Arama sonuçları: *

• Users: AMDLSS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AMDLSS

Macbook Air M1 16GB vs Air M2 8GB

İyi forumlar arkadaşlar bilgisayar mühendisliği bölümü için macbook almayı planlıyorum fakat M1 çip mi alsam yoksa M2 çip mi kafam cidden karıştı 8GB Ram IDE için bazı yerde yetersiz kalıyor deniyor, sizce hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca bu bütçelerde (20-25 bin lira) varsa windows ultrabook...
  2. AMDLSS

Lian Li 215 White alınır mı?

İyi forumlar arkadaşlar DP503 ile Lian Li 215 arasında kaldım en temel farkları 215'in üstte 360mm desteği olmaması ve beyaz olması ROG Strix B660-A anakartını sipariş verdim, beyaz bir anakart, açıkçası beyaz bir sistemde dizmek istiyorum bütçem beyaz sıvı-hava soğutmalara da izin veriyor. Asıl...
  3. AMDLSS

13600k işlemcisi için sıvı soğutucu önerisi?

İyi forumlar dostlar ROG Strix B660-A anakartın ve 13600KF işlemcinin siparişini geçtim duruma göre Lian Li 215 veya Antec DP503 alacağım. Lian Li beyaz olması sebebiyle beyaz sistem dizebilirim diye düşündüm anakartımda beyaz çünkü fakat üstte maksimum 280mm radyatör desteği sunuyor DP503 siyah...
  4. AMDLSS

B650 Tomahawk alınır mı?

İyi forumlar arkadaşlar sorum başlıkta yazdığı gibi 6500 liraya B650 Tomahawk alınır mı yoksa ROG B650-A anakartını mı almalıyım?
  5. AMDLSS

B650 anakart önerisi?

İyi forumlar arkadaşlar ileriye dönük olması açısından i5 13600k yerine AM5 soket tercih edeceğim ve bunun için B650 anakart arıyorum f/p olarak bulduğum B650 Tomahawk anakartı var tek dezavantajı 6 katmanlı PCB olması eğer varsa önerileriniz bekliyorum ayrıca o fiyata yine X670 Asrock var sizce...
  6. AMDLSS

DDR5'e geçiş mantıklı mı?

İyi forumlar arkadaşlar sorum gayet basit 25 bin lira civarı bütçem var (ekran kartı hariç) DDR5'e 13600k+Asus ROG B660 ikilisi ile geçiş yapabiliyorum bu bütçe ile yanına da 5600 veya 6000 Mhz ram alabiliyorum sizce geçmek mantıklı mı yoksa 1-2 yıl daha beklenilmeli onun yerine üst düzey bir...
  7. AMDLSS

Hangi DDR5 anakartı almalıyım?

İyi forumlar arkadaşlar DDR5 platforma geçiş yapmak istediğim için 13600KF işlemcisi ile birlikte kullanmak için anakart arıyorum bütçe olarak bir sorun yok sayılır fakat malum Lga 1700 platformu yakın zamanda ölecek belki de öldü (14.nesil desteklemeyecek diyorlar) bu yüzden açıkçası çok büyük...
  8. AMDLSS

25 Bin lira bütçe ile hazır sistem önerisi

İyi forumlar arkadaşlar Technopat TN-3 ve Mantis 6800 hariç sistem önerilerinizi bekliyorum maalesef Cooler Master kasa ile pek içime sinen sistemler değil ikisi de çok zor durumda kalmadığım sürece almayacağım, bu bütçede cidden fiyatına değecek sistem yani F/P sistem varsa önerilerinizi...
  9. AMDLSS

1500 Liraya hava soğutma önerisi

İyi forumlar arkadaşlar i5 12600 işlemcisi için 1500-1600 lira civarına hava soğutma arıyorum mümkünse ARGB bir soğutucu arıyorum sistemde PSU dahil ARGB var uyumluluk açısından hoş olur diye düşündüm. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  10. AMDLSS

ASUS PRIME B660-PLUS D4 anakartı 12600 ile uyumu

İyi forumlar arkadaşlar alacağım hazır sistemde 12600 işlemcisi ile bu anakart bulunmakta eğer Tuf B660M-E D4 anakartına yükseltmek istersem 1600 lira ek para istiyor bütçem var, yükseltebilirim fakat eğer yükseltmeye değmeyecekse sonuçta O.C yapamayacağım bu şekilde alacağım 1600 lira az bir...
  11. AMDLSS

