Arama sonuçları: *

• Users: keremk1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Öneri Laptop M2 ssd önerisi

Merhaba 2.5k bütçe cıvarına gen4x4 m2 ssd arıyorum 1tb önerilerinizi bekliyorum
  2. K

Öneri Valorant öncelikle gaming kulaklık önerisi

Valorantta ayak seslerini güzel veren sesi yüksek 600 tl ye kadar kulaklık ne tavsiye edersiniz ? bütçe biraz oynayabilir
  3. K

Nitro Sense Açılmıyor

Merhaba bugün laptopu açtım nitro sense hiçbir şekilde giremiyorum açılır gibi oluyor kapanıyor görev yöneticisinde 3-4 saniye görünüyor sonra kapanıyor nedeni ne olabilir
  4. K

Çözüldü✓ Aşırı sıcaklık artması

Merhaba acer dizüstü bilgisayar kullanıyorum 7 ay oldu ilk başlarda ve 1 ay önceye kadar valorantta işlemci sıcaklığım max 80 ekran kartı 60 geçmezken şimdi işlemci 90 ları ekran kartı 70 lere dayandı nedeni ne olabilir aklıma termal macununun eskimesi geldi 7 ayda termal macun değiştirmek...
  5. K

Bağışıklık Sistemi Spor,Grip

merhaba 3 gün önce hasta oldum şiddetli baş ağrısı,sarsılması titreme oldu vücudum da doktor boğazımda enfeksiyon var dedi ilaç filan verdi klamoks vs 1 ayda 3. hasta oluşum bağışıklık sistemi nasıl bu kadar çöküyor sert antreman yapıp yorgun oluyordum etkisi olur mu ve bağışıklığı nasıl hızlı...
  6. K

Pc de emülatörü gerçek cihaz olarak gösterme

bluestacks kullanıyordum apk bir uygulama için uygulamayı güncelleyince emülatör desteklemiyor gerçek cihaz kullanın diyor bu sorunu nasıl giderebilirim , emülatörü gerçek cihaz gibi nasıl gösteririm
  7. K

Öneri Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Önerisi

merhaba şuanda qcy t5 kullanıyorum 3 yıl önce falan aldım hala daha çalışıyor ama sesi artık yetmemeye başladı genellikle yüksek sesli müzik dinlemek için hem spor da hem normal 1000 tl ye kadar önerilerinize açığım
  8. K

Yardım valorant grafik ayarları nasıl olmalı ?

acer ryzen 5 6600h, 8gb ddr5 ,3050 95w dizüstü bilgisayarımda valorant ayarlarını düşürünce ekran kartı kullanımı düşüyor fps düşüyor artırınca da fps pek fark olmuyor ne yapmam lazım ?
  9. K

Acer Laptop Ram Yükseltme

Laptopuma ram yükseltmesi yapmak istiyorum ama acer de teknik servis dışında yapıldımı garanti dışı kalıyor şuan amazonda 8gb ddr5 ram crucial 700 küsür baya uygun yükseltmeyi kendim yapıp garanti dışı kalsa mantıksız mı olur garanti çok lazım olur mu mesela anakart veya chipset yanınca ücretsiz...
  10. K

süperonline mi turktelekom mu

100 mbps internet kullanıcam vdsl veya fiber turktelekom ve süperonline ikiside 12 aylık taahhüt ve yılda 3168tl hangisi almak mantıklı kalite ,hız bakımından, arıza onarım ,müşteri hizmetleri tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim
  11. K

Pierre Cardin mont alınır mı ?

kalitesi vs nasıldır alınır mı montu
  12. K

Öneri iphone için şarj kablosu

soru yukarda illa apple kendi orijinal kablosunumu kullanmak lazım baseus 20w adaptörünü aldım kabloyuda öyle alsam sorun olurmu yoksa apple kendi kablosumu olmalı
  13. K

IOS Pugb Mobile mikrofon sorunu

iphone 11 kullanıyorum dönüştürücü ile pubg oynarken ses sıkıntısız geliyor ama mikrofonu açınca ses kesiliyor kulaklıktan gelmiyor nedeni ne olabilir ios 16.1.1
  14. K

IOS ios 15.7.1 güncelleme yapayım mı

iphone 11 ios 15.7.1 e yükseltme yapayım stabil mi güncelleme
  15. K

Yardım Mi 10T 8/128 Kaç Tl Eder

Mİ10T 8/128 cihazım var full kutu fatura sim iğnesine kadar var herhangi bir sorunu yok 3 ay garantisi kaldı fiyat olarak ne kadar eder sizce
  16. K

Maus Önerisi oyun-espor

400 tl ye kadar maus önerebilir misiniz? valorant oynuyorum hareketleri bilgisayara en iyi ve hızlı şekilde iletmesi önemli elim orta büyüklükte
  17. K

Yardım oyunları c den d ye taşıma

merhaba oyunlarım c diskine kurulu format atacağım zaman hepsi silinecek ve bunları tekrar yüklemem çok zor internet yavaş olduğundan c den d ye oyunları aktarabilirmiyim sorun olmadan ?
  18. K

win 11 istediğim performansı vermiyor

merhaba yeni aldığım laptopa win 11 pro yükledim ryzen 5 6600h rtx 3050 ddr5 8gb ram pcle 4.o ssd var ona rağmen sistem hızlı değil beğenmiyorum ne yapmalıyım bazı sitelerde performance edition sürümleri var onlar içinde kullanmayın diyorlar tavsiyeleriniz nelerdir amacım max hız ve oyun performansı
  19. K

Öneri çözldü

çözüldü
  20. K

philips gaming mouse

donanım arşivi özel gece indirimine girmiş alınır mı oyun için 30 tl kar var https://www.itopya.com/philips-spk9403b-g403-rainbow-siyah-kablolu-gaming-mouse_u12600
Geri