Arama sonuçları: *

• Users: Fanchon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Xbox Game Pass Doom The Dark Ages Açılmıyor

Selamlar arkadaşlar. Doom The Dark Ages oynamak için Xbox Game Pass üzerinden oyunu indirdim fakat oyun açılmıyor. Arka planda oyunun sesi geliyor ama oyunun penceresi açık gözükmüyor. Kendi sitesinden bu sorun için Steam'den indirenler için başlatma seçeneğine kod yazılıp düzeliyormuş ama game...
  2. F

Çözüldü✓ 4070 SUPER için İşlemci Önerisi

Selamlar,yeni tanıtılan 4070 süper için işlemci önerisi olan varmı hali hazırda 4060ti li sistemim var işlemcim 5600 ama 4070 supere geçmek istiyorum 5600 darboğaz yapacak onun için 1080pde darboğaz yapmayacak am4 işlemci için tavsiyelerinizi bekliyorum benim aklımda r7 5700x var darboğaz o...
  3. F

Argb Fan uyumluluğu ?

arkadaşlar merhaba kasam darkflash dk431 anakartim ise biostar b550mh kasanin kendisinde öndeki 3 fan sıvı soğutma fani ve egzoz fani kontrol eden argb düğmesi bulunmaktadır kasaya 2 adet daha rgb fan eklemek istiyorum ama anakartimda sanırım rgb girişi yok nasıl yapabilirim acaba kasanin...
  4. F

Çözüldü✓ işlemci modeli yükseltmek mantıklımı?

Merhaba arkadaşlar ekran kartım 4060ti işlemcim ise r5 5600 duyduğuma göre i5 13400f daha iyi bir islemciymis sizce çok fps farki olurmu işlemciyi değiştirmeme gerek varmı
  5. F

Çözüldü✓ Gaming Laptop önerisi

Arkadaşlar selamlar,malum fiyatlar piyasa belli dahada fazla bekletmeden şimdiden laptob almayı düşünüyorum seneye de üniye gideceğim için hem oyun açısından hem de günlük işlerde kullanılan bir şey arıyorum bütçe açısından çokta aşırıya kaçmak istemiyorum yani 20k ları geçmesin bildiğiniz...
Geri