Arama sonuçları: *

• Users: Diavelin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Diavelin

🔥İndirim Amazon %5 indirim kuponu (MAX 1000 TL)

[H3 id='Promosyon+artlar']Promosyon Şartları[/H3] - Sadece Pazaryeri satıcılarının ilgili kampanya listesinde yer verilen ürünlerinde geçerlidir. - Ürünlerin detay sayfasında "Kullan" düğmesine tıklayarak etkinleştirilir. - Sepette maksimum 1,000 TL indirim uygulanır. Kuponlar ilk 5,000...
  2. Diavelin

🔥İndirim GameSir Nova 2 Lite 1975 TL 🔥🔥

https://amzn.eu/d/2Yr7VcL
  3. Diavelin

Yardım Game Garaj X7T-5070 C2 mi yoksa Gameraider FLUX GR16 5070 mi?

Selamlar, iki cihaz arasında kaldım ve fikirlerinize göre karar vereceğim. Karşılaştırdığım modeller: Game Garaj Slayer X7T-5070 C2 Gameraider FLUX GR16 5070 Bu iki cihaz arasında 700 TL fark var, Gameraider daha ucuz ve yanında çanta hediyesi geliyor. Fakat birisi bana şöyle dedi: Buradaki...
  4. Diavelin

Yardım Hangi laptopu almalıyım: Erazer Deputy 15 P1 mi, yoksa Casper Excalibur G870 mi?

Başlıkta yazdığı gibi, şu anda iki cihaz arasında kaldım. Biri, forumlarda popüler olan Erazer Deputy 15 P1 MD62764 modeli güzel bir cihaz ama 16 GB RAM olması kafamı karıştırıyor. RAM’in yetmeyeceğinden endişe duyuyorum; ayrıca çift RAM slotu da dolu olduğu için yükseltme için 2×16 GB RAM almak...
  5. Diavelin

Yardım ARC Raiders kodumu alamıyorum: Amazon ve NVIDIA topu birbirine atıyor

Arkadaşlar selam, Uzun süredir uğraştığım bir promosyon kodu sorunu var. Amazon, NVIDIA ve OpenZeka arasında resmen gidip geliyorum. Benimle aynı durumu yaşayan ya da çözüm yolunu bilen varsa gerçekten fikrine ihtiyacım var. 4 Kasım 2025’te Amazon’dan ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 O.C. satın aldım...
  6. Diavelin

❌İndirim Bitti! 🔥 BEITONG Kunpeng 40 Gamepad - 2909 TL 🔥

Türkiye’ye geldiğinden beri 3.499 TL fiyatla satılan BEITONG’un F/P gamepadi, şu an BTR indirim koduyla birlikte 2.909 TL’ye geliyor. Üstelik kargo da ücretsiz. Gamepad almak isteyenler için gerçekten kaçırılmayacak bir fırsat. Bu fiyat segmentinde şu an rakipsiz diyebilirim. BEITONG Kunpeng 40
  7. Diavelin

Öneri 🎮 Yeni Duyurulan Steam Controller Üzerine Detaylı Değerlendirme

[H2 id='Giri']🎮Giriş[/H2] Bu değerlendirme, bugün duyurulan yeni Steam Controller hakkında olacak. Birçok farklı gamepadi deneyimlemiş biri olarak kendi kişisel gözlemlerimi ve değerlendirmemi paylaşacağım. Şimdiden herkese keyifli okumalar. [H2 id='+BGenel+zlenimB']🎯Genel İzlenim[/H2] Bir...
  8. Diavelin

Yardım MSI MEG AI1300P ATX 3.1 vs CORSAIR HX1500i (2025) hangisini almalıyım ?

Yakın zamanda ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 O.C aldım ve PSU almam gerekiyordu. Kararsız kaldığım için ikisini de kampanyalı stoklar tükenmeden satın aldım; duruma göre içlerinden birini iade edeceğim. Sizce hangisini iade etmeliyim? Sorunsuz ve uzun ömürlü olsun istiyorum. İlk defa bu kadar yüksek...
  9. Diavelin

Yardım RTX 5090 için PSU ihtiyacım var ne önerirsiniz?

Başlıkta yazdığı gibi RTX 5090 alacağım ve PSU ihtiyacım var. Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına taksit kampanyası ile almayı planlıyorum. 6 veya 10 taksit olarak öneriniz varsa sevinirim.
  10. Diavelin

Öneri Seramik klavye önerisine ihtiyacım var

Başlıkta da belirttiğim gibi, sesi hoşuma gittiği için seramik klavye arıyorum. Bütçe sınırım yok. Boyut olarak minimum %75 ya da en fazla tam boy tercih edebilirim. Üç farklı kategoride öneride bulunursanız sevinirim: Uygun fiyatlı Fiyat/performans En iyisi Duruma göre bu seçeneklerden birini...
  11. Diavelin

❌İndirim Bitti! Machenike G5 Pro Max Play Edition - 2099 TL (Dip Fiyat) 🔥

Machenike G5 Pro Max Play Edition, GANKSENİNLE indirim kodu ile 2099 TL’ye geliyor. Bu bütçede yer alan GameSir Nova 2 Lite, BigBig Won Gale Hall ve 8BitDo Ultimate 2C’den daha iyi bir seçenek (zaten Xbox 9. Nesil ve DualSense’den daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok, ama 3. parti firmaları çok...
  12. Diavelin

Yardım FF7 Serisine Nereden Başlamalı? Remake Değer mi, Beklemeli mi?

