Arama sonuçları: *

1. O

Yardım CS:GO Oynayacak Türk Arkadaş Bulabileceğim Bir Platform Arıyorum.

Oyun içi eşleştirme sistemi hep ruslar ile eşleştiriyor. Oyun içi aarkadaş bulma sisteminden davet ettiğimiz kimse gelmiyor. 2 3 bin kişilik türk dc sunucularına geldim kimse oynamıyor. CS:GO yu ciddi oynayacak rank kasacak arkadaş arıyorum ama bulamıyorum. Bunu bulmalık bir prograam bir...
  2. O

Yardım Bilgisayara bağladığım telefondaki dosyalar bir anda silindi?

Abim bu gün benim haberim yokken LG G3 marka telefonunu bilgisayara normal usb şarj aleti ile bağlamış. Bağladıktan hemen sonra hiçbir şeye dokunmadığı halde galerideki neredeyse tüm fotoğraflar bir anda silinmiş. Sadece 20 tane felan fotoğraf kalmış. Silinenleri geri getirmenin bir yolu var mı...
  3. O

Yardım Kart Bilgilerimi Çaldırmadan Nasıl Alışveriş Yapabilirim?

Normalde Ziraat Bankası kartı kullanıyorum. Tüm param bu kartta. Pek bilinmeyen bir imternet sitesinden Shipy aracılığı ile bir ödeme yapacağım. Ancak kart bilgilerimin çalınmasından şüpheliyim bu yüzden ziraat kartım ile bu işe girişmeyeceğim. Bu ödemeyi başka hangi yolla yapabilirim? Sanal...
  4. O

PES 2021 Nasıl İndirebilirim?

Şuan 2022 steamde ücretsiz ama ben 2021'in daha iyi olduğunu düşünüyorum playstation 4 te oynardım onu sattım artık pc de oynamak istiyorum ama orijinal olarak ne steamde ne başka yerde bulamadım nereden indirip oynayabilirim pes 2021'i? orijinal olsa iyi olur ama crack de olsa olur...
Geri