Arama sonuçları: *

• Users: Hanedan11
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

İşlemcimi değiştirmek istiyorum hangisi iyi

Merhaba ryzen 5 5500 işlemcim var ve 5600 ile değiştirmek istiyordum fakat araştırma yaparken ryzen 7 5700x gördüm hangisini almayalıyım karar veremedim. Ryzen 5 5600 mü yoksa Ryzen 7 5700x mi almalıyım?
  2. H

(ÇÖZÜLDÜ) Bu şarkının ismi ne acaba?

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu şarkıyı arıyorum ve ne yazsam bulamadım nereye baksam bulamadım.Şarkının sözlerini bilmiyorum fakat şarkı piyano ile söyleniyor ve kapak fotoğrafında piyano resmi var ve bu piyano sahnede.Ayrıca sadece şarkıda sadece piyano çalınmıyor sözleride var.Tiktokta çok...
  3. H

Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir telefon aldım ve bunun için kablosuz kulaklık arıyorum. Bütçem ise 300-400 bandında 400 tlnin üstüne fazla çıkamam yani 420 olursa falan çıkabilirim onun dışında çıkamam.Önerebileceğiniz kablosuz kulakiçi kulaklıklar varsa lütfen konu altında belirtin.
  4. H

Üniversite burslu konusu

Arkadaşlar merhaba bugün ek tercihlerde Yakındoğu Üniversitesi (Burslu) bölüm kazandım.Fakat aklıma takılan bir soru var.Sorunun cevabını hiçbir yerde bulamadım.Konuya hakim olan veya burslu okuyan arkadaşlar cevaplarsa çok ama çok yardımcı olurlar bana. Şimdi kazandığım bölümde sadece (Burslu)...
  5. H

İphone 13 Pro Max Yurtdışı alınır mı??

Merhaba aklımda bir kaç aydır yurtdışı olarak iphone 13 pro max almak var.Fakat bugün gördüğüm bir olay var artık geçici imei kaydı yapılmıyormuş yani geçici uzatma yapılmıyormuş.Herhangi bir resmi açıklama resmi gazetede bir haber görmedim fakat e-devlet üzerinden geçici imei kaydı uzatma...
  6. H

Çözüldü✓ Ekran kartını nasıl bozarım?

Merhaba arkadaşlar ilk başta şunu söyliyeyim gerçekten troll bir konu değil gerçek anlamda yardıma ihtiyacım var. Konu şu : Ben ekran kartımı sattım ve parasını babama verdim oda bende kalsın dedi tamam dedim.Fakat şimdi yeni bir ekran kartı buldum ve onu almak istediğimde.Babam ihtiyacın...
Geri