Arama sonuçları: *

1. I am Jorge Jesus

VDSL bağlantısı için hangi kablo alınmalı?

Arkadaşlar öncelikle modem bağlantım VDSL. Eve bağlantı şu şekilde sokaktan bir kablo geliyor. Bu kablonun içindeki iki çift kabloya olan bağlantı ise evden gelen bir ucu splittera (modem ve ev telefonu için ayırıyor.) Bağlı olan kablo, benim değiştirmek kablo da bu. Değiştirme sebebim ise DSL...
  2. I am Jorge Jesus

70.000 Tl bütçede Laptop önerisi

Mühendislik uygulamaları günlük işler oyun vb. gibi şeylerde kullanılacak kronik sorunu olmayan bir laptop önerirseniz sevinirim.
  3. I am Jorge Jesus

3000 Tl bütçede GTX 1650 almalı mıyım?

Arkadaşlar imzadaki sisteme sahibim. 3000 civari bi bütçem var. GTX 1650 almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım? Bulduğum ilanlar: https://shbd.io/s/fWpG4KSY https://shbd.io/s/OyzqXkTh
  4. I am Jorge Jesus

Yeni monitörde yapılması gereken testler

Arkadaşlar merhaba ben aşağıdaki monitörü satın aldım. N11 üzerinden İncehesap hesabından. Ölü pixel testinde sorun yok ancak sanki ekranın ortası diğer taraflara göre daha karanlık onu anlamadım başka yapmam gereken test varsa söyler misiniz...
  5. I am Jorge Jesus

Evde internet yok nasıl düzelticem?

Arkadaşlar biliyorum yasak geldi ancak arkadaşlarımda wifi çalışıyor bizde ise wifi falan ışığı yanıyor ancak internet olmadan bağlı veya internet kullanılamıyor diyor bunu nasıl çözücez?
  6. I am Jorge Jesus

1000 Tl civarı klavye önerisi

Arkadaşlar dün klavyeme kola döküldü. Vidalarını açıp her şeyi kuruladım ama bişeyi yanlış yaptım galiba ışıkları çalışıyor ama tuşlar çalışmıyor. Bu yüzden 1000 Tl civarında anti-ghosting klavye arıyorum. Olabilecek özellikler yukardaki f tuşları olsun. Numpad olmasın bide olabilirse red switch...
  7. I am Jorge Jesus

Yeni aldığım PSU'nun OCCT testi nasıl?

Arkadaşlar önceki PSU'm yüksek güce çıkınca reset attırıyodu yani kesin değildi aslında ya prizdendi ya da PSU'dandı. Şuan yeni PSU ile test yaptım. Aşşağı bırakıcam. @HacıSOFU hocam PSU'yu siz önermiştiniz. @Emre Zengin hocam sizle de önceden konuşmuştuk. PSU'mla ilgili. 1720546989 NOT: PSU...
  8. I am Jorge Jesus

NZXT C750 PA-7B2BB-EU 80+ Bronze ATX Power Supply alınır mı?

Arkadaşlar PSUm bozuldu PSU alıcam bu PSU alınır mı? https://www.incehesap.com/nzxt-c750-pa-7b2bb-eu-80-bronze-atx-power-supply-fiyati-69807/ İndirimde sanırım.
  9. I am Jorge Jesus

Sizce Sorun Ekran Kartı Mı Yoksa PSU Mu?

Şimdi başımdan geçen olayı anlatayım. Ben normal bir şekilde 2.el GTX 1650 aldım. (Sıfırına o kadar para verilmez diye düşünüp.) Sonra kartı1 gün kullandım sorun yoktu furmark testi falan da yaptım. Ondan sonra 2. gün cs girdim bi anda pc reset attı bende normal düşündüm işte format attım falan...
  10. I am Jorge Jesus

Ekran kartı değişimi sonrası sistem kendini yeniden başlatıyor

Arkadaşlar, dün yeni ekran kartı aldım 2.elden GTX 1650. sıcaklık testi vs. yaptım her şeyi normal. Dün oyun da oynadım sorun yoktu. Bugün de oynadım yeniden PC açtım 1 el CS girdim 2. oyunumda PC reset attı oyuna her girmeye çalıştığımda da attı HWMonitor'den baktığımda sıcaklıklarda hiçbir...
  11. I am Jorge Jesus

