Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Antidepresan nasıl bırakılır?

Yaklaşık 1 senedir aripiprazol kullanıyorum reçeteli.Buraya neden kullandığımı sıkıntılarımı yazmayacağım lütfen sizde sormayın.ilk kullanmaya başladığım zamanlarda inanılmaz bir öfke vardı içimde en ufak şeye patlıyordum sonra vücut alışınca ilaca geçti bu sıkıntı ama ilacı kullanmaya...
  2. Sirius Blackw

En ucuz sprey boya nerden alınır?

Fiziksel olarak en ucuz nerden alabilirim?İki renk lazım siyah ve açık herhangi bir renk
  3. Sirius Blackw

Kırılmaz cam hava aldı

iphone 13 aldım geçen telefoncu kırılmaz cam taktı fakat Düzgün mü takmadı bilmiyorum sağ üst köşe hava almış.Dokunmatikte bir sıkıntı yok fakat ekrana zarar verir mi bilmiyorum değiştittirmeli miyim?
  4. Sirius Blackw

Hafif sigaraya geçtim ama daha çok içiyorum

Camel black içiyorum yaklaşık 1.5 senedir ve son 1 ayda 1.5 pakete çıktı.Hafif bir sigaraya geçmek istedim winston slender blue aldım fakat 4 saatte paketi yarıladım böyle giderse günde 2 paket olacak.Zamanla alışırmıyım yoksa camele geri mi döneyim?
  5. Sirius Blackw

Iphone 13 alınır mı?

Samsung A52 kullanıyorum 13 geçmeye düşünüyorum fakat 60 hz diye biliyorum.90 dan 60 a geçmeye değer mi?
  6. Sirius Blackw

Steam paramı aide etmedi

15 martta iade kabul edildi fakat kartıma para yatmadı kiminle görüşmeliyim?
  7. Sirius Blackw

Skyrim kurulan modu direkt aktif etme

Skyrime tekrar başladım mod kurunca ana menüden creations cluba girip aktif etmem gerekiyor fakat nordic ui modu kullandığım için menüde öyle bir seçenek yok.Modun kurduğum gibi aktif olması için ne yapabilirim veya aktif etmenin başka yolu var mı?
  8. Sirius Blackw

Torrent setup dosyası silindi

78 gb indirdim setupa tıkladım virüslü olabilir hatası aldım setup dosyasını sildi otomatik ötekiler duruyor nasıl geri getiririm sadece setup eksik.
  9. Sirius Blackw

Gta online aim assist kullanma

Pc den kolla Gta online oynuyoruz arkadaşlarla biriyle oynarken aim assist kullanabiliyorum ama biriyleyken oynayamıyorum.Acaba sunucuyu oluştururken bir ayar falan mı yapması lazım?
  10. Sirius Blackw

Cs2 siyah ekran sorunu

Valveden davacıyım valorant bile daha optimize oyundayken durduk yere siyah ekran veriyor sesler gelmeye devam ediyor alt tab falanda atamıyorum bazen her raund oluyor bazen 5-6 raundda bir çıldırtıyor beni.1200 saatimi gömdüm keşke zamanımı daha iyi harcasaymışım yardım edecek varsa talibim...
  11. Sirius Blackw

Fc 25 maçta kol çalışmıyor

Dualshock 4 kullanıyorum ana menüde falan gezinebiliyorum çalışıyor ama maça girince çalışmıyor ne yapmalıyım?
  12. Sirius Blackw

Laptopa ram taktım gözükmüyor

8x1 idi aynı ramden taktım 8x2 yaptım fakat ne cpuz de ne Ramexpertte ne de bilgisayarda gözüküyor.Ne yapmam lazım?Asus Tuf f15 laptop modeli.Başka ne bilgisi vermem lazım bilmiyorum
  13. Sirius Blackw

Laptopa doğru rami mi aldım?

Elimdeki laptopa ram yükseltmesi yapacağım şuan 8x1 çok bilgili değilim ram konusunda umarım yanlış şeyi almamışımdır.
  14. Sirius Blackw

Fc 25 aşırı lag sorunu

oyunda oynanmayacak derecede lag var 60-70-80 fps oynuyorum ama lag yüksek nasıl çözerim? Rtx 3050 8x1 ram i511300H
  15. Sirius Blackw

Steam internet hızı düşüyor

Normalde saniyede 5 mb falan indiriyordu bugün 700 kb-1mb arasında gidip geliyor nasıl çözerim?İndirme bölgesini değiştirdim işe yaramadı.
  16. Sirius Blackw

Payday 3 almaya değer mi?

İndirimde şuan hiç payday oyunu oynamadım ama banka soygunu konseptine ilgim var ve seviyorum.Oyun sizce bu konuda beni tatmin eder mi ve değer mi 10 dolar gibi bir fiyata
  17. Sirius Blackw

40 gün namaz kabul olur mu?

Lütfen inançsız arkadaşlar(saygım sonsuz)salla geç yazmasın dindar bir insan değilim ama müslümanım.İçki içince 40 gün namaz kabul olmama olayı doğru mu ve içki içsem ramazanda oruç tutmama dinen bir engel var mı?
  18. Sirius Blackw

Yeni sigaraya ne zaman alışılır?

6-7 aydır camel black içiyorum ve hiç bir sigarada aynı tadı bulamadım fakat ciğerleri aşırı yordu.Muratti rosso aldım günde 1.5 paket gidiyor.Ben buna alışır mıyım yoksa hep 1.5 paket mi içerim kesmiyor sigara.
  19. Sirius Blackw

Ağlatacak film önerisi

duygularımı çok dışa vurabilen biri değilim en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum bile ama ağlamak rahatlatıyor beni.Hafifliyorum gibi geliyor.Bana bu klasmanda film önerir misiniz?
  20. Sirius Blackw

Gamepad için dönüştürücü

Bodrumda bu gamepadlerden var 2 tane yakında arayıp çıkartacağım bunu pc ye usb ile bağlamak istiyorum nasıl bir dönüştürücü almalıyım bu girişin ismi nedir?
Geri