Arama sonuçları: *

• Users: 08379
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 0

Ünlü kişilerin özlü sözlerini yazın

biraz bilgilenelim değil mi? ben başlıyorum. Önemli insanların light mode kullananlar hakkındaki görüşlerini sizlere yazdım. bana bir akıllı light mode kullanan bulun onun 40 yıl kölesi olurum (HZ Ali) akıllı light modcu aramak çölde su aramaya benzer (Fatih Sultan Mehmet) hak isteyenin...
  2. 0

İntel Arc a750 sistem için işlemci ve anakart tavsiyesi

Merhabalar. Şu anki sistemim darboğaz yapıyor ve işlemciyi yenileyeceğim. Aklımda Ryzen 5 7500F var. Anakart olarak ne tavsiye edersiniz? Not: Anakartı şimdi almayı düşünmüyorum ve işlemci bütçesi Max 6k. Şu anki sistem: Ryzen 5 1600. Intel Arc A750. 16 GB RAM 2x8 DDR4. MSI A320M a Pro.
  3. 0

Öneri Bu fiyatlara alınabilinecek en iyi sata ssd

en fazla 1600 tl ye sata ssd arıyorum.Yarın büyük ihtimalle vatandan samsung ssd alıcağım.İyi bir tercih olur mu? (anakart m2 ssd desteklemiyor,onun yerine m2 ssd al demeyin)
  4. 0

Yardım Uygun ekran kartı önerisi

her oyunu medium ayarlarda 60 fps de çalıştıran en uygun sıfır tercihen ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
  5. 0

Steam indirme sorunu

Merhabalar.Steamde indirme önbelleğini sildim,Sunucu değiştirdim,Steam'i silip tekrar yükledim,NetAdapterRepair diye uygulama var onu yükledim ama asla çare olmuyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Sorun çözülmezse bir köşede ağlıcam.
  6. 0

Önerebileceğiniz mousepad ler

Önerebileceğiniz mousepadler nelerdir? Ve kesinlikle önerirken mousepad te olmaması gereken özellikler; -Soyulmamalı veya Kıvrılmamalı (uzun süre) -Aşırı minik mousepadler önermeyin. -Minimum 45x40 cm olsun. -Siyah harici önermemeye çalışın.(Resimli kesinlikle önermeyin.) -Fiyatı 200 lirayı...
  7. 0

Uygun F/P ekran kartı tavsiyesi

Merhabalar ort 3 bin lira kadar bir bütçem var.Eğer çok değecekse max bin lira artırabilirim. İşlemci r5 1600, İstediğim ekran kartı 4g ile 8g arası, Cevaplarsanız sevinirim.
  8. 0

Xbox 360 a ne yapmalıyım

Kıymetli değerli kardeşlerim,ben beleş bir Xbox 360 buldum.Kabloları yok çalışıp çalışmadığını bilmediğim jasper modeli.Sizce ne yapmalıyım? -Şarj kablosunu fln alıp biraz takılıp satmak -Risk alıp direk satmak -Şarj kablosunu alıp satmak Veya önereceğiniz şeyler varmı?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  9. 0

Çözüldü✓ 2.el Gtx 1080 hakkında

Merhabalar Nvidia Gtx 1080 sıfır yok,2.el var.Bende ortalama 3-5 bin liraya en iyi ekran kartını arıyorum. Sorularım; -Gtx 1080 alınır mı? -Tercih ettiğiniz kartlar -2.el alırken nelere dikkat etmeliyim?
  10. 0

laptop için ram önerileri

merhabalar laptop markam acer aspire e1 522 ve aynı rami bulamadığım için kararsız kaldım.Kingston ValueRam 4gb adlı ram sistemim için ortalama bir ram olacağını düşünüyorum. sistem özelliklerim;(ilk kez konu açtım çok acemice olabilirim)
Geri