Arama sonuçları: *

• Users: Emir Adar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım ! PS4 Cd yerine kardeşim kağıt soktu

Selamlar , küçük kardeşim ps4 cd yerine , küçükken oynadığımız şu futbolcu kartlarından soktu. Biz bir süre içinde bıraktık sanal oyun oynadığımız için. Bugün bir playstation cafeye ps4 ü sattık fakat adam kartı çıkardım cd yeri çalışmıyor diyip 500 tl düşeceğini söyledi . Kendim kontrol...
  2. E

Yardım Stranded Deep Harita Yok

Stranded deep videolara baktığımda herkeste esc basınca map çıkıyor lakin bende ve arkadaşımda yok nasıl mapi bulucaz bir şey mi yapmalıyız bilen biri yardımcı olabilir mi ?
  3. E

Discord Çok Garip Bir Hata Verdi Yardım

Bilgisayar açılınca discord da otomatik açılıyor, pc açtım ve discord çok garip bir beyaz bir sayfa ile bir üzgünüz bloklandın gibi bir hata verdi kapatıp açtığımda düzeldi ama neden olduğunu anlamadım. Neden olmuş olabilir virüsle bir ilgisi olabilir mi ?
  4. E

Google Play Film Kiraladım Lakin Türkçe Seslendirme Yok

Selamlar, dün gece Karayip Korsanlarını izlemek istedim Netflix ve Amazon Prime da olmadığı için Google dan izleyeyim dedim lakin Googledan korsan sitelerde çok donuyordu bende kiralama muhabbetine baktım, Google Play ve Apple Tv de 4tl ye kiralanıyordu 4tlden bir şey olmaz diyip kiraladım...
  5. E

Öneri Direksiyon seti öneri

En fazla 2 gün içerisinde bir direksiyon seti alacağım. Genel olarak PS4 üzerinden oynanacak tabi PC de bağlanırsa güzel olur. Pek bir bilgim yok ürünlerin farkından sağlamlığından vs o yüzden önerilerinizden yola çıkarak alacağım. Benim için önemli olan garantisi , garanti konusunda sıkıntı...
  6. E

İskambil Kağıdı Tally-Ho Öneri lazım

https://www.sokaksihirbazi.com/urun/tally-ho-red Fiyatların uçmuş olmasından kaynaklı en uygun bunu buldum. Bicyle kullanmıştım 1 kez tally-ho hiç kullanmadım alınır mı alınmaz mı ve bu siteden alarak risk alır mıyım almaz mıyım sizce ?
  7. E

Öneri Xbox Game Pass Hikayeli Oyun Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi xbox game pass üzerinden ücretsiz önerebileceğiniz hikayeli oyun varsa önerebilir misiniz. Oynadığım veya sevdiğim hikayeli oyunlar Assasin creed ,the last of us ,days gone ,god of war, Resident evil 5 , Cod. Aklıma şuan bunlar geldi xbox da bu oyunlara benzer veya bu...
  8. E

Amazondan koltuk aldım yorum yaptım fakat yorum görünmüyor

Hawk fab v4 aldım kutuda üzerinde "Aldığınız satıcıya yorum yapıp sipariş numaranızla beraber verilen wp numarasına ss atın steam de 50 tl veya valorant 700küsür riot puanı" yazan bir kağıt çıktı. Ben de amazona yorum yaptım size mail üzerinden dönüş yapacağız gibi bir mesaj çıktı yorum yapınca...
  9. E

Gamepower ogre rgb Bilek desteği eskidi ne yapabilirim

Bilek desteğinin sürekli sol elimin olduğu bölge artık ezilmiş bir şekilde ben de kaydırarak kullanıyorum bilek desteğini fakat gün geçtikçe diğer yerlerde ezilmeye başlıyor. Ayrıca derisi alt taraftan yırtılmaya başladı satıcı firmaya veya gamepower a mail atsam kulaklık kılıfı hesaabı bilek...
  10. E

Steel Seriees QCK+ Mouse Pad

Mouse Link Bunu almayı düşünüyorum fakat dikişli kenarın ne farkı var onu öğrenmek istedim ? Ve bunu önerir misiniz ?
  11. E

Yardım AMD Software Hata Veriyor

En son gelen güncellemeyi yaptıktan sonra amd software pc her açıldığına ekrana bir hata veriyor ve açılmıyor şuan açmak istesem yine aynı hatayı veriyor ve açılmıyor. Hata : AMD Software : Adrenalin Edition requires a system reboot to begin.
  12. E

Hawk Dan V4 alınır mı

Fazla araştırmadım ama hawk ve xdrive ı tek duydum kaliteli olarak. Sizce bu koltuk alınır mı ? Varsa başka önerileriniz bekliyorum...
  13. E

The Last Of Us Steam sürekli 60 gb üzeri güncelleme

Oyun yüklediğimden beri 3-4 defa tahminen güncelleme aldı ve 60 70 gb olarak alıyor güncellemeyi. Pc de yer de yok ama yine de 3-4 saat güncellemeyi yapıyor. Neden sizce ? yani oyuna gerçekten böyle bir güncelleme geliyor mu yoksa benden kaynaklı bir şey mi
  14. E

Yardım A Way Out Oyun Direk Kapanıyor

Bende ve kuzenimde de aynı sistem var (Profilde var özellikler) oyun açınca bir süre sonra direk kapanıyor EA üyelik ile oynuyoruz ikimizde . Durduk yere hatasız bir şekilde oyun kapanıyor. @Emmree
  15. E

Yardım AMD Ekran kartı driver güncelleme sorunu

AMD Software yazılımı üzerinden güncelleme geldiğini görmüştüm birkaç gün önce güncellemeyi indirdim fakat kurulumu yapmadım. Şimdi yapayım dedim fakat indir deyince update fail diyor tıklar tıklamaz. Benim sürümüm 23.3.1 güncel olan 23.3.2
  16. E

7 Days To Die CrossPlay

Ben steam den kuzenim de xbox game pass den 7 days oynamak istiyoruz lakin kuzenim sunucular arasında arama yaptığında benim sunucum çıkmıyor davette atamıyoruz doğal olarak.
  17. E

Logitech G 102 alınır mı ?

Kuzenim alacak, fiyat performans mıdır ? Daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerebilirsiniz :) Max bütçe 450...
  18. E

Bu klavyeyi önerir misiniz ??

Kuzenim almayı düşünüyor daya iyi f/p varsa önerilere açığım. Mekanik olması yeterli kendisi için diğer özellikler f/p olsa yeter. https://www.hepsiburada.com/gamebooster-g5-defender-rainbow-aydinlatmali-mekanik-klavye-gb-g5-pm-HB00000HIBX8
  19. E

Öneri Klavye Tuşları Temizlemek İçin Aparat

İnternette ve sosyal medyada çok önüme çıkıyor çok amaçlı temizlik fırçası kulaklık , klavye vs temizlemek için. Öncelikle bu fırça gerçekten işe yarıyor mu eğer yarıyorsa önerir misin almam için.
  20. E

Yardım Ping 100ms De Sabit Kaldı ! Yardım Lütfen

internetin download ve upload ında hiçbir sorun yok 50mbps - 8mbps . Lakin nedense bu sabah oyuna girdiğimden beri (valorant) ms 100-105 arası ne bundan yükseğini görüyor ne fazlasını sanki sabitlenmiş gibi. Lütfen yardımcı olun
Geri