Arama sonuçları: *

1. B

25.000-30.000 TL aralığına laptop tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar. 25.000-30.000 TL aralığında laptop tavsiyelerinizi bekliyorum. Kafamda MSI THIN 15 vardı ama sanırım daha iyileri varmış bu aralıkta. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. B

Bilgisayar Oyundayken Dondu Açılmıyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar. GTAV oynuyorken birden ekran dondu. Ses geliyordu ama ekran donmuştu. Bende power tuşundan kapattım. 1 saat sonra açmak için power tuşuna bastım ve ekran windows loading ekranında kaldı. Görüntü donmamıştı bu arada çember dönüyordu ama ne kadar beklesem de açılmadı...
  3. B

Şarj aleti için priz dönüştürücü tavsiyesi

Arkadaşlar şarj aletim için priz dönüştürücü arıyorum internette bir sürü farklı seçenek var hangisi uyar hangisi uymaz emin değilim bilen hocalarım yardım ederse sevinirim. https://amzn.eu/d/aOuzXBi Almayı düşündüğüm dönüştürücü bu. Şarj aletimin de fotoğrafını koyuyorum.
  4. B

İşlemci aşırı ısınırsa ne olur ?

Arkadaşlar dün yeni anakart aldım. Montajını gerçekleştirdikten sonra bilgisayarımı açtım ve karşıma american megatrends yazısı çıktı en altta da cpu fan error yazıyordu. Windows açıldı (normalden çok daha geç açıldı) ve 3-4 dakika sonra bilgisayar kendi kendine kapandı. Sonra tekrar açtım ve bu...
  5. B

Anakart değişimi sonrası görüntü yok

Arkadaşlar pegatron ipxsb-h61 anakarttan Asus h61m-e anakarta geçtim. Bağlantılarını vs yaptım. Güç tuşuna basınca fanlar dönüyor ekrana görüntü gelmiyor bir süre sonra da kendini kapatıyor bilgisayar. Defalarca denedim sadece az önce Asus biosu açıldı devam ettim Windows açılırken dondu...
  6. B

Anakart değişimi sonrası format gerekli mi ?

Arkadaşlar pegatron ipxsb h61 anakartımı Asus h61M anakartı ile değiştirmeyi düşünüyorum. 400 Tl ye ikinci elden buldum. Ekran kartı ram ve işlemcim sabit kalacak. Sadece anakartı değiştireceğim. Kafamda sadece eskisini çıkar yenisini tak mantığı vardı ancak düşündüğüm kadar kolay mı değil mi...
  7. B

Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşlar Anakartım Pegatron İpxsb-h61. Bu anakartın ekran kartı seçtiğini PCI 3.0 hiçbir ekran kartında görüntü vermediğini söylüyorlar. Şuan bu anakartta Gigabyte GT 1030 low profile kullanıyorum ve bu kart da PCI 3.0 Sisteme yeni ekran kartı almayı düşünüyorum aşırı oyun oynayan birisi...
  8. B

Bilgisayar toplamama yardım eder misiniz ?

Elimde hali hazırda bulunan sistem İ5 2400 işlemci GT 1030 ekran kartı 8gb 1333 MHz ram 350 w PSU Pegatron ipxsb-h61 anakart Bu sistemle sadece rekabetçi oyunları oynayabiliyorum. Kafamda RX 580 ekran kartı ve i5 4590 işlemcili bir sistem toplamak var. Elimde hdd var. Minimum parça değişimiyle...
  9. B

WhatsApp konuşmaları başka hatta taşınabilir mi ?

Yeni telefon alacağım. Şuan kullandığım telefonu ve hattı kardeşim kullanacak. Yeni bir telefonla birlikte yeni bir hat alacağım. Bu telefonumdaki WhatsApp konuşmalarını alacağım hatta taşıyabilir miyim ? Ve nasıl taşıyabilirim ?
  10. B

Pegatron ipxsb-h61 anakarta ekran kartı önerisi

Arkadaşlar elimdeki bilgisayarda lanet pegatron marka anakart bulunuyor. Gt 1030 var şuan sistemde ancak ben rx 560 almayı düşünüyorum. Bilenler bilir bu anakart çok ekran kartı seçiyor. Bu anakartla tecrübesi olanlar yardım edebilir mi ? Ram=8gb 1333 mhz İşlemci=i5 2400 Anakart=Pegatron...
  11. B

Telefona gelen garip mesajda yazan numarayı aradığım için bir şey olur mu?

Arkadaşlar bir arkadaşımın telefonuna şöyle bir mesaj geldi. Linke tıklamadı bende yazan numarayı aradım aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor dedi, sonra hemen numarayı engelledim. Bir sorun olur mu lütfen acil cevap verirseniz çok sevinirim.
  12. B

Amd HD 6510 ekran kartını satabilir miyim?

Dostlar geçen sene yeni ekran kartı aldım ve yadigar Amd HD 6510 ekran kartımı tozlu raflara bir daha görüşmemek üzere kaldırdım. Ancak boş boş orada kalması yerine bu kartı satabilir miyim sizce? 500 TL ye fiyat koyan gördüm bu ekran kartı için çok pahalı geliyor, sizin öneriniz var mı ne...
Geri