Arama sonuçları: *

• Users: ffocus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Macbook için usb hub

Macbook pro m4 için ethernet girişi ve 3 tane usb girişi olan düzgün bir hub arıyorum. mouse takıcam ara parça olarak input lag yapmasını istemiyorum
  2. F

Macbook air m4 15" için kılıf / koruyucu

macbook air m4 15" lik versiyonu icin kilif / koruyucu ariyorum mantikli gerekli baska bir eklentisi varsa onu da soylerseniz guzel olur
  3. F

Lenovo LOQ 4060 alınır mı?

bilgisayar mühendisliği öğrencisi için oyun da oynatacak ama disarsa derste vs. sarji uzun gidecek laptop arıyorum bu nasıldır...
  4. F

ASUS ROG STRIX G16 NASILDIR?

bilgisayar mühendisliği okuyacağım ayni zamanda oyun da oynarım. şarjı uzun gitsin istiyorum dışarda derste vs. bu alınır mı? farklı modeller ve önerilere açığım gamegaraj slayer önermeyin https://shop.asus.com/tr/90nr0nk7-m008f0-rog-strix-g16-2025-g614.html?config=90NR0NK7-M008F0
  5. F

Msi katana 17 hx alınır mı?

bilgisayar mühendisliği ve oyun için kullanacağım acaba dersler icin uzun sarj gerekirse yeter mi gaming laptop sonucta, cok yuk altinda degilken ne kadar gider pili...
  6. F

Bilgisayar mühendisliği ve oyun için laptop

bilgisayar mühendisliği için derslerde pili uzun giden bir şey istiyorum ama oyun da oynarım diyorum. oyun oynarken zaten fişe takılı olur ama gaming laptoplar pilde hafif iş yüklerinde bile fazla gitmiyor sanırım. game garaj r9t 5060 ya da 5070 bakmıştım ama pili 2 3 saat anca gidiyormuş. 100k...
  7. F

Pc kapalıyken sigorta kapanıp açıldı Pc'yi açtığımda açılış ve fanlar yavaş

Evde bir iş için sigortalar kapatıldı bu sırada bilgisayar kapalıydı sigorta açıldıktan sonra bilgisayarı açtım ve açılış hızının yavaş olduğunu ve açılıp kapanırken fanların hızlanmadığını gördüm Fan Xpert ile hızlandırmaya çalışsam da turboya da alsam hızlanmadı. Psu yu tamamen kapatıp...
  8. F

B450m-k 2 anakart profile 1 ama 3200mhz olan ramler 2400 de çalışıyor

Anakartım b450m-k 2 ve 3200 mhz ramlerim var. Ancak 2400mhz de çalışıyor biosa girdiğim zaman D.O.C.P profile 1 ama bir farklılık yok. Bunu nasıl düzeltirim?
Geri