Arama sonuçları: *

• Users: enss37
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Kulaklığın dongle ı bozuldu

fuxi h-3 kulaklığım var ve yanında gelen kendi dongle ı bozuldu yanında kablosu var fakat tek çıkışlı o yüzden hem mikrofon hemde kulaklık olarak kullanamıyorum artı olarak mikrofon kalitesi kablosuz halinden daha k.tü geliyor bluetooth ile bağlandığımda ise kulaklık aktif olmuyor yani en temizi...
  2. E

Kulaklığın dongle ı bozuldu

fuxi h-3 kulaklığım var ve yanında gelen kendi dongle ı bozuldu yanında kablosu var fakat tek çıkışlı o yüzden hem mikrofon hemde kulaklık olarak kullanamıyorum artı olarak mikrofon kalitesi kablosuz halinden daha k.tü geliyor bluetooth ile bağlandığımda ise kulaklık aktif olmuyor yani en temizi...
  3. E

Airpodsumun mikrofonu pc da çalışmıyor

PC ya AirPods'u baülamak için Bluetooth dangle aldım bugün bağlandı çalıştı fakat ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Her şeyi denedim çalışmadı bir çözüm bilen var mı?
  4. E

Loldeki ilginç hatalar

LoL oynuyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır bu sorunla ilk kez karşılaştım sıraya giriyorum sıraya girmiyor bir iki kez çık gir yapıyorum düzeliyor, bu sefer de kabul et ekranı gelmiyor. Arada sırada da uyumluluk sorunu hatası veriyor. Oyunu birçok kez silip yükledim PC'yı formatladım düzelmiyor...
  5. E

ekranda kırılmalar ve bulanıklık

Selam eskiden kullandığım ekran kartı GT 1030'du oyun hatlarında bulanıklık gidip gelme ara sahnelerde veya oyunun bazı yerlerinde ekran kırılmaları gözlemliyordum aynı sorun arkadaşmda da vardı bu sebepten dolayı ekran kartını değiştirdim. Yeni ekran kartım olan RX 5500XT de de aynı sorunu...
Geri