Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayarımı yükselteceğin

1 sene önce topladığım bilgisayarımı ne gibi değişiklik yaparak yükseltebilirim ne uyumlu olur ne uyumlu olmaz bilmiyorum Anakartımı değiştirmeyi düşünmüyorum Ekran kartımı 2080 yapsam olurmu işlemcimle değiştirsem ANAKART = ASUS PRIME B360M-K Intel B360 Soket 8.-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz...
  2. E

Kulaklıktan ses gelmiyor

Bilgisayarı monitöre vga hdmi dönüştürücü ile bağladım kulaklığımı kasaya takıyorum ses gelmiyor
  3. E

Kullanılan sisteme M2 SSD Taksam

Bilgisayarı yeni topladım . Windows hard diske kurulu. Şuan SSD siz bir şekilde kullanıyorum. M2 SATA SSD Alacağım , alıp taktığımda herhangi bir format işlemi gerekir mi yoksa kullanmaya kaldığım yerden devam edebilir miyim ? Çünkü içine epey yüksek boyutta oyunlar indirdim tekrar indirmekten...
  4. E

Anakart için ATX mi mAtx mi

ASUS PRIME B360M-K Intel B360 Soket 8.-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz M.2 Bu Anakart İçin hangi kasayı almam lazım ATX mi mATX mi
  5. E

Elektrik var ama çalışmıyor

laptop birden kapandı anakartta elektrik var ama ne led ışıklar yanıyor ne de start verebiliyorum. RAM İŞLEMCİ HARDDİSK BIOS PİLİ sök tak yaptım. Bilgisayarda power tuşu olmadığı için laptopun klavyesini dökmüştüm 1 senedir anakarttaki power/b yerindeki şeyee tornavida ile şasi yaptırıp...
  6. E

Grundig Laptopta Enerji Var Ama Çalışmıyor

Dün gece oyun oynarken bi anda bilgisayar kapandı ilk başta elektrik gitti sandım. Normalde şarj aletini soktuğumda (pilsiz kullanıyorum) ne olursa olsun sol altta led ışıklar yanıyordu ama bu defa yanmıyor. Kontrol kalemi ile güç kaynağı bilgisayara bağlıyken anakartın çeşitli yerlerini...
  7. E

6-7K Arası sistem tavsiyesi

6ila 7k arasında oyun oynayabileceğim genellikle mmorpg veyahut moba oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim bir sistem tavsiyesi alabilirmiyim
Geri