Arama sonuçları: *

1. AnormalTavuk

800 tl mouse önerisi

Eskisi kadar aktif olamıyorum forum da işim gereği piyasaya hakim değilim önerilerinizi bekliyorum. 100 150 lira oynayabilir fiyat.
  2. AnormalTavuk

Windows 10 desteği bitiyor 11'e geçmek şart mı?

10'u daha rahat ve kullanışlı buluyorum ama desteği bitiyormuş galiba geçmez isem çok sorun yaşar mıyım ya da daha sonra fikrimi değiştirirsem 11 e geçebilir miyim yoksa geçmemiş olmam engel olur mu?
  3. AnormalTavuk

3-4 K Klavye Önerisi(mümkünse numpadsiz)

4 bin TL yi eğer değecekse biraz geçebilir. Para hazır şuan direkt alacağım klavyeyi. Son olarak bir sorum da var, kulaklık ve mouse um Razer. Ekosistem için bu bütçe de güzel Razer klavyeler var mıdır? Ya da ekosistem yapmaya değer mi? Full fps oyunları oynuyorum
  4. AnormalTavuk

Ekran bir anda gidiyor ve bağlantıyı kontrol ediniz diyor

Ekran kapanıyor. Ses vs. hala var. kasa açma kapama tuşuna 5 sn basılı tutup yeniden başlatınca düzeliyor. Monitör gidince display port bağlantısını kontrol ediniz diyr ama bağlantıda bir sroun yok çıkar tak yapmayı ve diğer girişi kullanmayı da denedim. 2. oluşu, tam da oyunun ortasında gitti...
  5. AnormalTavuk

4 Bin TL monitör önerisi

Monitör alacağız arkadaşa 4 bin tl bütçemiz var. Güzel marka bir monitör önerebilirseniz sevinirim.
  6. AnormalTavuk

19-20 Bin TL Kasa + Monitör önerisi

Kardeşime pc alacağız. Başlıkta ki bütçe maksimum bütçe ve taksit olursa çoook iyi olur. Monitör 4 bin kasa 16 bin gibisinden düşünüyorum. Bir süredir uzağım piyasaya öneride bulunursanız sevinirim.
  7. AnormalTavuk

Ne yapacağımı bilmiyorum

Ben yokken kardeşim bilgisayarda oyun oynamış bir şeylere basmış. Geldiğimde renkelr tamamen değişmişti. Onu düzeltmeyi başardım fakat şimdi hiç bir şey açılmıyor. Cs ye basıyorum başlatılıyor diyor ekrana 2 saniyelik valve ekranı geliyor ve tekrar oyna yazısına dönüyor. Yani açılmıyor. Ne...
  8. AnormalTavuk

Monitörün en altında renkli çizgi

Böyle bir şey çıktı, arada renk değişiyor veya kayboluyor gibi oluyor. Beyaz oluyor falan. Sizce sorun nedir? Düzeltilebilir bir şey mi yoksa garantilik mi?
  9. AnormalTavuk

Cs yi firewall dan kaldırdım

Comminity server lara girebilmek için izin vermek yerine iznini kaldırdım. Şimdi de ekleyemiyorum. Masaüstünde internet kısayolu oalrak gözüktüğü için kabul etmiyor. Dosya konumunda ise uygulama değil dosya olduğu için seçemiyorum. Yardım edin lütfen
  10. AnormalTavuk

Monitör fiyat tahmini

2K çözünürlükte, tercihen 27 inç, 240 hz ve üstü ips panel bir monitör bana tahminen ne kadara mal olur? Güncel olarak aynı özelliklerde fakat 144hz bir monitörüm var. Hz olarak yukarı çıkmaya çalışsam ne kadar bir paraya ihtiyacım olur diye fikir sahibi olmak istedim. Güncel kullandığım...
  11. AnormalTavuk

30 Bin TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçeyi aşmasın mümkünse, başka bir isteğim yok. 1714750996 Monitör şöyle bir şey olabilir belki https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2sp-bk-23-8-1ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,255629393.html
  12. AnormalTavuk

Wallpaper engine CPU'nun yüzde 86'sını kullanıyor?

Bu sorun bir kaç gündür var. Bilgisayar yavaş gelince farkettim. Bugünde kardeşim girmiş farketmemiş oyun açmaya çalışmış bilgisayar kapanmış. Gıcırtı sesi falan geldi korkuttu. Kapatıp görevini sonlandırdım. Ne yapabilirim sizce.
  13. AnormalTavuk

Windows 11'e geçemiyorum.

Aslında 10'u daha çok seviyorum fakat faceit için sanırım artık geçmem gerekli. Bileşenlerim açıklamamda yazıyor. Ama böyle bir durum var ne yapmalıyım?
  14. AnormalTavuk

3000 liraya kadar oyun kolu

Konsol fiyatları malum. Kardeşim için bilgisayarıma bağlayıp oynayabileceği bir oyun kolu arıyorum. Ne önerirsiniz. Bütçe çok aşmaz ise sevinirim.(Bilgisayarımda bluetooth yok) 1712862154 X Box gen 9 olabilir mi misal kablolu olarak?
  15. AnormalTavuk

Oyunda ki bilmece için yardım.

Biraz düşündüm ama tam anlayamadım yardımcı olabilecek var mı?
  16. AnormalTavuk

Yeniden başlatma sonrası ekranım böyle kaldı!

Cs oynarken alt tab attım. ekran git gel yaptı bu renkte. Dedim yeniden başlatayım ardından sonuç bu. 1706566950 Yok mu yardım edebilecek ban yemek istemiyorum ya
  17. AnormalTavuk

Dolandırıcılara dikkat

312 543' lü bir numara beni aradı. Açmadım fakat internette başkalarını da aradığını okudum. Şuradan, buradan arıyoruz diyorlarmış sanırsam. Şu sıralar sanki daha fazla dolandırıcılık girişimleri yaşanıyor gibi geliyor. Dikkat edin demek istedim.
  18. AnormalTavuk

Soundbar önerisi için

Soundbar almak istiyorum. Tercihen ışıksız ve ses kalitesi iyi. Fiyat hakkında bilgim yok şimdilik 1000-1500 civarı ayırmayı düşünüyorum. Bilgisayar için kullancağım.
  19. AnormalTavuk

23-25 bin TL Telefon Önerisi

S23 dışında bu bütçelerde önerebileceğiniz telefonlar var mı? 2. elde düşünebilirim. Salı günü alacağım telefonu.
  20. AnormalTavuk

12-12.30'a kadar Rust oynamak isteyen varmı?

Sınav senem olduğundan haftada 1-2 kez anca oynayabiliyorum. Devamı gelmez büyük ihtimal ama şöyle 4 5 saat duo veya artık ne kadar kişi gelirse oynamak isteyen varsa oynayabiliriz.
Geri