Arama sonuçları: *

• Users: ahmetsemih
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

FC 24 PAYLAŞIMLI HESAP HATASI

fc24 paylaşımlı hesapta bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı ?
  2. A

FC 24 PAYLAŞIMLI HESAPTA BU HATAYI ALIYORUM

EA SPORTS FC 24 : Error Too Many Computers Have Accessed This Account's Version Of EA SPORTS FC 24
  3. A

WAYFİNDER NEDEN 112 TL ?

bugün çıktı oyun ücretsiz olacaktı ama 112 tl gösteriyor
  4. A

STEAM DECK EPİC GAMES OYUNLARINDA X BASINCA KALVYENIN AÇILMASI

Arkadaşlar 2 gün önce steam deck elime geçti. Win11 kurdum vd epic games te denemek istediğim oyunlar vardı bunları indirdim ama x tuşuna basınca oyundayken klavye açılıyor ne yapmam lazım acaba ?
  5. A

STEAM DECK WİN11 İLE KULLANAN BİRİ YAZABİLİR Mİ ?

Arkadaşlar steam deckime win11 kurdum fakat epic games ten oyun açtığımda ve oyunda x tuşuna bastığımda klavye açılıyor ne yapmalıyım
  6. A

STEAM DECK'E WİNDOWS YÜKLEDİKTEN SONRA HARDİSK GÖRMÜYOR

Arkadaşlar steam deck'e windows kurayım dedim linux zor geldi şimdide 128 gb lik hardiski görmüyor
  7. A

STEAM DECK E KORSAN OYUN YÜKLEME

Arkadaşlar steam deck bugün elime geçti. Korsan bi kaç pahalı oyunda indirmek istiyorum bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  8. A

Far Cry 5 açılmıyor.

Arkadaşlar far cry 5 e steamden sahibim. Oyunu indirdim ve açınca bu hatayla karşılaştım ne yapmam lazım ?
  9. A

Çipli nintendo switch sıkıntı çıkarır mı ?

2. el nintendo switch almayı düşünüyorum. Malum aletin oyun fiyatları çok yüksek, çipli alacağım direkt. Sıkıntı çıkarır mı ilerde ?
  10. A

Steam Deck'te taksit seçeneği var mı ?

Yurt dışı birinden steam deck i sipariş etmesini sağlayacağım ve bana gönderecek. Taksit seçeneği varmıdır acaba hiç bilmiyorum o olayları
  11. A

Bilgisayarım kapanıyor açınca çözünürlük düşmüş ve hiçbir oyuna giremez oluyorum

Format attığımda sorun çözülmüştü fakat oyuna girince yine aynısı oldu ne yapmam lazım çözünürlüğü değiştiremiyorum hiçbir şekilde 1677946020 Bu sorun neden kaynaklanıyor bilgili arkadaş varsa yazabilir mi monitör kaynaklı olabilir mi yada kasada mı sorun var acaba ?
  12. A

Ayrı olarak alıcam RX 6650 XT. Bunu besleyebilecek bi hazır sistem varmıdır ?

Bütçem zorlarsam 9.5 k olabilir. İşlemci intelde olur farketmez. birde bir şey soracağım,bu RX 6500 XT de olan PCI 4.0 la daha iyi çalışma bu karttada varmı ve varsa islemci PCI 4.0 ı desteklerse daha iyi olur.
  13. A

RX 6650 xt alacağım ayrı olarak.bu ekran kartına uygun hazır sistem varmıdır ?

RX 6650 XT alacağımda 7 k olmuş uygun geldi fiyatı. Buna uygun bi sağlam işlemcili hazır sistem varmıdır acaba ? 9 k bütçe çıkartabilirim sanırım ekran kartı harici.
  14. A

RX 6650XT buna uygun bi kasa varmıdır işlemcisi iyi olan 5000 k lık

Yaklaşık 1000 TL indirime girmiş sanırım alicamda ortada kasa yok onerilerinizi bekliyorum.
  15. A

Fireflux sistemini özelleştirerek alıcam ama yakın zamanda iyi sistem çıkar mı ?

Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum. Sanırım 5 gün falan oldu foruma geleli sınav yapsaniz geçerim yani öyle söyleyeyim :D. Fireflux sistemini 12100 f ve RX 6500 XT ile alıcam sanırım ama acele edersem pişman olurum gibime geliyor. Yakın zamanda Taksitli falan 11 k ya sistem çıkar mı ? Çıkan...
  16. A

RX 6500 XT ve i3 12100f li bi sistem alıcam. Sonra ekran kartını yükselteceğim.

Şimdilik en az 1 yıl idare edecek bi sistem alacağım ama işlemcisi iyi gibi. i3 12100f ile yüksek olarak hangi ekran kartları gider ?
  17. A

Anime sevenler için 1 aya chainsaw man çıkacak ben net izliycem sizde kaçırmayın

Biraz ergen animesi gibi gelebilir başta ama bana göre en iyi shounen lerdendir (yeni çıkanlar arasında).
  18. A

Fire flux sistemini bi kaç degisiklik yaparak alıcam.

Ramini 2x8,ekran kartını rx6500xt,depolanması 500 gb, m2 ssd, i3 12100f yaparak almayı düşünüyorum. Bugün can sungurun sistemini alacaktım daha iyiydi bundan ama bitti stokları maalesef daha iyi birsey onerebiliyorsanız bundan onlarada açığım. Taksitli fiyatı max 11 k olmalı. Yardımcı olursanız...
  19. A

Kasa alacağım max 10000 k butce sizden ricam sistem duşerse haber verin lütfen.

Can sungurun dün vatan bilgisayar ile çıkarttığı sistemi alacaktım. Almadan 2 3 saat önce bitmiş maalesef. O turde 1660 lı bi sistem falan çıkarsa haber verirmisiniz. Hazırda da varsa iyi bişeyler alabilirim. Nvidia manyağı değilim amd sistemlerde olur fırsat değerlendiriyorum şu aralar hep...
  20. A

Ekran kartlarının markaları ne ifade ediyor ?

Örneğin: Asus 2060 8gb tüm özellikleri aynı neredeyse ama birinin fiyatı bazen çok daha yüksek olabiliyor bunu anlayamadım.
Geri