini attım. Şuan gt 1030 ryzen 5 5600, 32gb ram kullanıyorum. RX580 8gb almayı düşünüyorum psu sorun çıkartır mı? Bir kaç ay kullanacağım. 1718999215
  17. Y

Windows 11 video izlerken kasma sorunu

Windows 11 kullanıyorum, her şeyim güncel ancak indirdiğim bir videoyu izlerken video 15 fps te oynatılıyor çözümünü bilen var mı?
  18. Y

Gen4 m2 ssd desteklemeyen anakart için bu değerler normal mi?

Kingston KC3000 1TB kullanıyorum b450 a pro max anakartım var, sizce bu değerler normal mi?
  19. Y

GSkill ram alınır mı?

Merhaba, ram yükseltmesi yapmak istiyorum şu anda ddr3 4gb 1066 mhz bir ram kullanıyorum 8gb yapmak için bu ram'i uygun gördüm. Bir sorun yaşar mıyım? Uyumlu çalışırlar mı? Sistem ECS G41T M-7 Q9300 GT 1030...
  20. Y

CL8 ram CL9 ram ile çalışır mı?

Merhaba,ddr3 4gb CL8 1066mhz ram im var. 8gb'a yükselteceğim, alacağım ram 1333mhz CL9 bir sorun olur mu? ECS G41T M-7 anakart
Geri