Arama sonuçları: *

• Users: Boran55
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Yeni klavye önerisi (1000-1500₺)

Bir süredir klavye bakıyorum, tam bir klavye beğeniyorum biri diyor onu alma bunu al. Diğerine tamam diyorum onu alırsan paranı çöpe atarsın diyen oluyor. 1000-1500₺ arası hangi klavyeleri önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum
  2. B

Trendyoldan Aldığım Ürünün Kargosu

Trendyoldan kulaklık aldım ve ebatı küçük geldi. İade etmek istedim, evimden direk alınması gibi bir seçenek var. Bunu seçersem ekstra ücret ödemem gerekiyor mu?
  3. B

Havit H2002D vs H2002P

Dostlar selam. Bütçem bu 2 kulaklıktan birini almaya yetiyor. Aralarında mikrofon veya ses kalitesi farkı var mıdır? Benim için oyundaki performansı ve mikrofonu önemli. Sizce hangisini tercih etmeliyim, aralarındaki farklar nelerdir? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
  4. B

Bilgisayar siyah ekran verdi

Arkadaslar acil yardıminıza ihtiyacim var. Yarın için ödev yapiyodum bir siteye tikladim yetersiz bellek dedi. Sonra arada bi siyah ekran olmaya başladı. En son siyah ekran kaldı. Görev çubuğu gözüküyor onun dışı siyah.
  5. B

Laptop için ssd önerisi

Belirttiğim gibi bütçem 1500 tl. 1800 gibi fiyatlara zorlayabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. (1TB)
  6. B

Termal macun önerisi

R5 5500 işlemci için termal macun önerirseniz sevinirim.
Geri