Arama sonuçları: *

• Users: Bthn_Klkc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bthn_Klkc

FC 26 Gol Averajına Rağmen 1’de Başka Takım Var

Herkese selamlar sevgiler. FC26 kariyer oynuyorum ligde gol averajı bende olmasına rağmen 1'de başka takım var hatta şöyle, aynı puanda olan ama averajı benden düşük dört takım benim önümde ben 5'teyim. Bunun bir ayarı falan mı var acaba yoksa EA'nin eşekliği mi? Yanıtlarsanız sevinirim böyle...
  2. Bthn_Klkc

X360ce Klavye ve Mouse Devre Dışı Kalıyor

Herkese merhabalar. FC 24ü kardeşimle oynamak için ikinci kol bağladık ama görmüyordu x360ce indirdim bu sederde klavye ve mouse devre dışı kalıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bazen çalışıyor bu sefer oyuna girince de kardeşimin kolunu devre dışı bırakıyor. Yardım ederseniz sevinirim, iyi...
  3. Bthn_Klkc

RTX 2060S RoadCraft Değerler Normal mi ?

Herkese selamlar sevgiler. RTX 2060S R5 3500 sistemim RoadCraft'ta önemli 2-3 grafik ayarları orta da( Dokular, Gölgeler vs.) gerisi düşük. Açıkçası diğerlerini de yükseltip hiç denemedim. 60 fps sıcaklıkta 60-70 derece arası. Bana normal geldi ama birde forumdan görüş alayım dedim, normal mi...
  4. Bthn_Klkc

MSİ RTX 2060S Macun Değiştirmeli miyim?

Herkese selamlar sevgiler. Başlıkta da görüldüğü üzere macun değiştirmeli miyim? Sıcaklıklar 70-75 arası değişiyor. Fabrikasyon çıkışı macun hala üzerinde içi hiç açılmadı.
  5. Bthn_Klkc

Premier Pro Export Hatası Code 39

Herkese selamlar sevgiler. Aşağıya fotosunu bırakıyorum hatanın code 39. Export atarken sonuna kadar geliyor sonra bu hatayı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Bthn_Klkc

Çözüldü✓ Premier Pro Green Screen Siliyorum Yukarıda Çizgiler Kalıyor

Herkese selamlar sevgiler. Premier proda green screen videoda arkaplanı kaldırıyorum fakat kaldırdığım yerin üst kısmında çizgler kalıyor. Bunu nasıl çözebillirim ?? Aşağıya video linki bırakıyorum. https://jumpshare.com/s/r2Sq6wsmoxAeXQpJs5Yt
  7. Bthn_Klkc

1080x1521 Çözünürlükte Bir Fotoyu A4e Basarsak Çok Görüntü Bozulması Yaşanır mı?

Herkese selamlar sevgiler. Başlıkta da yazdığı gibi 1080x1521 çözünürlükte bir fotoyu a4e basarsak bozulma çok olur mu? Fotoğraf resim değil yazı içeriyor. A4 boyutuna ayarladım çözünürlüğü yukarıda ki gibi yazıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür eder iyi günler dilerim.
  8. Bthn_Klkc

Askerlik Ailevi Sebeplerden Tecil Ettirilebilir mi

Herkese selamlar sevgiler. Askerlik yoklamam gelmiş, ama şuan da borcum olduğu için ve ailemde bakmam gereken en azından düzelene kadar. Tecil ettirebilir miyim ailevi sebepler desem.
  9. Bthn_Klkc

BES İptal Edilince O Ayki Maaşımdan Kesinti Olur mu?

Herkese selamlar sevgiler. Dün BES'i iptal ettirdim fakat ben şuanda alacağım maaşı BES kesintisi ile mi alacağım yoksa tam mı alacağım bilgilendirirseniz sevinirim. Aklımın karışma sebebi maaşlar 1 ile 30u arası hesaplanıyor ben 1inde iptal ettirdim 5inde de maaş yatıyor Temmuz maaşım mı tam mı...
  10. Bthn_Klkc

8500 TL Bütçeli 2. El Tablet Önerisi

Herkese selamlar. Başlıkta da gördüğünüz üzere 8500 tl bütçeye 2. el tablet arıyorum. Çıkabileceğim en son fiyat bu önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
  11. Bthn_Klkc

