Arama sonuçları: *

• Users: Alperenko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

20 gün aynı solüsyonda beklemiş lens takılır mı?

Lenslerim 1 aylık lensti son 1 haftası falan kaldı ilk gün taktım ve sol gözümde hafif batma hissi vardı o gün lensi çıkardım ve 20 gündürde takmıyorum aynı solüsyonda bekliyor solüsyonla temizlesem vs tekrar deneyebilir miyim takmayı?
  2. A

TOD hesabını açtım ama maçı açamıyorum

Bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim?
  3. A

3 saat dışarda durmuş tavuk döner yenir mi?

15-20 derece arası bi sıcaklıkta komple sarılı kapalı bi şekilde dışarda bekledi şimdi dolaba attım bikaç saat sonra yemeyi düşünüyorum sizce yenir mi bozulma vs olmuş mudur?
  4. A

2k ips monitör önerisi

9060xt 16gb için alınacak genel olarak AAA oyunlar oynanacak ghosting seviyesi vs düşük renk gamutu yüksek bi monitör arıyorum max 7k ya ne alabilirim sizce
  5. A

Sizce 40-50k banıdına hamgi sistem alınır?

Nvidia yada amd gibi bi zorunluluğu yok en yüksek performansı en uzun sene alabileceğim sistemi arıyorum sizce hangi hazır sistemi almalıyım?
  6. A

Yılbaşında hattın açılmaması problemi

Hattımın bugün açılması gerekiyordu takınca hattı tanıyor pin falan istşyo ama arama yapamıyorum ve interneti kullanamıyorum cihaz xiaomi ne yapmam gerekiyor?
  7. A

Honor pad v9 alınır mı?

15-20 arası bütçem var genel olarak ders için kullanacağım not alma video izleme vs bikaç senede beni götürsün istiyorum sizce honor pad v9 dan daha iyi bi seçeneğim var mı ne alabilirim ipad düşündüm aslında uzun süre kullanabilmek adına ama ham 60hz hemde kalemiyle beraber alınca 22 23k...
  8. A

Honor pad v9 vs xiaomi pad 7

İki tablet arasında kaldım ders için kullanacağım genel olarak ama arada dizi film gibi işler için. Ekran olarak biri lcd biri ips alıp uzun seneler kullanmak istiyorum hangisini terch etmeliyim sizce çok kararsız kaldım.
  9. A

Bilgisayara hoparlör önerisi lazım max 500 TL

Ders çalışırken sürekli kulaklık takmak biyerden sonra rahatsız edici olmaya başlıyor max 500 tl ye ses kalitesi tatmin edecek video izlerken kullanılacak bi hoparlör arıyorum ne almalıyım sizce?
  10. A

AOC 24G42E renk bozulması değişim istemeli miyim?

Turuncu ve kırmızı yerlerde bu tip saçmalamalar oluyo değişim istemeli miyim istersem değiştirirler mi sizce?
  11. A

Yardım Oyun kasıyor alt tab atınca kısa süreliğine düzeliyor nasıl çözerim?

Videodaki gibi normalde kasıyor alt tab atınca düzeliyor ama 5 saniye sonra falan tekrar kasmaya başlıyo ne yapabilirim sadece bu oyunda yaşıyorum bu arada.
  12. A

Paw 3311 mi steelseries trumove mu?

Sizce hangisi daha iyi
  13. A

Max 1000 tl klavye önerisi

Önceliklerim uzun ömürlü ve sessiz olması (blue switch kullandım tak tak insanda kafa göz bırakmıyor) bu bütçeye ne alabilirim. şuan a101 klavyesi kullanıyorum 3 tuşa aynı anda basamıyorum bazı tuşlar basmıyo sıktı artık. Türkçe karakterlerin olmadığı bi klavye önermezseniz sevinirim.
  14. A

Bilgisayarım 5G görmüyor neden acaba?

Başka modemlerin 5gleri falan gözüküyor eskiden benimkide gözüküyodu ama şuan çıkmıyor benim 5g ne yapmalıyım sizce
  15. A

500-1000tl arası büyük mouse önerisi

Şuan aktif olarak steelseries prime a sahibim ama gerçekten elime çok küçük geliyor elim mousepade sürtüyor bunun normal olmadığını düşünüyorum daha büyük bi mouse arıyorum sizce elindekini satıp başka mouse almak mantıklı mı mantıklıysa ne alabilirim?
  16. A

İtopya REZALETİ teknik servisten gelen kasa bozuk geldi

2 ay önce falan teknik servise gönderdiğim kasa geldi 20 iş günü olan süreyi hayli hayli aştılar zaten bundan bahsetmiyorum bile sözde ramlarle işlemcini değişti ama hala aynı sorun devam ediyor bilgisayarda açılmıyor bilgisayar bu durumda ne yapmam lazım direk thh ye mi başvurayım itopyaya mı...
  17. A

Hepsiburadadaki "Hepsiburada" satıcılı ürün orjinal mi?

https://app.hb.biz/fjftzcsFgkAT Bu termal macunu almayı düşünüyorumda orjinal midir sizce ?
  18. A

300 tl civarı en iyi termal macun nedir?

Ryzen 5600 için kullanacağım bu fiyatlara en iyi ne alabilirim?
  19. A

İtopyayı şikayet etmek istiyorum nasıl edebilirim

Kasamı 2 ay önce falan servise gönderdim daha yeni elime ulaştı bide üstüne üstlük gelen kutunun üstünde kuş pisliği var ve delik gelmiş bide termal macun yollamamışlar işlemci soğutucusunun yanında şuan tekrardan termal macun almak zorundayım bunlarla uğraşmak istemiyorum eğer yapabilirsem...
  20. A

200 tl termal macun önerisi

Çok bi bütçe vermek istemiyorum bide bikaç kez kullansam çok iyi olur yani tek seferde bitmese r5 5600 için kullanacağım acil öneriye ihtiyacım var kasa açıkta kaldı şuan teknik servisten geldi macun koymamışlar
Geri