Merhabalar, eve ağırlık almak istiyorum lakin hangi satıcının güvenilir olduğu hakkında bir fikrim yok. Aranızda daha önce almış olanlar yorum yaparsa sevinirim, birde nereden almamı önerirsiniz ...
Merhaba, normal oyun oynuyordum bi anda 2. monitörün görüntüsü gitti bir kaç gündür olup düzeliyordu bu sefer düzelmedi sadece siyah ekran var monitörün ışığı yanmıyor ama uygulamalar diğer ekranda açılıyor nasıl çözebilirim
Merhaba dostlar, Proxima Games olarak oyun geliştirme ekibimize tecrübeli arkadaşlar arıyoruz. Şu an geliştirdiğimiz bir oyunumuz var ve animasyon kısmındayız. Sizde bize katılmak isterseniz özelden ulaşabilirsiniz.
Aradığımız pozisyonlar:
- 2D Artist
- 2D Level Designer
- 2D Animatör...
Selamlar, Yazılım, Oyun Geliştirme, Seslendirme, Espor ve Grafik Tasarım alanında amatör veya profesyonel olan ve ekip arayan kişiler bana özelden ulaşsın lütfen çok ciddi planlarım var bu konuda.
Merhaba dostlar, bir kaç tane hayata geçirmeyi düşündüğüm projem var bunlardan biri espor. Radiant veya İmmortal oyunculara ihtiyacımız var, yaşı min 15 olan kişiler bana ulaşırsa sevinirim.
Dostlar selam bugün okul kitapları dağıttı fazladan 12 tane 11. SINIF test kitabı var elimde 1-2-3 diye gidiyor her birinden 4 tane var İstanbul'da oturuyorum elden verebilirim ihtiyacı olanlara, diğerlerine ise kargoyla gönderebilirim lütfen sadece ihtiyacı olan kişiler yazsın.