PC Min. Sistem Gerekinimlerini Karşıladığı Halde Oyun Kasıyor

Herkese selamlar sevgiler. RoadCraft'ı herkes görmüştür. Oyunu bir saat önce falan indirdim ama oyun aşırı kasıyor sistemim Min. sistem özelliklerini hayli hayli karşılıyor olmasına rağmen. Neyden kaynaklı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkür ederim. Oyunun Min. Sistem Gereksinimleri...
  12. Bthn_Klkc

ETS 2 Konvoya Katılırken Uyumusuz Sürüm Diyor

Herkese selamlar sevgiler. Kardeşimle ETS 2de konvoy yapmak istiyoruz aynı modlar kurulu olmasına rağmen sadece bir tane modda uyumsuz sürüm diyor bunu nasıl çözebiliriz. O modda ben değişiklik yapmıştım dorse skin paketiydi skin üzerinde değişiklik yaptım. Sorun çıkmasın diye değiliklik...
  13. Bthn_Klkc

5800 TL MSİ A750GL Alınır mı

Herkese selamlar sevgiler. Aşağıya linkini bırakıyorum bu fiyata bu ürün alınır mı acaba? Yoksa daha uyguna daha performanslı tam modüler psular var mı? Çok kararsızım bu psu seçiminde zar zor para kazanıyoruz kısa sürede bozulacak ürün kimse istemez. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa...
  14. Bthn_Klkc

Fiyat/Performans PSU Önerisi

Herkese selamlar sevgiler. PSU'yu değiştirmek istiyorum, max 2000 bandında 80+ sertifikalı f/p psu bulabilir miyiz acaba? Öneri verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Sistem; Ryzen 5 3500 RTX 2060 Super/RX 5700 XT (İkisinden birini alacağım) Gigabyte b450 s2h (eğer param kalırsa bunu da...
  15. Bthn_Klkc

2. El 5000 TL Bütçeli Ekran Kartı Önerisi

Herkese selamlar sevgiler. Ekran kartımı değiştirme kararı aldım ama tabi ikinci el alacağım sıfıra çok gücüm yetmez. 5000 TL'ye kadar bütçede çıkış yapabilirim önerileriniz nelerdir. Eski ekran kartım RX580 ha performansı kötü mü değil ama Wattman sorunundan dolayı bunaldım artık. Birkaç tane...
  16. Bthn_Klkc

RX580 Bozuldu mu Yoksa Wattman mi Veriyor Nasıl Anlarım?

Herkese selamlar sevgiler. Bende RX580 ekran kartı var fakat bozuldu mu yoksa Wattman mi verdiğini nasıl anlarım? Aşağıya bir foto bırakıyorum böyle yapıyor bazen yeşil mor kırmızı herhangi bir renk gelip reset atıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler dilerim.
  17. Bthn_Klkc

Ekran Wattman gibi Bir Hata Veriyor

Herkese selamlar sevgiler. Sistem açıkken bazen hemen bazen 3 5 dk sonra sanki Wattman hatası veriyormuş gibi yapıyor resetliyor bir 3 5 dk sonra bir daha yapıyor. Fakat fark ettiğim şey ise pc internete bağlı değilken bu hata olmuyor. Gözlemlemelerim bu yönde ilk açılışta yapıyor birkaç...
  18. Bthn_Klkc

Setup Kurulumda PC Kapandı Kaldığı Yerden Nasıl Devam Ettirebilirim.

Herkese selamlar sevgiler. Train Sim World 4 malum uçuk fiyatlarda olduğu için crackli indirmek durumunda kaldım. Setup kurulumdayken benim prizin miyadı dolmuş tak dedi bozuldu öyle olunca pcde kapandı 135 gb inmiş %75 falandı işte şimdi bu kadar inen dosya heba olsun istemiyorum. Setup...
  19. Bthn_Klkc

Fiyat Performans Mouse Önerisi

Herkese selamlar sevgiler. Rampage mouse vardı bende 7 8 ay sonra kablodan kaynaklı çalışmıyor artık. Şuan normal bir mouse kullanıyorum. Önerebileceğiniz f/p mouse var mıdır acaba? Rgbli falan olursa daha güzel olur. Bütçe 500tl olarak ama max 200 daha koyabilirim üstüne.
  20. Bthn_Klkc

Yardım Led Kontorlcüsünü Nasıl Takacağım?

Herkese selamlar sevgiler. Aşağıya fotosunu bıraktım anakartta dört pin var fakat led kontrolcüsünde 3 pin var nasıl bağlayacağım?
Geri