Arama sonuçları: *

• Users: Maxima
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Maxima

Yardım Valorant Oynarken Grafik Kartı Hatası

Merhaba millet, elimde RX 580 8 GB olan bir kasa var, gayet akıcı bir şekilde valorantı kaldırıyordu uzun süreden beri. Geçtiğimiz 1-2 ay içerisinde durup dururken ekran kartı hatası almaya başladım oyunu açarken. Hatayı geçip oyunu açabiliyorum fakat oyun içerisinde görüntü bozulmaları...
  2. Maxima

Öneri Mesh Sistem Wi-Fi Güçlendirici Önerisi

1 ay önce beraberinde getireceği sorundan habersiz dubleks bir eve taşındım. İşim gereği üst katta küçük bir odada bilgisayarım kurulu, haliyle modem de orada (kablolu internet elzem). Bundan dolayı evin hiçbir yerinde internet çekmiyor. Biraz araştırdım Mesh sistemli wifi güçlendiricilerin...
  3. Maxima

Yardım Evimdeki Ölü Bölgeleri Nasıl Canlandırabilirim

Arkadaşlar selamlar, yeni dubleks bir eve taşındım. Modemi üst kata çektirdim fakat alt katta internet çekmiyor ya da belirli bölgelerde çok az çekiyor. Küçük bir araştırma yaptım Mesh sistemli Wi-Fi güçlendiriciler işimi görürmüş bu bilgiyi edindim. 2 farklı model buldum sizce hangisi işimi...
  4. Maxima

Çözüldü✓ Arctis Nova 7 Aldım Kullanamıyorum

Arkadaşlar merhaba daha yeni Arctis Nova 7 kulaklık aldım fakat hiçbir şekilde ses alamıyorum kulaklıktan. Steelseries in GG uygulamasını da indirdim fakat hiçbir şey değişmedi. Cehaletimden (sanırım) bozuk olabileceğinden şüpheleniyorum. Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi...
  5. Maxima

Öneri 8-10 K arası 27 inç 2k 0.5 ms veya 24 inç 1920x1080 0.5 ms monitör önerisi

Arkadaşlar sorum başlıktadır
  6. Maxima

50.000 TL Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba bi arkadaş 50.000 TL'ye kasa toplamak istiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. Maxima

Öneri Güvenilir Kripto Cüzdan Uygulaması Önerisi

Arkadaşlar sorum başlıktadır.
  8. Maxima

Öneri Max 10K Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar merhaba max 10 k bütçe ile oyuncu koltuğu arıyorum. Tercihen kumaş arıyorum ( oturma ve yaslanma yeri kumaş olsa bile yeter). Önerilere açığım.
  9. Maxima

Yardım Steelseries Arctic Prime ses yankı problemi

Arkadaşlar merhaba Arctis Prime kullanıyorum fakat arkadaşlarla dcdeyken arkadan video izlerken arkadaşlarıma benim videonun sesi olduğu gibi gidiyor. Problemin çözümünü bilen var mıdır?
  10. Maxima

Öneri Steelseries Arctis Prime Kulaklık

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-prime-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1216629846.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAq4KuBhA6EiwArMAw1Nc1m0k6rZT2otVPLFsevlQahllA1OPd9vhS4lKLaaCWBDs4hqvN5BoCvCUQAvD_BwE Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum fiyatı sizce nasıl? Bu fiyata...
  11. Maxima

20.000 TL Hazır Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba, kuzene pc toplayacağız. Bütçe max 20 k. Nvidia ve intel olması şart. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. Maxima

Yardım MSI G2412 Monitör FPS sorunu

Arkadaşlar merhaba msi g2412 monitör aldım yaklaşık bir ay önce fakat önceki monitörde valorantta 300-400 arası fps alıyordum şimdiki monitörde ise ekran yenileme hızına sabitlendi fps. Adaptive sync kapalı olduğu halde yapıyor bunu. Çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  13. Maxima

Öneri 1000 TL Kablolu Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar genellikle valorant cs gibi oyunlarda rahat ses kasabileceğim, mikrofon kalitesi güzel olan 1000 tl kulaklık önerir misiniz?
  14. Maxima

🔥İndirim Instant Gamin Elden Ring 864 TL (30$)

Arkadaşlar çok araştırdım kendim de almayı düşündüğüm için. Güncel kur ile bundan daha uygununu bulamadım. Sitenin güvenilirliği konusunda bir bilgim yok, birkaç forumdan baktığım kadarıyla insanlar güvenilir olduğunu idda ediyor. Tercih size kalmış...
  15. Maxima

25-30 k arası hazır sistem önerisi

Arkadaşlar bütçem 25-30k hazır sistem arıyorum. Tercihen intel nvidia. İşlemci olarak amd ye dönebilirim ama ekran kartı nvidia olacak.
  16. Maxima

MSI G2412 Monitör Aldım

Arkadaşlar msi g2412 monitör aldım h.o mu g.o mu? https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574
  17. Maxima

Yardım Vakko Infiniti muadil parfüm arayışı

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır Vakko Infiniti parfüm kullanıyorum. Kokusu ve kalıcılığı çok hoşuma gidiyor. Parfümümü değiştirmek istemiyorum fakat malum ekonomi işleri iyice zorlaştırmaya başladı. Küçük bir araştırma yaptım, belki açık parfümerlerden muadilini bulabilirim diye...
  18. Maxima

Öneri Powerbank önerir misiniz

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-20000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-usb-c-18w-2-cikisli-powerbank-siyah-p-HBV00000WC9KY https://www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-pd-10w-kablosuz-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-qi-power-delivery-powerbank-beyaz-p-HBV00000VSED7?magaza=Mucosan...
  19. Maxima

Öneri Elektrik Süpürgesi Önerisi

Arkadaşlar merhabalar ev için elektrik süpürgesi ihtiyacım var fakat bu işlerden hiç anlamıyorum. Önerebileceğiniz emiş gücü yüksek ama kamyon motoru gibi ses çıkarmayan modeller var mıdır? Bütçe sınırım yok ama 15-20 k gibi fiyatlar da vermek istemiyorum.
  20. Maxima

Öneri Mavi Işık Filtreli Gözlük Önerisi

Arkadaşlar merhaba, gerek işte gerekse evde olsun günde ortalama 12-14 saat bilgisayar başındayım. Artık belli bir yerden sonra gözlerim sulanmaya ve ağrımaya başlıyor. 1000 TL bütçem var. Önerebileceğiniz mavi ışık filtreli gözlük var mıdır?
Geri