Arama sonuçları: *

1. S

Faceit tpm ve secure boot hatası

Arkadaşlar faceit ac açtığımda secure boot ve tpm 2.0 etkinleştirmem gerektiğini söylüyor fakakt ben bu ayarları çoktan aktifleştirdim bios güncelledim bir çözüm var mı?
  2. S

Minecraft GPU %0 kullanılıyor

Haritadan da anlayacağınız üzere modlu oynuyorum modlu oynamadan sadece optidine oynarken 7-200 arası alıyordum fakat modlu oynamaya başlayınca bir anda ekran kartı kullanımı %0*%25 lere kadar düştü oyunda takılmalar oluyor. Sistem özellikleri : işlemci : ryzen 3 3100 ekran kartı : amd hd...
  3. S

GTA 5 fivelive girerken "Please Run Grand Theft Auto 5 using Rockstar games "

arkadaşlar fivelive ve ragemp indirdim.Sunucuya girmeye çalışırken GTA 5 fivelive girerken "Please Run Grand Theft Auto 5 using Rockstar games launcher " hatasını alıyorum sebebini bilen var mı? Oyun steam'de.
  4. S

Yardım EA Play"An error on our end caused your launch to fall. Try again alittlelater"

Arkadaşlar iyi günler bu gün xbox game pass aldım ve mass effect yükledim ve çalıştırdım fakat bu sorun ile karşılaştım bu sorunun çözümü var mıdır? 1663503843 Çözümü yok mu?
Geri