Laptob um şarja takıp oyuna girince gereksiz ısınıyor ve kapanıyor fakat şarja takmadan oyun oynarsam gayet stabil sebebi nedir acaba yardım ederseniz sevinirim
leptop aldım yeni r7 7735hs rx4050 16 gb ram 4800mhz sıcaklık konusunda hiç sorunum yok değerler gayet normal ama oyuna girince 3 saniye sonra ya donuyor pc yada kapatıyor kendini 1 gündür uğraşıyorum yardım edebilicek varsa yazsın son çare format atıcam
pc kapatmıştım günceleyip actıgımda masüstunde hıc bırsey acılmıyordu
boyle bir hata buldum güc kablosunu cıkardım 5-10 saniye bekledim ve tekrar actıgımda duzelmıstı pc ne yapmam lazm hata nerde yardım ediebilicek varmı ?
pc yi günceledim kapattım 10 dk sonra actım ve actıgımda masaustunde hıc bırseye dokunamıyordum acılmıyordu sonra pc yı kapatıp actım güc kablosunu cektım 5-10 saniye bekleyip taktım ve tekrar actıgımda duzelmıstı
boyle bir hata var bide ne yapmam lazım
örnek olarak bu maus mesela ne kadar iyi https://www.hepsiburada.com/rampage-blink-kirmizi-7-makro-tuslu-rgb-12800-dpi-gaming-oyuncu-mouse-p-HBCV00006JA448-yorumlari
Oyun oynarken alt+tab atıgımda bazen siyah ekran veriyor ve pc donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum neden oluyor ve nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim