Arama sonuçları: *

• Users: hyperflow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hyperflow

Vxe r1se+ takılma problemi

Merhabalar ekim ayında wraith üzerinden vxe r1se+ mouse aldım uzun zamandır bir problem yoktu fakat son zamanlarda nedense wireless modunda takılmalar donmalar başladı ilk başta yazılımsal bir hata olacagını düşündüm driverları güncelledim ayarları falan sıfırladım fakat işe yaramadı, en son far...
  2. hyperflow

Razer BlackShark V2 X vs MCHOSE X9

Merhabalar yakın zamanda razer blackshark v2x modelini almaya karar verdim fakat mchose diye bir kulaklıkla karşılaştım sizce 700 lira fark verip almaya değer mi? Razer BlackShark V2 X MCHOSE X9
  3. hyperflow

1500 2000 Bin Tl arası gaming kulaklık önerisi

Merhaba. Oyun için ve gündelik PC için kulak üstü kulaklık arıyorum. Aklımda birkaç kulaklık var. Hangisini önerirsiniz veya daha mantıklı seçimler var mıdır? Razer BlackShark V2 X Machenike GX30 (Kodla 1200tl geliyor)
  4. hyperflow

Sokağa gelen fiber altyapısı apartmanlara ne zaman gelir?

Merhabalar, yaklaşık 6 ay önce, senenin başında mahallemize hızlı bir şekilde fiber altyapı döşendi. Ancak o sırada fiber eve çekilmediği için Türk Telekom Magnet almak zorunda kaldık. Eve kuruluma gelen kişi, fiberin yaklaşık 5-6 ay içinde neredeyse hazır ve kullanıma açık hâle geleceğini...
  5. hyperflow

Tosla kimlik onayı olmadan internet alışverisi yapılır mı?

Merhaba, bir Tosla hesabım var fakat kimlik onaylı değil sadece veli onaylı. Ve fiziksel bir kartım yok sadece dijital kartım var. Bu şekilde internet alışverişi yapabilir miyim?
  6. hyperflow

Güvenilir Papara APK nereden indirebilirim?

Merhaba yakın zamanda Papara'ya gecmek istediğimden dolayı Papara indirdim. fakat telefonumda NFC özelliği bulunmadığından dolayı hesabımı onaylayamadım. Elimde NFC destekleyen bir telefon var fakat Play Store üzerinden uygulamayı bulamıyorum sanırım desteklemiyor. Bu sebeple uygulamayı APK...
  7. hyperflow

AJAZZ AJ099 alınır mı

Merhabalar temu üzerinden bir mouse ile karşılaştım vergilerle 914 lira civarına geliyor. Bu fiyata almak mantıklımı kronik bir sorunu var mı? Veya bu fiyata daha mantıklı bir mouse var mı sormak istedim. AJAZZ AJ099
  8. hyperflow

Beast espor universal mouse skate alınır mı?

Merhaba bu skatezi almayı düşünüyorum önerebilecek var mı? Universal Mouse Skate
  9. hyperflow

Motospeed V70 skatez nereden bulunur?

Merhaba Motospeed V70 mouse kullanıyorum skatezlerim bozuldu yenisini almak istiyorum, Fakat nereden baktıysam skatezleri satan bir yer göremedim. Mouse Gamepower Ursa ile tıpatıp aynı fakat onunda skatezini satan bir yer bulamadım.
  10. hyperflow

Discord çalışmamaya başladı

Merhaba yaklaşık 2 aydır gdpı ile Discord'u kullanıyorum fakat bugün nedensizce Discord açılmamaya başladı Update failded hatası veriyor. Fakat browserdan kullanabılıyorum ne yapabilirim? Uygulamayı silip tekrar yuklemeyi denedim fakat çözüm olmadı. Ve aynı şekilde gdpı silip tekrar denedim...
  11. hyperflow

Giphy Creator başvurum onaylanmıyor

Merhabalar instagrama gif eklemek için giphy sitesine kaydoldum ve profilimi özelleştirerek en az 15 20 gif ekledim fakat creator başvurum rededildi ne yapmamı önerirsiniz?
  12. hyperflow

Sağlığı düşen M.2 SSD'yi garanti kabul eder mi?

20 Ağustos tarihinde Kioxia-Exceria G2 500GB M.2 SSD aldım SSD geldiğinde %97 sağlık durumundaydı, şimdi %89, bu markanın vadettiği rakamdan çok daha farklı ve kötü bir rakam, garanti kabul eder mi?
  13. hyperflow

Garantiye Mail atmak mı Aramak mı daha mantıklı.

Merhabalar 20 ağustos tarihinde m.2 ssd satın aldım ssd bozuk çıktı 14 günlük iade sürecim dolduğu için satıcı arena teknik servise ulaşmam gerektiğini söyledi. Yaşadığım problemi video ve açıklayıcı bir şekilde mail ile anlatmam mı daha mantıklı olur yoksa telefon etmem mi?
  14. hyperflow

KIOXIA-EXCERIA G2 ssd sağlık hızlı düştü.

Yaklaşık 1 ay önce KIOXIA-EXCERIA G2 500gb m.2 ssd modelini aldım aldığımda sağlık %97'idi şimdi sağlık %92'e düşmüş. Bu düşüş normal mi?
  15. hyperflow

Kioxia Exceria G2 nasıldır?

Merhabalar geçtiğimiz günlerde fpp ürünü olarak Kioxia Exceria 500GB modelini aldım indirimle birlikte 1099tl'e geldi. fakat bu fiyata daha iyi bir şey alabilirmiyidim veya kötü mü yaptım bilemiyorum.
  16. hyperflow

M.2 dönüştürücü alıp M.2 SSD kullanabilir miyim?

Merhabalar Uzun zamandır M.2 SSD almayı düşünüyordum ve uzun araştırmalarım sonucunda Kioxia Exceria G2 M.2 SSD'yi almaya karar verdim. Ancak, anakartımda M.2 slotu bulunmuyor. İnternette kısa bir araştırma yaptıktan sonra, M.2 aparatlarıyla M.2 SSD'yi kullanabileceğimi öğrendim. Bu aparatı...
  17. hyperflow

1300 TL M.2 SSD önerisi

Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü
  18. hyperflow

FIFA 21 tepki vermiyor

Merhaba dün FIFA 21 indirdim fakat oyuna ne yaptıysam giremiyorum. Problem playe tıkladıktan sonra launching Game diyor ve EA Play uygulaması gidip geliyor fakat oyun açılmıyor.
  19. hyperflow

Rehber RDR2 FSR3 frame generation mod kurulumu

Herkese merhaba, geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemtion 2 için, FSR3 frame generetion modu çıkış yaptı. Ve rehber yapayım dedim. Öncelikle linki aşağıya bırakıyorum. https://drive.google.com/drive/folders/1WGakqp9SYyJxQlHHAkIpZrhOdnaDiVH6 Verdiğim linkteki FSR2FSR3RDR2.ZIP ve FSR2FSR3common...
  20. hyperflow

Yardım 2. monitörü takınca ekran kartı clock hızı artıyor

Merhaba öncelikle AOC 24G2AE 144Hz ana monitör bir tanede 2 ekran olarak Samsung kare ekranım var. Sorunum 2 ekranı takınca GPU clock boşda 971MHz Memory clock 4006'e kadar yükseliyor. 2 ekranı söktüğümde ise. Boşda GPU clock 139 Memory clock 405 kadar düşüyor. Yani 2 ekran benim için önemli ve...
Geri