Arama sonuçları: *

• Users: ozanov
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ozanov

Laptopa Monitör bağlarken hangi kabloyu kullanmalıyım?

Merhaba dostlar 4060 laptopum var ve yakın zamanda samsung odyssey g4 240hz monitör aldım. Yanına bir ucu type-c bir ucu displayport kablo aldım ve kullanmaya başladım 240hz alabiliyordum fakat oyunlarda 20-30 fps düştüğünü farkettim ben de kutudan çıkan hdmi kabloyu denedim fps çok düşmedi gibi...
  2. ozanov

🔥İndirim HP Victus 16 4070 40.999TL

Merhabalar 2023 Kasım ayında 37 bin TL’ye 4060’lı HP Victus16 s00047nt aldım fakat şimdi bilgisayarım 35 bin küsüre düşmüş durumda ve 4070 olanı şuan 40.999TL ben olsam net bunu alırdım bi bakın isterseniz...
  3. ozanov

Öneri Hp Victus VS Monster tulpar V20.6.2

merhabalar 2 laptop arasında kaldım ama yeni fikirlere de açığım fakat tek istediklerim 17.3inch olması rtx4060 bide 40k yı geçmemesi aslında hp victus 16.1inch ama daha iyiyse alırım. Bide kasım indirimlerinde iyi ürün düşer mi...
  4. ozanov

Çözüldü✓ Fiber wifi mavi ekran

Merhaba dostlar üniversitede öğrenci evime 100 mbps türknet bağlattım sağolsunlar wifi 6 modem taktılar sonrasında telefonumda bağlandım sıkıntı yok ama ardından bilgisayarımla bağlandığımda mavi ekran yedim sonra ben de wifi 2.4Ghz ile 5Ghz olarak ayırdım sonra bilgisayardan 2.4Ghz e bağlandım...
  5. ozanov

Öneri Acer nitro 5 mi legion 5 mi?

Öncelikle herkese merhaba 2 bilgisayar modeli ile kararsız kaldım şimdi linklerini atıcam ama ondan önce legion serisi bana daha güzel geliyor her ne kadar nitro 5 te 3080 olsada legion şu anda favorim diyebilirim bi bakarsanız sevinirim bide bunu dışında şunu al dicekseniz 17.3 olması gerek...
  6. ozanov

Öneri Monster Tulpar almaya korkuyorum

Merhaba dostlar yaklaşık 25-30 bin arası bir bütcem var ve benim için önemli olan 17.3 inç olması ve 3060 olması şuan monster tulpar t7 v20.4 düşünüyorum ama çevremden sakın monster alma bozuluyor ısınıyor veyahut çok gürültülü vs vs. duyumlar aldım bi bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Geri