Arama sonuçları: *

• Users: Erdem1254
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Telefon için Discord İndirme Yöntemi

Samsung Galaxy S25 FE kullanıyorum, forumlara baktığımda çoğunlukla Aurora Store önerilmiş. Bu uygulamayı nereden indirmeliyim ya da daha iyi bir yöntem var mı? Önceliğim Google Play'den indirmek ama ödeme yöntemlerinden ülke değiştirdiğimde Discord marketimde gözüktü ancak indirmede hata verdi.
  2. E

Yardım Samsung Galaxy S25 FE için Ekran Koruyucu Önerisi

Telefonu yeni sipariş ettim, ayrıca bu kılıfı aldım: https://www.hepsiburada.com/case-world-caseworld-samsung-galaxy-s25-fe-ile-uyumlu-kapak-kamera-korumali-airbag-antishock-kose-korumali-seffaf-silikon-kilif-p-HBCV0000BZRHWU?magaza=CaseWorld
  3. E

Öneri HP Omen vs Acer Predator

Acer Predator yorumlarında ısınma sorunu olduğunu gördüm o yüzden HP Omen almak daha mı mantıklı? Oyun için hangisi daha uzun ömürlü olur...
  4. E

Uygun fiyatlı ve Kaliteli USB Çoklayıcı Önerisi

LED ışık, klavye, mouse bağlayacağım.
  5. E

Juo USB-a to 3.5mm jack hoparlör için kullanılabilir mi?

Ekran kartımdan dolayı jack girişini devre dışı bırakmak zorunda kaldım ve ses sistemim jack girişine takılıyor. Bu ürünle ses sistemimi çalıştırabilir miyim? https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQQ9S4S9?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  6. E

🔥İndirim Qcy Sp2 Tekrar 300 TL

https://www.trendyol.com/qcy/sp2-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-punch-bass-17-saat-dinleme-rgb-isik-ip67-tf-kart-girisli-p-951338404
  7. E

Sapphire Nitro+ RX 9060XT - Ryzen 5 5600 için test sonuçlarım nasıl?

Sistemim: Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9060 XT 11350-01-20G 16 GB OC. AMD Ryzen 5 5600. Gigabyte A520M-K v2. ( PCI Express 4.0 desteği yok) G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16. Delta GPS-550LB 550W. Kasam...
  8. E

Sistem bileşenlerim sorunsuz bir şekilde monte olur mu ve çalışır mı?

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 9060 XT 11350-01-20G 16 GB OC. AMD Ryzen 5 5600. Gigabyte A520M-K v2. ( PCI Express 4.0 desteği yok) G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16. Delta GPS-550LB 550W. Kasam...
  9. E

En iyi 9060XT 16GB modeli nedir?

3 fanlı olduğu için Gigabyte almak istiyorum ancak forumda birisi termal ped akma sorunu olduğunu söyledi. Sistemim: MSI RX 6500 XT Mech 2X 4G. AMD Ryzen 5 5600. Gigabyte A520M-K v2. ( PCI Express 4.0 desteği yok) G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16. Delta GPS-550LB 550W. kasam...
  10. E

2. el bilgisayar toplama

Elimde i3 10105F ve MSI Pro H410M-B anakart var. 2. el 3-5 bin lira arası bir sistem toplanmak istense hangi parçaları almalıyım? (Monitör Hariç)
  11. E

Walkman boot error veriyor

Walkman'i açtığımda bu boot error hatasını alıyorum ve kendisini kapatıyor.
  12. E

AMD Driver güncellemesi sonrası pc açılmıyor.

Resmi driverdan ekran kartı güncellemesi yapıp restart attığımda PC siyah ekranda kaldı ve EZ Debug LED'i sabit beyaz yanıyor. Anakartım MSI H410M-B Pro. Uzun zamandır driver güncellemesi yapmadığım için birkaç tanesini aynı anda yapıp bozulmuş olabilir mi?
  13. E

L81B Akıllı Saat Güvenilir mi?

İnternetten araştırdığımda düzgün bir inceleme bulamadım, bu modeli bilen var mı? Ayrıca SAR değeri hakkında böyle bir dosya buldum.
  14. E

Jetech ekran koruyucuları arasındaki fark nedir?

Klasik saatime Spigen'in Galaxy Watch 5 için üretilen 42 mm koruyu camını almıştım ancak her tarafından eşit bir şekilde 2 mm küçük geldi. O yüzden 44 mm koruyucu mu almalıyım? Sorduğum koruyucu camlar...
  15. E

Buds Fe Kutusundaki Sembol Ne Anlama Geliyor?

Kutu arkasında bulunan sol alltaki görsellerde, belirtilen güç aralığınından daha güçlü bir adaptör kullanılmamalı mı diyor? Resimdeki adaptör ile şarj edersem herhangi bir sorun olur mu?
  16. E

Buds FE batarya durumu nasıl?

İki kere şarj ettiğimde kalan değerlerin fotoğraflarını atıyorum.
  17. E

Kulaklığım ilk şarjındayken %47 olunca şarj olmayı durdurdu

Buds FE'nin kutusunu şarja taktıktan sonra dediğim gibi %47 dolumda durdu. 5 dakika sonra tekrar taktım, bu sefer sorunsuz doldu. İlk şarjı olduğu için bataryaya daha fazla zarar verebilir diye endişelendim ( orijinal şarj adaptörü ve kablosu kullandım)
  18. E

Buds FE'yi 15 watt Samsung adaptörle şarj etmek zararlı mı?

Başta Enes özen olmak üzere birçok yerde, kulaklık kutularını hızlı şarj adaptörü ile şarj etmeyin diyorlar. Sizce bu adaptör uzun vadede herhangi bir sorun yaratır mı?
  19. E

Ajazz AK680 klavyede hangi Switch tercih edilmeli?

Bu klavyenin hangi Switch'ini önerirsiniz? FPS oyunları ve GTA V oynuyorum. MOBA oyunları ile hiç alakam yok. Ayrıca 780 liraya daha iyi klavye var mı...
  20. E

SSD' nin Bu Şekilde Montajlanması Sorun Yaratır mı?

Sıcaklık ve performans değerleri normal.
Geri