Sıvı soğutma önerisi

İyi forumlar arkadaşlar Corsair iCue 4000X kasaya sahibim üstte 280mm destekliyor, 12600 işlemcisi ile kullanmak için sıvı soğutma arıyorum bütçem maksimum 2500 TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  12. AMDLSS

12600 (k değil) için sıvı soğutma önerisi

İyi forumlar arkadaşlar 12600 (K olmayan düz işlemci) için sıvı soğutucu arıyorum kasa Corsair 4000X üstte 280mm desteği var fakat bu işlemci için 240mm yetecektir diye düşünüyorum malum O.C'da olmuyor, işlemciyi yükte 60-65 derecenin altında tutacak bir sıvı soğutucu arıyorum bütçem 2500 lira...
  13. AMDLSS

Çözüldü✓ Hangi anakart tercih edilmeli? i5 12600 için

İyi forumlar arkadaşlar 12600 işlemcisi ile O.C yaparak kullanmak üzere anakart arıyorum, bulduğum iki anakart var. Asus Prime Z690M D4 ve Asus Tuf B660-Plus Wifi ilk olarak şuna bir açıklık getireyim 12600K değil evet fakat Asus anakartlar O.C yapmaya izin veriyor arkadaşlar. İkisi de 3 M2...
  14. AMDLSS

R7 5700X-6800 darboğaz yapar mı?

İyi forumlar arkadaşlar R7 5700X işlemcisinin siparişini geçtim ekran kartı olarak RX 6800 veya 6800XT düşünüyorum. 1080p için kullanacağım, şimdiden o kartlar 2K kartı 4K kartı diyecek arkadaşlar bilgilendirmeniz için sağolun bende farkındayım 1080p için güçlü olduğunu fakat monitöre ayıracağım...
  15. AMDLSS

5700X için sıvı soğutma önerisi

İyi forumlar arkadaşlar R7 5700X işlemcisi için maksimum 360mm sıvı soğutma arıyorum, aklımdaki model Enermax 360 fakat daha performanslı veya 360mm olup daha ucuz olan bildiğiniz bir soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  16. AMDLSS

Enermax iii 360mm vs Cougar Aqua 360mm

İyi forumlar arkadaşlar R7 5700X işlemcisi için 360mm sıvı soğutma bakıyorum. Evet biliyorum 240mm bile gayet yetecektir bu işlemciye fakat kasam üstte 360mm destekliyor ayrıca R5 3600'de Reeven hans ile 1.2 küsur voltaj ile 4.6 Ghz görmüş biri olarak bu işlemciye de OC uygulamak istiyorum...
  17. AMDLSS

Monster Tulpar T7 V20.5 Alınır mı?

İyi forumlar dostlar, şuan piyasadaki en ucuz 12700h/3060 donanımına sahip cihaz fakat ben bu laptopu alırsam işlemcisi için alacağım. Esas kafama takılan şey işlemcisinin R23 testinde rakiplerine göre düşük aldığı belirtilmiş başka forumlarda o zaman turbo modu yokmuş şuan turbo modunun geldiği...
  18. AMDLSS

Laptop önerisi (Bütçe 35k)

İyi forumlar arkadaşlar, yükselteceğim sistem yanında bir laptopun kaçınılmaz ihtiyaç olduğu gerçeğini fark ettim o yüzden kasadan biraz kısıp laptopa bütçe ayırdım. Bu fiyatlardaki ürünlerin hiçbiri tam olarak fiyatını hak etmiyor gibi her türlü öneriye açığım F/P olması şartı ile önerileriniz...
  19. AMDLSS

R5 5600X RX 6800 besler mi?

İyi forumlar arkadaşlar sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum. Kasayı falan aldım şuan elimdeki ekran kartı RX 5600XT Tuf evo gayet iyi bir kart kendi sınıfı için fakat bütçem varken ve ekran kartları bu kadar ucuzken sistemi yükseltmeyi düşünüyorum. Sizce R7 5700X+360mm sıvı soğutma yapmak mı daha...
  20. AMDLSS

Antec DP503 alınır mı?

İyi forumlar arkadaşlar normalde 3500 TL bütçe ile kasa arıyordum fakat Antec firmasının ürünlerine denk geldim ve açıkçası inanılmaz hoşuma gitti özellikle sitelerinde verdikleri detaylar ve ürünlerinin kalitesi üstüne sektörde eski olmaları sebebiyle hoşuma gitti ürünleri fakat DP503 ile DF700...
Geri