Final Fantasy gurmesi arkadaşlara bir sorum var: İndirimler bitmeden Final Fantasy 7 alma planım var. Remake ve Rebirth’ü içeren bir bundle almayı düşünüyorum; üstüne bir de Crisis Core eklemeyi planlıyorum, hikâyeyi daha iyi anlamak açısından. Araştırdığıma göre Crisis Core, kronolojik olarak...
  13. Diavelin

Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition – Koleksiyonluk Seri İlk Kez Türkiye’de!

🇹🇷 Türkiye’de İlk! 🎮 Flydigi Apex 5 EVA Limited Edition Bu özel serinin Türkiye’deki ilk kutu açılışını sizlerle paylaşıyorum! Şu anda bu üründen ülkemizde sadece bende var 🎁 Tasarımı, detayları ve EVA temasıyla gerçekten koleksiyonluk bir parça ✨ Görüşlerinizi ve sorularınızı bekliyorum 🙌
  14. Diavelin

NVIDIA RTX 50 SUPER Serisi Mart ve Mayıs 2026 Arasında Çıkabilir.

Son gelen bilgilere göre, söylentilerdeki RTX 50 Super serisinin 2026'nın ilk yarısında piyasaya sürülmesi muhtemel, ancak bu 1. veya 2. çeyrek olabilir. [H2 id='NVIDIA+GeForce+RTX+50+SUPER+Kartlarnn+2026nn+1.+eyreinin+sonu+veya+2.+eyreinin+banda+gelmesi+bekleniyor+ancak+CESte+deil']NVIDIA...
  15. Diavelin

Yardım 15-17K Direksiyon seti önerisi lazım

15–17K bütçe dahilinde direksiyon seti bakıyorum; 17K’yı aşmaması lazım. Taksitle alınacak, 6 ay taksit olursa iyi olur. Bir öneriniz var mı? Sıfır olması şart; doğum günü hediyesi olarak alınacak, ben kullanmayacağım.
  16. Diavelin

Yardım Sizce bu kutu, yolcu aracılığıyla gelirken gümrükten geçer mi?

Görselde gördüğünüz PS5’in solundaki Evangelion kutusu sizce gümrükten geçer mi? İçerisinde özel, limitli üretim bir gamepad var. Almanya’dan biri benim için getiriyor. Yasa gereği çıkarmaması lazım diye biliyorum; 430 euro sınır var, gamepad’in değeri ise 240 euro. Sizce kutulu halde getirse...
  17. Diavelin

🔥İndirim Faber Castell Econ 1351 Versatil Kalem 0.7mm - 43 TL 🔥

Hazır okul dönemi açıldı uyguna versatil kalem arayanlar varsa ve geçen ki Rotring Visuclick indirimini kaçıranlar için alınabilir bir kalem minimum 2 adet alınabilir...
  18. Diavelin

Yardım Sizce bilgisayar performansımı nasıl arttırmalıyım❓ GPU vs Monitör ⚔️

Başlıkta da belirttiğim gibi, sistemimde performans artırmak için kararsız kaldım ve sizlerin fikirlerini almak istedim. Şuan RTX 3080 kullanıyorum ve ana ekranım Samsung 50" QN90A (120 Hz, VA panel, 4K). Hikaye odaklı oyunlar oynuyorum, DLSS'i her zaman açıyorum ve native oynamıyorum. Ama 4K'da...
  19. Diavelin

Öneri Basit Bir Sorun, Büyük Isı Farkı: Ekran Kartı Hikayem

Merhabalar, Bugün yaşadığım bir deneyimi sizlerle paylaşmak istedim. 18 Ağustos 2022’den beri ASUS ROG 3080 V2 OC 10G model ekran kartını kullanıyorum. Yaklaşık 1 ay önce kartın fanları bozuldu ve ben de Aliexpress üzerinden sipariş ettiğim fanlarla değişim yaptım. Bu sırada termal macununu da...
  20. Diavelin

Öneri Sizce 4K gaming için hangi ekran kartını almalıyım ?

Merhabalar, Eskiden RTX 3080’in 4K için yeterli olacağını düşünerek 4K bir monitör almıştım. Fakat zamanla performans beklentilerimin altında kaldı ve artık 4K’da istediğim verimi alamıyorum. Bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce RTX 5090 mı almalıyım, yoksa RTX 4090 yeterli olur mu...
Geri