Arama sonuçları: *

1. yemregunay21

Asus Refurbished Ürün Aldım ama İade etmelimiyim

https://www.epey.com/laptop/asus-rog-strix-g15-2022-g513rm-hf266.html 34k küsür bir parayı bu laptopu aldım laptop ekranında ufak toz benzeri biseylerle geldi ama urun sağlam gozukuyor iade hakkım dolmadan iade etmelimiyim ilerde sorun yaşarmıyım satıcıya ve asus a sordugum sorularda bana hiçbir...
  2. yemregunay21

OBS ayarlarim nasil olmali?

R5 1600 AF RX 580 100mbps Upload Yukaridaki donanimlar ile yayin acmak istiyorum basit oyunlar oynuyorum ama 1080p 60fps yayin acabilirmiyim deneyimlerimde hicbir sekilde mukemmel akicilikta yayin acamadim isin ehli insanlar yardiminizi bekliyorum :D Yayin platformu icinde onerilerinize acigim
  3. yemregunay21

Güç kaynağım inflak etti!!

Arkadaşlar bu konuyu bilgi almak ve vermek icin aciyorum oncelikle bu sabah saatleri rampage 1650watt psu m inflak etti sistem birkac gunde bir gidiyordu dun aksam oyun girelim dedik girdik sistem kapaniyordu oyunlarda filan sonra oyunumuz bitti sistemi reboot ederek kullanmaya devam ettim oyun...
  4. yemregunay21

VALORANT durduk yere ban yedim

Arkadaslar 2 valorant hesabim var ikiside hicbir yanlisim olmamasina ragmen vanguard tarafindan banlandi valorant yetkilisi arkadas varsa forumda ilgilenmesini rica ediyorum
  5. yemregunay21

Bir sorunum var voltaj degerim kirmizi gozukuyor

Bir sorunum var
  6. yemregunay21

Ekran kartımın fanı kırıldı ne yapmalıyım?

Öncelikle fanı ben kırmadım abim fanlar fulde çalışırken fanı parmakladı. Elimdeki kart Asus Rog Stirx RX580 O8G olan model şimdi sorularım şunlar kırılan fani tamamen çıkarsam diğer fanları yakarmıyım ve yenisini nerden bulabilirim 4 pin A diye geçen fan kırıldı ayrıca şunuda belirtmek isterim...
Geri