Arama sonuçları: *

• Users: Benned
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Benned

2500-3000 TL arası kulaklıkiçi kulaklık önerisi

kaliteli önerilenizi bekliyorum daha önce anker soundcore r50i ve huawei freebuds se kullandım biraz daha üstü bişeyler istiyorum
  2. Benned

Önümüzde ki 1 yıl için f/p 100 mbps internet arıyorum

önümüzde ki 1 yıl için f/p 100 mbps internet arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. Benned

Kasa fan kontrolcüm mü bozuldu

arkadaşlar selam ben sıfır kasa almıştım gametech marka kasa geldi fakat ışık yaniyodu ama fanlar dönmüyodu sonra snowman yeni fan ve kontrolcü aldım montajını yaptık kasada fanlar dönmeye başladı kumandayı test etmek için üstündeki fan hizi düşürme tuşuna bastım fanlar durdu geri tusa...
  4. Benned

Max 1200 tl mikrofonu güzel gaming kulaklık önerisi

arkadaşlar max 1200 tl mikrofonu güzel gaming kulaklık önerisi olan var mı
  5. Benned

Kablolu kaliteli ps konsolu önerisi

oyun kolları hakkında hiç bir bilgim yok orta yüksek kaliteli max 800 tl ye usbli ps oyun kolu arıyorum
  6. Benned

Youtube ve bazı siteler hariç internetim kasıyor

arkadaşlar youtube ve bazı siteler hariç yayın video izlerken internet hiç yüklemiyor veya canlı yayınlarda 15 20 saniyede bir inernetim kasıyor
  7. Benned

Gta 5 enchanced this product is unavailable in your country hatası

arkadaşlar gta 5 enchanced'i epicten oynuyorum böyle bir hata aldım gta+'a geçmek isterken sebebi nedir
  8. Benned

Gta 5 güncelleme geldi mi?

arkadaşlar gta 5'e 4 martta güncelleme gelecekti geldi mi epicten oynuyorum güncelleme gözükmüyor
  9. Benned

Logitech G923 Assetto'da Ölü Bölge Var

çözümünü bilen yardımcı olabilir mi https://drive.google.com/file/d/1-7IPmY45DC1ETLtlP0nSQgXLGRtmAe4I/view?usp=sharing
  10. Benned

G923 direksiyon sabitleme aparatı kırıldı

arkadaşlar selam logitech g923 direksiyon sabitleme aparatı kırıldı bunu temin edebileceğim bi yer varmi expresste satılırken gördüm
  11. Benned

Zamanında .tr ile aldığım domainleri satamıyorum

arkadaşlar selam geçen sene bi .tr furyası dolanıyodu bende 2 adet alan adı alayım çıkınca satarım dedim bugün aklıma geldi girdiğimde satamıyodum aşağıdaki resimde ki gibi işlemde diyor paramı havaya mı saçmış oldum
  12. Benned

I7 10700k OVERCLOCK YAPMAK İSTİYORUM

arkadaşlar selam i7 10700k işlemcime intel extreme tuning utility uygulamasından overclock yapmak istiyorum nasıl yapmalıyım ayarları nasıl olmalı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  13. Benned

Bu sistemle bu fps doğal mı

arkadaşlar sistemim açıklamadaki gibi fakat cs2 230-300 valorant 250-330 arası fps değerleri alıyorum doğalmıdır
  14. Benned

Bu şekilde sistem toplamak mantıklı mı?

arkadaşlar bende 3090 var ama işlemci 10700k ekran kartını çıkartıp sistemi satıp internetten sıfır ekran kartsız amd sistem toplayıp 3090'ı ona takmak f/p olur mu bide hangi işlemcisi 3090'ı besler
  15. Benned

Darboğaz sorunu fps düşüklüğü

arkadaşlar selam sistemimi aşağıda görüyorsunuz cs2 de fpsim 130'a kadar düşüyor bunu arttırmanın bi yolu var mı yoksa darboğaz nedeni ile bu şekilde olmaya devam mı edecek?
  16. Benned

Windows için ai sesli asistan arıyorum

arkadaş selam windows 10 kullanıyorum ve merak ettiğim konu sesli ai asistan bulabilir miyim tek amacım sesli komutlarla klavyeye gerek kalmadan bilgisayarı sesli komutlarla kullanmak
  17. Benned

GTA 6 AÇAR MI EKRAN KARTI BAZLI Bİ OYUN MU

Arkadaşlar sistemim gta 6 yı full grafiklerde açabilir mi? Altta gördüğünüz üzere sistemimde darboğaz var bu sorundan doalyı sıkıntı yaşarmıyım gta 6 ekran kartı bazlı bi oyun mu?
  18. Benned

I7 10700k + 3090 sorunu

arkadaşlar selam uygun bi fiyata 3090 almıştım fakat işlemci anlayacağınız üzere 1080p de besleyemiyor düz anakart ve işlemciyi satarsam kaça satabilirim amd'ye geçmek istiyorum sizce hangi modeline geçebilirim işlemci: i7 10700k anakart: msi z490 gaming edge wifi bunun harici tavsiyelere de...
  19. Benned

mekanik klavye önerisi

arkadaşlar selam sessiz gerçek mekanik bir klavye arıyorum en sessizleri kahvrengi beyaz ve silver switchmiş galiba onlarda fiyat olarak çok uçuk uygun fiyatlı daktilo gibi ses çıkarmayan tadında bir mekanaik klavye arıyorum internette bunu bulabildim alınır mı sizin önerileriniz neler? BÜTÇE...
  20. Benned

asus tuf vg259qm 280 hz ekran titreme sorunu

Asus TUF Gaming VG259QM 280hz monitör aldım hız aşırtma yapmaya çalıştığımda hız artırma titremeye neden olabilir dp kablosunu çıkarıp daha güvenli yenileme hızı için monitör ods ayarlarını kullanın diyor nasıl çözebilirim monitörün yanında gelen display port kablosu ile bağladım pcye 144 hz...
Geri