Arama sonuçları: *

• Users: Beefx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Forza Horizon 5 direksiyona bağladıktan sonra kendiliğinden gaz veriyor

Merhaba beyler rampage 900 derece direksiyonumla forza 5 deniyordum atamaları falan herşeyi yaptım fakat nedense hız 0 olunca kendiliğinden gaz veriyor çözümü falan da bulamadım yardımınız olursa müteşekkir olurum
  2. B

F1 23 pc donma sorunu

Beyler sistemimde gtx 1650 i510400f ve 16 gb ram var f1 e giriyorum 1 tur atıyorum oyundan atıyor sebebi nedir canımk sıkmaya başladı çünkü
  3. B

Airpodsun teki kayıp

Beyler benim airpodsun teki kayboldu evin içinde bulamıyorum uygulama dalan var mı bildiğiniz veya nasıl bulucam
  4. B

Big bad toy store vergi

Beyler sa ben bbts den 24 dolarlık figür aldım bunun %20 si vergiymiş tamam ama nasıl ödicem ben o vergiyi
  5. B

Lgs 2023 özel okul öneri istanbul

Selam arkadaşlar bu forumu yazmıştım eksik yazmıştım yeniden yazıyorum neyse ben lgsden 400 aldım genel olarak 15 lik dilim istanbul olarak 14 lük dilimdeyim bana iyi bir özel okul önerisinde bulunabilirmisiniz lütfen
  6. B

Lgs 2023 özel okul öneri

Arkadaşlar ben lgs den tam 400 puan aldım 15 lik dilimdeyim il olarak 14 lük dilimdeyim bildiğiniz iyi özel okul var ise önerir misiniz acaba ?
  7. B

Logitech vitesi dönüştürme

reisler bende logitech shifter var g29 yok, bunu çevirebiliyomuyuz Vga dan USB ye falan
  8. B

Forza 5 direksiyon algılamama

Merhaba arkadaşlar bende direksiyon seti var pc ye bağlıyorum fakat forzada direksiyon olarak algılamıyor gamepad olarak algılıyor, arkadaşımdada aynısı var onda algılıyor çözümünü bilen yazabilirmi (direksiyon kontorland ap7 )
  9. B

Direksiyonu 900 derece yapma

Beyler herkese selam bende kontorland ap7 direksiyon var 900 derece yapıcamda nasıl yapılır hangi alet.Tanıdığınız tamirci varsa istanbul andaolu yakasında söylerseniz güzel olur , yardım edenlere sonsuz teşekkürler (konuyu Salladım )
  10. B

dershanesi sınıf belirleme sınavı

Beyler sınav dershanesine giden varsa bişey sorucam . kardeşim 8.sınıfa geçti 7.sınıf üzerinden seviye belirleme sınavı yapıyorlarmış sorular nasıl bilen varsa yazabilirmi
  11. B

Türkiye Mağaza öneri

Arkadaşlar hepinize merhaba ben buraya yeni katıldım neyse uzatmadn konuya geçeyim.Bana türkiyede toyzshop dışında cars oyuncak figürleri satan mağaza söykeyebilirmisiniz.İyi günler ve nolur saçma cevap yazmayın
Geri