Arama sonuçları: *

• Users: Arvel
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Battlefield 6' ya Sistemim yeter mi

Battlefield almayı düşünüyorum bütün oyunları mevcut Battlefield 6 yeter mi ekran kartı rtx 3060 12gb ram 16 m 2 ssd 500 intel i5 11400 f 150 gb boş alan
  2. A

Steam Yaz İndirimleri oyun önerisi

arkadaşlar 18 dolar var ne almalıyım veya bunlara benzeyen oyun var mı Cyberpunk 2077 Bodycam Dark souls remastered
  3. A

Steam yaz indirimi Ne Almalıyım

arkadaşlar oyunlarım bunlar 15 dolarım var ne almalıyım battlefield 6 istiyorum indirime girer mi kararsız kaldım yoksa beklemeliyim mi Bu
  4. A

Steam İndirimi 29 eylül

steam indirim bu akşam mı başlıyordu geniş çaplı mı olacak yoksa belli oyunlarda mı?
  5. A

Battlefield 2042 görev

1 turda araçlarda 1000 hasar onarımı yapmam gerekiyor bunu en kolay nasıl yapabilirim tank bölümü var mı?
  6. A

Hollow Knight Silksong 22,50₺

hatalı fiyatlandırma var sanırım
  7. A

İntel i5 11400f rtx 3060 12 gb

Sistemim bu şekilde oyun için intel 14th 14400f almayı düşünüyorum youtube oyun testi izledim biraz amd 7500f daha iyi gibi İşlemci için anakart almam gerek intel takılı olan ram amd takılıyor mu m2 sdd takılır mı veya kasayı satsam ne kadar eder yardımcı olur musunuz
  8. A

Sistemim ne kadar eder?

Daha önce hiç böyle bişey yapmadım ama aktif olarak çalışıyor sıkıntısı yok yükseltmek için satıcam üstüne bende ekleyip baska almayı düşünüyorum ne kadar eder
  9. A

Aquarius Mesh 650W 80+ Bronze

[H3...
  10. A

Yardım Rtx 3060 12 gb ram 16

sistemim rtx 3060 12 gb ram 16 intel i5 11th 11400f işlemci güncellemek istiyorum intel i5 13th 13400f düşündüm battlefield 6 günümüz de olan oyunlara yeterli olur mu veya başka öneriniz var mı [H2 id=''][/H2]
  11. A

Steam battlefield 6 beta

steam battlefield 6 beta Connection failed hatası alıyorum bilgisayar ile mı ilgili yoksa oyunda mı çözümü var mı ?
  12. A

Steam elden ring

Buuu
  13. A

Elden ring hogwarts legacy

merhaba ikisini de oynamadım hangisini almalıyım
  14. A

steam indirim var diye days gone

steam indirim var diye days gone almıştım daha hiç oynamadım oynanır mı güzel mi
  15. A

istanbul deprem oldu

istanbul deprem oldu 03.15
  16. A

steam indirimli oyunlar

steam indirimli oyunlar ne zaman geliyor belli mi bir şeyler almak istiyorum
  17. A

steam rdr2 hikaye oynu

rdr2 oynuyorum banka soyunca bir gemiye bindik ve bir adaya geldik daha güzel sahneler gelecek mi ? bilmiyorum ama dutch a pek güvenmiyorum çok paracı biri bizi sürekli suça teşvik ediyor
  18. A

bu mousepad güzel mi almayı düşünüyorum

bu mouspad güzel mi almayı düşünüyorum
Geri