Arama sonuçları: *

• Users: efsanebaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Sahibinden AlışverişYaparken Nelere Dikkat Etmeliyim.

sahibinden üzerinden bir satıcının 2 tane ilanına denk geldim istediğim ürünleri satıyor fakat ilk defa alışveriş yapacağım param güvende özelliği ilanlarında yok satın almalı mıyım alırken nelere dikkat etmeliyim para gönderme mevzularını nasıl yapayım satıcıya güvenmeli miyim?
  2. E

Anakart Ve İşlemcimi Yükselteceğim nelere dikkat etmeliyim?

şuan kullandığım sistemim bir hayli eski bu sebeple yeni bir sistem alana kadar beni idare edecek bir yandan da bütçemi zorlamayacak yükseltmeler yapmaya karar verdim şuanki sistemimde takılı olanlar şunlar. İşlemci : Amd Athlon II X2 220 2.8Ghz Anakart : FOXCONN M61PML/M61PML-K Ekran Kartı ...
  3. E

Lol hwid ban uzayabilir mi?

tam hatırlamıyorum ama en son maçımı 13 aralık 2024 tarihinde attım ve 13 ü 15 i arasında bir tarihte lolden hwid ban yedim kullandığım 3. parti bir yazılımdan dolayı bu ban 121 gün sürüyor dedi destek ekibindeki arkadaşlar. şimdi sorum şu internette bir yazıya rastladım yazıda "hwid banı olan...
  4. E

5000tl Toplama Bilgisayar

Bilgisayar Hakkında Pek Bi Bilgim Yok Youtubeden İzlediğim Kadar Biliyorum Elimde 5000TL Bütcem Var Kendi Bildiklerimle Bi Apu Toplamayı Denedim Alınır Mı Veya Öneriniz Varmı İşlemci vs.? - Amd Ryzen 3 3200G - Msi A320M-A Pro - Kingston DDR4 8GB 2666Mhz - Kingston 240GB SSD - Frisby Fc-2940 350W...
Top Bottom