Arama sonuçları: *

• Users: Spirit58
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Beko 120hz OLED TV Gerçek Kullanıcı Deneyimi

Öncelikle herkese iyi forumlar, yakın zaman önce Beko'nun "Crystal 9 Serisi B55 OLED D 975 A" modeli televizyonunu deneme fırsatı edindim. TV ile ilgili internet üzerinde detaylı bilgi edinebileceğim kaynak da az bulunduğundan gerçek bir kullanıcı olarak bu konuyu açmak istedim. 1- Teknik...
  2. S

PlayStation 5 Pro için alınabilecek uygun UPS nedir? Özellikleri ne olmalıdır?

Öncelikle herkese merhabalar, yaşadığım bölgede tamamen rastgele aralıklarda ve maalesef sıklıkla elektrik kesintisi ve voltaj dalgalanması yaşamaktayım. Bu nedenle PS5 Pro cihazım için UPS cihazı bakmaya karar verdim. Fakat bu tür cihazların ne kapasitesi ne de markaları ile ilgili yeterli...
  3. S

Witcher 3 Çapraz İlerleme PS4 de çalışır mı?

Steam üzerinde The Witcher 3 GOTY Edition sahibiyim. PS Store'da şu an indirimde The Witcher 3, Blood and Winde ve Hearts of Stone DLClerini satın almam durumunda PS4 üzerinde çapraz ilerleme yapabilir miyim? Yapabilirsem bunun için PS Plus üyeliğine ihtiyacım var mı?
  4. S

Türknet Gigafiber 4 Aylık Kullanım Deneyimi

Öncelikle herkese merhabalar. Bu konuyu 4 aydır kullanmakta olduğum internet sağlayıcım Türknet ile yaşadığım deneyimi paylaşmak için açıyorum. Eğer aranızda yakın zamanda geçmek isteyen ya da emin olamayan varsa faydalanabilirler. Sizden ricam eğer siz de bu durumdaysanız yazının tamamını...
  5. S

Çözüldü✓ Acer Teknik Servisi ve Uzun Süre Çözülemeyen Bozuk Bilgisayar Sorunu

Öncellikle herkese merhaba arkadaşlar. 15 Eylül 2022 tarihinde Acer marka dizüstü bilgisayarımı fan bakımı ve termal macun değişimi isteği ile garanti kapsamı içinde yetkili teknik servisine bıraktım. Bıraktığımda cihazda herhangi bir arıza yoktu. 21 Eylül 2022 tarihinde işlemler tamamlandı ve...
  6. S

RDR 2 güncelleme sonrası sol tıklama ile beliren beyaz kutu sorunu

Merhabalar, Red Dead Redemption 2'nin PC sürümünü oynamaktayım fakat yeni güncellemeden sonra oyunda ne zaman farenin sol tuşuna tıklasam eklediğim fotoğraflarda da görülebileceği gibi ekranın sol kısmında beyaz bir kare beliriyor. Bu tuş aynı zamanda "ateş etme" görevini de üstelendiği ve...
Geri