Monitörümde Bulanıklılık Var

Yeni ekran kartı almıştım GTX 1650 ama monitörüm VGA olduğu için dönüştürücü almıştım. Taktım ekran kartının sorunlu olduğunu sanmıyorum Furmark testinde kapanmadı GPUz den baktığımda bir sorun yok ama ekranda bulanıklılık var önerilen çözünürlük ise 1280x768 ama ben 1366x768 kullanmak...
  12. I am Jorge Jesus

Ekran kartı dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar haftaya yeni ekran kartı alıyorum ancak monitörüm çok eski ve vga ancak alıcağım kartta vga yok normal bir şekilde (gtx 1650s). Ben şuan kullandığım VGA kablosunu kullanmak istiyorum. Yani ekstradan bir kablo almak istemiyorum. Önerirseniz sevinirim. 1718908634 @Hasan344...
  13. I am Jorge Jesus

2500 Tl'ye kadar Nvidia ekran kartı önerisi

Arkadaşlar direkt konuya gireyim işlemcim Ryzen 3 3100 default ghzde oc yapmadım. Ekran kartı olarak GTX 650 var acayip kötü zaten biliyorsunuz bana 2500 Tl'ye kadar Nvidia ekran kartı önerir misiniz? Amd istemememin sebebi arkadaşlarım ful siyah ekran falan yiyor bu bütçede güzel bi ekran kartı...
  14. I am Jorge Jesus

Max 1000 Tl mouse önerisi

Direkt konuya gireyim şuan aktif olarak kullandığım Razer Deathadder Essential ama fareyi hiç beğenmiyorum elime göre çok ağır geliyor. İnternet kafede hafif mousela 25 30 vuruyorum. Kendi mouseumdan dolayı dönemiyorum vb. 8 10 falan vuruyorum. Bana hafif ve güzel bir mouse önerebilir misiniz?
  15. I am Jorge Jesus

Max 800 Tl bütçede Red Switch klavye önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi red switch olmasını istiyorum ve anti ghosting özelliği olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler.
  16. I am Jorge Jesus

800-900 TL bütçede 480-512 Gb arası M2 SSD önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 800-900 Tl bütçede 4800,500,512 GB M2 olması şart arkadaşlar bi SSD arıyorum şimdiden teşekkürler.
  17. I am Jorge Jesus

BitFenix Victory ATX Mid Tower Kasa 700 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar şuanki kasam çok dandik bu ürünü indirimde diye gördüm sizce alınır mı birde benim şu anki anakartım Asus B450M K II mATX bu kasaya uyar mı? https://www.itopya.com/bitfenix-victory-usb-30-siyah-atx-mid-tower-kasa_u23732 1694253432 @Hasan344
  18. I am Jorge Jesus

CS 2 oyun içinden olmadan çözünürlük değiştirme

Arkadaşlar şimdi sorduğum şu monitorüm kötü olduğu için 1366x768 ve 60 hz ben yanlışlıkla hzyi 144 yaptım ve bozuldu oyuna girmeye çalıştığımda ayarlarınızı değiştirin diyor oyun içine girmeden değiştirebildiğim bir yer var mı?
  19. I am Jorge Jesus

Formattan sonra gitmeyecek key önerisi

Arkadaşlar şimdi key lazım retail anladığım kadarıyla microsoft hesabına telefon numarası ile beraber kaydoluyor. Oem ise anakarta ben anakartımı yeni aldım (3ay) uzun süre boyunca çok değiştireceğimi sanmıyorum sizin bana önerilerinizi bekliyorum. @James Gg
  20. I am Jorge Jesus

15M Ethernet Kablo Önerisi

Arkadaşlar şimdi ben normalde wireless adaptör kullanıyordum ama evin aşşağı katına geçince kasanın arkadasında kaldığı için çekmiyor ön usbye taktığımda ise çok verimsiz çalışıyor bazen indirme hızı olarak 2mb görüyor bazen kopuyor bazen 500 kbde kalıyor normal indirme hızım stabil olarak 1.7mb...
Geri