Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Roland DJ-202 VS Pioneer DJ SB3

Herkese iyi günler. Yeni bir controller alacağım bu iki cihaz arasında kaldım sarı siteden 2.el olarak alacağım. Çoğunluk stratch için alacağım bu nedenle joglarının büyük olması ve faderinin kaliteli olması gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım bütçem 7, 8K arası önerebileceğiniz başka bir...
  2. Savaş Satış

Sadece 3 ay için iPad Mini 5 alınır mı?

Cümleten selamünaleyküm başlıkta yazdığı gibi sadece 3 ay boyunca oyun ve film için iPad Mini 5 64 GB alınır mı? PUBG M'de kasar mı? Kayıt yapmayacağım Instagram TikTok indirmeyeceğim sadece oyun için alınır mı?
  3. Savaş Satış

Logitech DFGT kalibre edilmiyor

Merhaba, dün Logitech DFGT direksiyon seti aldım ve dünden beri düzeltmeye çalıştığım bir sorun var. Direksiyon başka bir Windows hesabında doğru düzgün çalışıyor ama kendi hesabıma geçtiğimde ise farklı çalışıyor. Driveri silip yükledim, USB portu değiştirdim hala olmadı. Bilgisayarım Windows...
  4. Savaş Satış

Futbol takımına nasıl girerim?

Herkese hayırlı ramazanlar, İstanbul'da yaşıyorum ve 1 senedir futbol okuluna gidiyorum. Yakınımda amatör futbol takımının kursu vardı ve şu anda gitmiş olduğum futbol kursumdaki hocama sordum. Amatör takıma gitmememi söyledi zamanında onu Beşiktaş istemiş hocası göndermemiş o yüzden amatör...
  5. Savaş Satış

Resmi telefon yazı tipi nasıl değiştirilir

Arkadaşlar merhaba, yeni telefon aldım ve ilk ayarlarda yazı tipi hangisi olsun yazıyordu bende kalın yazı seçtim yazının dışında kalın bir çizgi var ve gözüme kötü geldi ayarlardan değiştirmek istedim ama bulamadım. Nasıl değiştirebilirim?
  6. Savaş Satış

Puma Future Z vs Tiempo Elite UCL vs Adidas Predator

Herkese iyi akşamlar, yeni krampon alacağım ve bir türlü hangisini alacağıma karar veremedim. Bana Future, Predator, Tiempo modellerini önerdiler. Bende bütçem çok olmadığı için Instagram'dan en ünlü kramponculardan bakmaya karar verdim. Beğendiğim toplam 5 krampon var, 3 Future, 1 Tiempo, 1...
  7. Savaş Satış

Adidas Predator accuracy 2 vs puma future match vs puma Ultra match

Herkese iyi günler, son 1 ay içinde yeni krampon almak istiyorum hala karar veremedim. Forumlara sordum istediğim bütçede değildi, bende aynı markalardan farklı kramponlar buldum. Puma ve Adidas kramponlar bulabildim, kaleci mevkiisinde oynuyorum. Adidas Predator Accuracy 2 Beyaz...
  8. Savaş Satış

Nike Tiempo Legend 9 Focus vs Adidas Predator Accuracy

Herkese merhaba, yeni krampon alacaktım ama hangisi daha iyidir? Bilmiyorum. Kaleci mevkiisinde oynuyorum, şu an tiempo kullanıyorum küçük geldiği için yenisini alacağım. 2 tane krampon buldum; 1: Adidas Predator accuracy 2: Nike tiempo Legend 9 focus Elite. Kaleci olduğum için tiempo...
  9. Savaş Satış

Resimdeki futbol sahalarını nasıl bulabilirim?

Merhaba, Reels de YouTube'da hep futbol sahaları görüyorum sanki belediye yapıyormuş gibi girişi bedavaymış gibi görünüyor. Çevremde hep halı sahalar var ve küçük olduğu için sıkıcı. Böyle futbol sahalarını nasıl bulabilirim?
  10. Savaş Satış

Milli Eğitim Bakanı İnstagram Hesabını Kapattı!

