Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

5-6K ARASO MONITOR ONERI

Selamlar sistemi alacagim yarin sizinle beraber ugrasa ugrasa en son bi kaniya vardim hepinizin emegi var tesekkurler en cokda @ANtiQ08 hocamin cok yardmi dokundu teker teker ugrastibsaolsun en sonsistemde 90kya cikinca 5-6k gibi bi butcem kaldi monitor onerilerinizi bekliyorum simdiden...
  2. Ahmet Muhsin

80K SISTEM OEM SISTEM ONERISI

Selalar butcem 80k Ekran karti tercihim rtx 5070 Islemci terxigim r7 7800x3d Ekran kartini amd almayi dusunmuyorum Sizlersen f/p oem linklerini bekliourm
  3. Ahmet Muhsin

80K HAZIR SISTEM OEM

Suan acil bi karar vermem gerekiyor 80kya alabilecegim bi kasa onerir misiniz ekran ksrto olarak rtx5070 islemci olarak r7 7800x3d almayi dusujuyorum yardiminizi bekliyroum
  4. Ahmet Muhsin

80K SISTEM TOPLAMA ONERISI

Selamlar hocalarim pc toplayacafim 70ksisteme 10kda monitore ayirdim monitor olarak https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-260hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-ips-beyaz-gaming-monitor-fiyati-89004/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.53 Bunu...
  5. Ahmet Muhsin

60-70K BUTCE OEM/TOPLAMA PC

10kda monitore ayirdim 60-79k butcem var nasil 2.el dir sudur budur coguna okeyim sadece gonlumce akvaryum kasa istiyorum
  6. Ahmet Muhsin

RTX3050 / 32GB RAM / I5 12.NESIL / 1TB LAPTOP KACA SATILIR

Selamlar elimde RTX3050 32GB RAM I5 12.NESIL 1TB olan bir laptop var 2.el olarak satacagim, 2.el piyasasini bilmedigim icin sormak istedim ne kadara satabilirim bu laptopu Not: Herhangi bir arızasi veya cizigi yok
  7. Ahmet Muhsin

XRADES GUVENILIRMI? mousePAD

Selamlar 600-709tl gibi bir butcem var mousepad icin xradesi onerdiler alip kullanan varmi acaba
  8. Ahmet Muhsin

2K BANDI MIKROFON ONERI

2k Bandinda mikrofon onerisi
  9. Ahmet Muhsin

70K BUTCE KASA(60)+MONITOR(10)

Selamlar butce 70k Kasa icin 60k Monitor icin 10k Fps oyunlari oynuyorum genellikle Birde olursa 1-2-3kya ucuz butceli bi mikrofon onerisi
  10. Ahmet Muhsin

70K BEYAZ SISTEM TOPLAMA ONERI

Selamlar butce 70k beyaz bir setup toplamak istiyorum yardimci olabilir misniz
  11. Ahmet Muhsin

50K BUTCE SITEM ONERISI

Oyun icin kullanacagim zorlarsam 60a cikabilirim bu fiyata olabildigince f/p bi urun almak istiyorum, aslinda umudum beyaz bir setup ama sanirim beyaz parcalar biraz pahali
  12. Ahmet Muhsin

Yardım KULAKLIK SES/MIX AYARI

Selamlar atk neptune n9 pri kullaniyorum kendimce bir ayar yaptim ama temiz bir ses icin nasik bir ayr yapmaliyim bilgili birileri yardimci olursa mutlu olurum
  13. Ahmet Muhsin

Öneri MONITOR TAVSIYESI 9-10K

Laptop kullaniyorum yeni bir monitor almsk istiyorum ana ekran olarak kullanacagim butce olarak en fazla 9-10k bandina cikabilirim onerilerjnizi bekliyorum Sistem Özellikleri Geforce RTX 3050 Intel i5 12.Nesil 32GB RAM Monitorun neye gore alindigini bilmedigim icin suanlik bu bilgileri veriyorum
  14. Ahmet Muhsin

2K BUTCE KLAVYE ONERISI

Selamlar butcem 2k agirlik oyun icin kullanilacak klavye onerilerinizi bekliyorum
  15. Ahmet Muhsin

NVIDIA DENETIM MASASI EKRAN SORUNU

Denetim masasina girdigimde ekrsn kismi bulunmuyor bu konyda fikrim yok yardiminizi ve onerilerinizi bekliyorum
  16. Ahmet Muhsin

Öneri ATK NEPTUNE N9 PRO KUMAS PED

Selamlar atk neptune n9a uyacak kumad ped ariyorum uygun fiyatli yardimci olabilecek varmi
  17. Ahmet Muhsin

Öneri MONITOR TUTUCU ONERISI 2K

Yaklasik 2k butcem var, laptop kullaniyorum standid onunla kullanmak istiyorum gordugum kadariyla laptoplar icin ucuna bi aparat takabiliyoruz iki konudada yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler
  18. Ahmet Muhsin

FORMATTAN SONRA COZUNURLUK HATASI

Pcyi formatladiktan sonra ekrani 1280x1024 yaptigimsa sag taraflar siyah kaldi suruculeri felan guncelledim aam yine ise yaramadi ,birde nvidia denetim masasinda ekran sekmesi yok yardimci olan olursa bekelrim
  19. Ahmet Muhsin

VALORANTTA MACA GIREMIYORUM

Selamlar yeni yasandi olay maca girebiliodum bi sonrski mac maca giremedim hesabi dogrulamami istedi bende dogruladim ama hala girmiyor cik gir yaptim,hesap ac kapa yaptim,pcyi ac kapa yaptim olmuyor yardimci olabilecek varmi
  20. Ahmet Muhsin

Yardım ATK NEPTUNE N9 PRO MU ALINMALI ULTRAMI

Genel olarak hangi modeli alinmali bilgisi olan varmi
Geri