Arama sonuçları: *

• Users: Eraxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Mail Tehdit Mesajı (E-devlet)

Mail'in spam klasörüne baktım ve 1 gün önce "paulsayani304" diye bir mail benim e-devlet şifremin son hanelerini gizleyerek bana atmış ve tehdit mesajı bırakmış ve bilgisayarımda tam kontrolü olduğunu uygunsuz fotoğraflar ve videolar olduğunu söylüyor :D ama benim monitörümde kamera bile yok...
  2. E

7800 XT ve 5700X3D Piyasa ?

GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB ve AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz 96MB. Piyasa fiyatları nelerdir ? İleriki günlerde almayı planlıyorum. Ona göre karşılaştırma yapacağım.
  3. E

PSU Sorusu | Sistem Upgrade

Merhaba masaüstü bilgisayarıma upgrade yapmayı düşünüyorum. Fakat PSU'm yeterli olur mu bilemedim. Şuan ki Sistem ; Kasa : Phanteks P350X Mid Tower Anakart : Msi B450 Gaming Plus CPU : AMD Ryzen 5 2500X İşlemci soğutucusu : Snowman T4 Kule Tipi GPU : Rx 570 Armor OC 4 GB Ram : 2x Corsair...
  4. E

Monitördeki garip davranan pixeller

Arkadaşlar benim monitörümde son 1-2 haftadır en alt pixel sırası renk değiştiriyor ve öbür pixellere uyum sağlayamıyordu. Bu sabah bilgisayarı açtığımda o pixellerin monitörün %10 una kadar çıktığını fark ettim ama bir salise düzgün bir salise bozuk gösteriyordu 2-3 dk sonra eski haline döndü...
  5. E

Yardım Farklı MHZ değerinde aynı ram'in dual channel'a etkisi var mıdır?

Merhabalar benim şu anda kullandığım sistemde 2. ve 4. ram slotunda 8+8 3000 MHZ CL16 ram bulunuyor. Bilgisayarıma 3200 MHZ ram alırsam 3. slota takacağım 3. slota taktığım ram 2. ve 4. slottaki dual channel'ı etkiler mi ? İleri zamanda 4. parçayıda tamamlamak istesem 1. slota 3200 mhz aldığım...
  6. E

Çözüldü✓ HDD Bad Sector sorunu

Bu sabahtan beri elektrik yoktu. Elektriğin gelmesi bir 9 saat falan sürdü fakat elektrik geldiğinde 0.1 salise geldi gitti aç kapa gibi bişey oldu. Bilgisayarı açtığımda ilk dakikalar sıkıntı yoktu fakat sonradan masaüstü sürekli kendini yenilemeye başladı ve kapandı. Bilgisayarı tekrar...
Geri