İnstagramda arama kısmına "profyusuftekin" yazınca çıkmıyor. Yusuf Tekin istifa yorumları yüzünden İnstagram hesabını kapattı!
  11. Savaş Satış

Kramponx.com Gloveglu alınır mı??

Herkese iyi geceler. Kaleci olduğum için eldivenime GloveGlu (Kavrama Arttırıcı) sprey gerekiyordu ve bende en bilindik markalardan birisi olan "GloveGlu" spreyi araştırmak için internete girdim. Dolaptan bu ürünü almıştım sahtesi geldi ve hiçbir işe yaramıyordu. Bir tane buldum fiyatı 290 TL...
  12. Savaş Satış

Kramponx gloveglu alınır mı?

Kramponx.com da gloveglu megagrip sprey gördüm bilen bilir. Sizce alınır mı, İçinde su var mıdır? Alan yazsın.
  13. Savaş Satış

Futbol kalesi için tahta nerde bulunur?

Merhabalar, arkadaşımla beraber çimlik alanımızı değerlendimek istedik. Futbol sahası yapmayı hedefledik, internette Futbol kalesi fiyatlarına baktığımızda çok pahalı olduğunu gördük ve kendimiz yapmaya karar verdik. Futbol kalesi için bize kereste tahta gerekiyor ve nerede bulacağımızı...
  14. Savaş Satış

Uhlsport kaleci eldiveni vs gripmode kaleci eldiveni

Herkese iyi akşamlar, yeni eldiven alacağımdan dolayı internette kaleci eldiveni bakıyordum. Zaten kaleci eldivenlerinin hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu çok iyi biliyorum, ve bütçeme göre iyi olan eldivenleri buldum. 2 tane uhlsport, 4 tane gripmode eldiven bulabildim. Uhlsport...
  15. Savaş Satış

EA Play çok yavaş indiriyor

Merhaba. Bugün FIFA 23'ü güncellemek için EA ya girdim, ve güncelle tuşuna bastım. İlk başlardaki 45 GB'lik indirmeyi çok hızlı yaptı ve sondaki 1 GB'lik indirmeyi aşırı yavaş yapıyor 1.17 KB/s.
  16. Savaş Satış

FIFA 23 sürümü nereden öğrenebilirim?

Merhaba. FIFA 23'ü güncelledim ve sürümü (TU) nereden öğrenebilirim ona göre mod indireceğim. (TU16, TU15) gibi.
  17. Savaş Satış

FIFA 23 TU15 sürümüne nasıl geçilir?

Merhaba. 1 ay önce FIFA 23 için mod paketi indirmiştim ve mod paketi TU15'di. FIFA'ya girmeye çalıştığımda güncelleme olduğunu gördüm ve güncelledim. Lakin güncelleme TU16 güncellemesiymiş oyuna girdiğimde menü yaması, yüz yaması, kilit açma gibi yamaların çalışmadığını gördüm. Nasıl TU15'e geri...
  18. Savaş Satış

Dosya.CO Şifre Kırma

Merhaba dosya.co sitesinden birisi dosya paylaşmış ve o dosyayı indirmek istiyorum ama şifreli bir dosya nasıl şifreyi kırabilirim?
  19. Savaş Satış

Kilo vermek için diyet yapıyorum 1 gün sonra bozuyorum

Merhaba 23 gün önce kilo vermek amacıyla spora başladım, her ay yenileyerek spora gidicektim. Sporda kardiyo yapıyorum abim yardım etmeye çalışıyor, ama kardiyo yaparken çok sıkılıyorum ve 30 Dakika'dan fazlasını yapasım gelmiyor. Diyete başladıktan 1 gün sonra bozuyorum, bir türlü devam...
  20. Savaş Satış

Kron XC150 vs Kron XCJ1000

Geçen ay Kron XCJ1000 model bisiklet aldım biraz sorunları vardı ve şu anki bisikleti almadan önce yazdığım adama takas olur mu yazdım adamda durum nedir yazdı cevap bekliyorum. Bisikletin modeli Kron XC150 v fren. Kron XCJ1000 ile Kron XC150 arasında 1 fark var XCJ1000 de disk fren var ama hiç...
Geri