Arama sonuçları: *

• Users: Hydraghu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Asus Tamire Gönderdiğim Anakart Tekrar Bozulursa Diğer Parçalara zarar gelirmi?

Yarın Anakartı asus teknik servisine onarımda gönderiyorum.Tamirden Geldikten Sonra Anakart Tekrar Bozulursa Diğer Donanımlara Zarar Verirmi?
  2. H

High Power 500W+85 Plus Eco PSU Ryzen 3 1300X sisteme uygun mu?

PowerColor ITX RX6400. A320M-F Ryzen 3 1300X. Bu sistemime bu PSU uyar mı? Bir sorum daha olacak ben PSU'yu ikinci el aldım hangi kablolar ile gelmesi lazım.
  3. H

12. Sınıf Stajda bir şey bilmemek

Seneye 12. Sınıfa geçiyorum ama hiç bir şey bilmiyorum bu bana sıkıntı yaratırmı stajda herhangi bir not veriliyomu
  4. H

Küçük Ev Aletleri Ve Büyük ev aletleri dalı zormu o dalda olanlar yazabilirmi?

Okul Başlıyor Ve Ben Çok Korkuyorum Sınıfta kalıcam diye ev aletleri dalındayım büyükle küçüğün karışımı olan elektrikli cihazlar teknik servisi dalındayım ama sınıfta kalıcam diye çok korkuyorum iyi gayret gösterirsem sizce o dersi geçebilirmiyim?
  5. H

RX6400 ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü işe yarar mı?

RX6400 ekran kartında ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü kesin işe yarar mı? Aynı monitörü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  6. H

ASUS VS197'de ve RX6400 ekran kartında HDMI to VGA dönüştürücü işe yarar mı?

RX6400 ekran kartında ve ASUS VS197'de monitörde HDMI to VGA dönüştürücü kesin işe yarar mı? Aynı monitörü kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  7. H

Rx 6400 Sistemime Hdmi To Vga Uyar mı?

Ben bi monitörüm var onda sadece vga girisi var benim ekran kartımda yok.Ben Hdmi to Vga alsam kesin çalışırmı yardımcı olun lütfen
Geri