Arama sonuçları: *

1. Ahmet Muhsin

SES KENDİLİGİNDEN OYNUYOR

Selamlar pcde takılırken bir anda ses kendiliginden artıp azalmaya basladı wın 10 kullanıyorum res attım ama hala devam edıyor yardımcı olabılecek varmı
  2. Ahmet Muhsin

Öneri Wraith ATK Neptune N9 Alınır mı?

Biliyorsunuz kulaklik cikali iki gün oldu benjmde aklima yatti kulaklik almayi dusunuorum ama internette hic bilgi olmadigindan kulaklik hakkinfa bilgisi olan biri yardimci olabilir umarim
  3. Ahmet Muhsin

Kulaklik Tavsiyesi 3K BANDINDA

Selamlar butcem biraz sinirli o yuzden guzel f/p birsey almak istiyorum logitech g435 almayi dusunuyorum ama 2 sorun var hem biraz butcemin ustunde hemde beyaz bir setim var beyaz almak istiyorum ama beyaz olunca 2 katina cikiyor Kulaklik uzerinde aradigim kriterlerde ses kalitesinden cok...
  4. Ahmet Muhsin

2-3k BUTCEYLE F/P KULAKUSTU KULAKLIK

2-3 bütcem var oyun agırlıklı kullanıuyorum ama ses kalitesi ve mikrofon kalitesi iyi olursa cok guzel olur ılk oncelık bt ama fıyatlar ucuk oldugundan dolayı kabloluda olabilir
  5. Ahmet Muhsin

TUSLARA BASINCA FARKLI PROGRAMLAR ACILIYOR

Ne oldu bilmiyorum bir anda tuslara bastigimda mesela w ya abstigimda world dosyasi aciliyor dosyalar konumu aciliyor excel aciliyor bu neden oluyor gorev yoneticisne baktigimda 1sn ligine key.bpm adli bir dosya gordum apk veya tehditvari birseyde indirmedim yardimlarinizi bekliyorum
  6. Ahmet Muhsin

EKRANDA SIYAH CIZGI BELIRDI

Merhabalar dün bilgisayari bi actim ve gorseldeki gibi bir siyah cizgiyle karsilastim nasil oldugunu bilmiyorum teknik servise gondermek icin kapattim ve bugun konrtol etmek icin actigimda cizginin tum ekrana yayilmid oldugunu gordum sorun nedir olu piksel vs. Birseymis olusmus Not:Kapattim...
  7. Ahmet Muhsin

Bilgisayar acildigi anda bios ekrani geliyor

Selamlar bilgisayarim acildigi anda buosa giriyor, biosu kapatip masaustune giremiyorum yardim edebilir misiniz
  8. Ahmet Muhsin

Öneri BUGUNKU INDIRIMLERDE ALINABILECEK KULAKLIK VE MIKROFON ARIYORUM

Selamlar bugunku indirimlerde alinabilecek uygun fiyatli f/p gaming kulaklik(bt veya dungle olursa guzel olr) ve mikrofon onerebilir misiniz simdiden tesekkurler.
  9. Ahmet Muhsin

Yardım KABLONET BIR ANDA GIDIYOR 5 10 SAATLIGINE

Selamlar son 1 aydir internet bir anda kesiliyor ve bir gün boyunca gelmiyor bazen 2 günüde bulabiliyor müşteri hizmetlerini aradim ama onlarda hiçbirşey bilmediklerini söylüyorlar , kablolari herseyi kontrol ettim modemde herhangj bir sorun gozukmuyor benden baska bu sorunu yasayan veya...
  10. Ahmet Muhsin

CİZIM ICIN TABLET ONERISI

Selamlar cizim yapmak icin kalemi olan bir tablet ariyorum onerilerinizi bekliyorum en fazla 10-15k civari verebilirim
  11. Ahmet Muhsin

GRAFIK TABLET Ve Çizim Tableti

DIjital çizerlere bir sorum olacak ,grafik tabletten ekransiz sekilde pcde cizmekmi daha islevsel oluyor yoksa ekranli bir cizim tabletimi daha mantikli oluyor. Ve Hangi Cizim/Grafik tabletlerini onerirsiniz max 3k bandjnda
  12. Ahmet Muhsin

70-80k ARASI MONITOR+MASAUSTU PC ONERISI

Masaustu+Monitor ile birlikte bir kasa almak istiyorum toplamada olur hazır sistemde olur onerilerinizi bekliyorum
  13. Ahmet Muhsin

MONSTER FAN SORUNU (SES)

Laptopun sag fanindan takir takir ses geliyor alali 1 yil oldu tozdan dolayi oldgunu dusunuyorum veya icine birsey kacmis olabilecegini dusunuyorum biraz laptop tamirini biliyorum cikarip temizlemeyi dusunuyorum ama garantisi gidermi ucretsiz bakim servisi gidermi diye merak ettim bu yuzdrn...
  14. Ahmet Muhsin

3K DUBLAJ ICIN MIKROFON

Yaklasik butcem 3k seslendirme ve dublaj için mikrofon almayi dusunuyorum onerilerinixi brklerim
  15. Ahmet Muhsin

Öneri 16KYA RTX 5060 OLUR MU?

Bir arkadas atti ama bu normalmi?
  16. Ahmet Muhsin

Öneri 1400TL F/P KULAKLIK KABLOSUZ

1400tl butcem var kablosuz bir kulaklik almak istiyorum onerilerinizi bekliyorum
  17. Ahmet Muhsin

SICAKLIKLA ALAKALI BIR HATA

Arkadasim fotodaki sorunla karsilasiyor yardim edevilecek biri varmi
  18. Ahmet Muhsin

Çözüldü✓ 60K BUTCE ILE F/P PC

Selamlaar 60k butcem var f/p bir bilgisayar almak istiyorum hazit sistemde olabilir toplamada fark etmez onerilerinizi bekliyorum
  19. Ahmet Muhsin

Öneri 1300TL F/P KABLOSUZ mouse ONERISI

1300tl civarinda f/p bi kablosuz mouse ihtiyacim var oyun icin kullanacagim onerilerinizi bekliyorum
  20. Ahmet Muhsin

Öneri 2-3k BUTCEYLE F/P BIR MIKROFON ALMAK ISTIYORUM

Selamlar herkese forum 2 -3k ya guzel mikrofon almaj istiyorum su an kulakligin mikrofonunu kullaniyorum oda idare eder ama daha kaliteli ve temiz bir ses almak istiyirum onerileriniz yazarsaniz memnun olurum
Geri