Arama sonuçları: *

• Users: Ygtkrcaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Elektrikli Bisiklet Zuma Hız Limiti Kaldırma

Ekran şifresini bir türlü bulamıyorum bilgisi olan varmıdır servisi arıyorum bilmiyoruz diyorlar bilginiz varmı nasıl bulurum şifresini kullanım kılavuzundada yazmıyor
  2. Y

Gıbırnet Zam ı ve Başka Firma Önerisi

Ucuz diye 2 senedir sorunsuz kullandığım gıbırnet i son zamdan sonra değiştirmek istiyorum modem kirasıyla birlikte 630 Tl fatura gelmiş kullanırım önerebileceğiniz firma varmıdır bu fiyatlardan uygun 500 tl civarına internet hiperonline diye bi firma buldum modem dahil 505 tl diyor nasıldır sizce
  3. Y

Yardım Valorant hesabım çalındı Yardım

Anlamadığım bi şekilde saat 12 gibi oyundan çıktım 1 gibi tekrar gircektim oyuna hesabın şifresi epostası değiştirilmişti bu nasıl oldu blitz diye bir uygulama kullanıyordum ondan mı oldu veya başka bişeyden hesabı geri alabilirmiyim yardım olurmusunuz
  4. Y

Eternal Fire ın kapanması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konusu açılmamış ben açıyım dedim. Sponsor bulamadıkları için ülkemizde Aurora adında rus takımına takımca transfer oldular 2m dolar civarına sanırsam haberde öyle yazıyordu. Dünya sıralamasında top 4 görmüş bir Türk takımın böyle kapanması beni çok üzdü Space soldiers tada yaşamıştık siz ne...
  5. Y

Türk Telekom Evime Böyle Bir Kablo Çekmiş Fiber Kablosu Mu?

Mahallede altyapı çalışmaları vardı görüyordum kalın turuncu kablolar çekiyolardı direklere fakat binaya kadarmı fiber çekiyorlar kutuya kadarmı onu bilmiyordum fiber kablosumu nedir bu
  6. Y

Yardım 2 Psu dan hangisi daha iyi olur sizce

Vatan da bazı parçalar indirme girmiş bende psu alcaktım msı mı daha iyi olur coolermaster mı tavsiyelerinizi bekliyorum 4070super 7600 işlemci ile kullanacağım birinde (msı da pcıe5 var cooler da yok) https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a750bn-pcie5-750w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html...
  7. Y

Yardım 400-450 bin tl arasına alınabilcek araba

Arkadaşlar 2.aracımızı almak istiyoruz bu fiyat aralığına önerebileceğiniz araçlar varmıdır, şuanda almak mantıklımı sizce yılbaşından sonra araç fiyatları artarmı ,paramız altın olarak bekliyor, şuanda beklemek mi mantıklı olur almak mı fikirlerinizi bekliyorum
  8. Y

Vatanda birçok ürüne zam geldi

4070super i almıştım 1 hafta önce 25k ya (35 olmuş) yavaş yavaş topluyacaktım kasayı 2 gün önce 12 bin lira olan sepetimdeki ürünler bugün 22 binlira olmuş 6k olan msı anakart 9k 3k olan sıvı soğutma 4.5k 1900 olan m2 ssd 3300 lira olmuş yani anlayacağınız 45k ya toplayacağım kasa 60k oldu
  9. Y

Yardım Eskiden oynadığım oyunu şuanda oynayamıyorum

Moorhuhn3 diye bir oyun oynardık eskide şimdi sabit diskimde buldum fakat oyunu açtığımda ekran çok fazla kasıyor youtube dan oynayan insanlar 60 fps oynuyor bilgisayar sistemim kötüde değil neden yapıyor sizce
  10. Y

Mavi Ekran Pc mavi ekran verip duruyor

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-3-2200g-asus-strix-rx570-asus-prime-a320m-e-wd-240gb-ssd-crucial-8gb.html Zamanında vatandan aldığım toplama sistem son 1 senedir mavi ekran hatası verip duruyor herhangi bir oyuna girdiğimde ekran bir süre sonra mavi ekran veriyor pc nizde bir hata ile...
  11. Y

Sinbo Elektrikli Cyclone Süpürge Svc 3479 '209 TL'

https://www.sokmarket.com.tr/elektrikli-cyclone-supurge-svc-3479-p-26034
  12. Y

Yardım RX 470 Mining Edition 4gb

kart 80 dereceleri görüyor furmark tam yükte normalmi kartı aldığım arkadaş psu un yetersiz dedi benim çıkış 18 amper miş
  13. Y

The Forest 2 280 Tl Fiyatla Çıktı

Herkesinde beklediği gibi sons of the forest bugün erişime açıldı. 280 tl olarak çıktı bu tarz bi oyun için gayet iyi bence. Oyun yeni çıktığı için eksiklikleri olabilir ki ilk the forest oyununda baya eksiklik vardı sonradan güncellemelerle vs. bugünki halini aldı. 13 gün sonrada yeni...
  14. Y

Sons Of The Forest ÇIKIYOR !!!

23 Şubat tarihinde (2gün sonra) oyun erken erişime sunulacak. Oyunun 30 dolar bandında olması bekleniyor yani 250 tl bandında çıkacaktır. Oyunun ana mekaniği değişmiş silah ağırlıklı olmuş ilk oyunun devamı olarak helikopterle ilk oyunda kaçtığımız adaya oğlumuz olarak oynayarak geliyoruz ekip...
  15. Y

GTA 5 RDR 2 %50 indirim

Epic gameste gta 5 84 RDR 2 98 lira kaçırmayın derim steamda gta 500 rdr 1200 olmuş
  16. Y

Millenicom iptal ettircem

Millenicom a geçen ay geçtim ilk 1 hafta sıkıntı yoktu sonrasında sık sık kopma yaşadım iptal ettirmek istiyorum fakat uygulamada cayma bedeli gözüküyor ay sonumu iptal etmem lazım cayma bedeli ödememem için gıbırnet e geçmeyi düşünüyorum arkadaşım bölge müdürü
  17. Y

Yardım 350Tl Vdsl Modem Önerisi

vdsl modem lazım türk telekom 720 tl dedi bende kendim almaya karar verdim önerilerinizi bekliyorum
  18. Y

Yardım Hangi Firmaya geçmeliyim

iyi forumlar 4 senerdir vodafone kullanıyorum şükürler olsun ki 06.1.2023 te bitiyor bitmeden iptal ettirip zamsız fiyattan yeni bir internet almak istiyorum sizce hangi firmaya geçmeliyim altyapım 35 mbps desteekliyor vdsl
  19. Y

HDP`li milletvekili terörist semra güzeli vekilliği düştü

Sormaya gerek yok gerçide PKK lı terörist ilede görüntülenen semra güzelin vekilliği TBMM de alınan 330 oyla düşürüldü evet oylarını AKP MHP İYİ PARTİ verdi Nedense CHP li kesim hdp(pkk) li vekili savundu Atatürk`ün partisinin teröristler ile yan yana geçmesi çok acı
  20. Y

Google Ekrem İmamoğlunu Eski Başkan yaptı

çok güldüm buna 😂🤣
Geri