Arama sonuçları: *

• Users: 2000hs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 2000hs

papara binance para yatırma ne kadar sürüyor?

normalde bankadan yüklüyordum direkt hesaba geçiyordu .papara kullanarak yaptım paparadan çekildiği görünüyor binancede gözükmüyor. Bu işlem ne kadar sürüyor ? Kaç dakikaya hesabımda görünür?
  2. 2000hs

6700 xt mining performansı

merhaba arkadaşlar internette rastladığım bilgileri size aktarmak istedim. 6700 xt kartı ile mining yaptığımızda default ayarlarda 44 mh kazım yapıyor ve 170 watt güç çekiyor . biz bu sisteme oc yaparsak 48 mh kazıma çıkıyoruz ve de 120 watt güç tüketimine düşürebiliyoruz . Bunu rtx 3060 ile...
  3. 2000hs

3060 Mining kısıtlaması kaldırma .(alternatif link paylaşıldı)

Arkadaşlar hepinize merhaba , nvidia bugün yeni dev driverlarını piyasaya sürdü. bu yeni sürülen dev driverında rtx 3060ın mining biosunu kısıtının kapatılmadığı görüldü. şimdi nasıl yapılacağına geçelim. ilk başta dev nvidia ya https://developer.nvidia.com/cuda/wsl/download a girmeniz lazım...
  4. 2000hs

mining niçin bize para verir?

özgür demirtaş videosunda miningcilerin nasıl para kazandığını anlatmış. bu içeriği daha öncesinde yazmak istiyordum çünkü forum üyeleri mining işinde hiçbir bilgisi olmadan millete yanlış bilgiler veriyorlardı. Özgür demirtaşın dediği gibi yapılan işlemlerden komisyon alıyorsun olay bundan...
  5. 2000hs

mathlab satır vekötürünü 3lü ya da 6'lı matrix şekline dönüştürme

Elimde bir satır vektörü var bunu 6'lı bir matrise dönüştürmek istiyorum . reshape ile dönüştürebilirim fakat bunun 6nın katı olduğunu bilmiyorum sonuna eksik ise 0 eklemem lazım . İf else de kullanmadan nasıl yapabilirim.
  6. 2000hs

Perseverance marsı nasıl görüyor ?

Bildiğiniz üzere Perseverance (Percy) dünyadan 205 milyon kilometre uzaklıkta başarılı bir iniş yapmış durumda. Iniş yaptıktan sonra bizlere bir sürü fotoğraflar , videolar ve hatta sesler bile yolladı. Bu bilgileri yollarken AI tarafından çekilen videolar fotoğraflar kalite açısından ayrıldı...
  7. 2000hs

laptop ekrana görüntü gelmeme sorunu

acer marka laptop kullanıyorum. dün film izlemek için televizyona taktım var televizyonda düzgün görünmesi için çözünürlük ayarlarını değiştirdim . dün akşam film bittikten sonra uyku moduna almıştım sonrasında açtığımda ekran gelmedi . tekrardan televizyona bağlayınca geldi ekran . kapatıp...
  8. 2000hs

upload hızı düşüklüğü sorunsalı

arkadaşlar bu internet sağlayıcıları neden dolayı upload hızlarını çok düşük veriyorlar . 100 mbsp download veriyorlar fakat 4 upload veriyorlar. aslında ülkede yüksek upload verilebiliyor (https://www.speedtest.net/result/9082675687)fakat neden şirketler böyle bir şey yapmıyor .
  9. 2000hs

turbo boost özelliği tam çalışmama sorunu

işlemcimin temel frekansı 2.2 ghz , maks turbo frekansı 2.7 ghz fakat işlemci %100 yük altında olduğunda bile 2.2 ghz de takılı kalıyor. 2.2 ghzde iken performans düşüyor . ara sıra kendine göre açıyor açtığında ise 2.5 ghz civarında geziniyor. bunu sorunu çözmeyi biliyor musunuz ...
  10. 2000hs

Windows Update Hatayla Karşılaşıldı Sorunu

güncelleştirmeye ne zaman çalışsam böyle oluyor 1903 kullanıyordum aynı hata vardı dün windows güncelleştirme yardımcısı ile 1909 kurdum yine aynı hata devam ediyor . çözümünü bilen var mı ? format dışında .
  11. 2000hs

Reballing yapılır mı ?

Düzelir mi arkadaşlar?
Geri