Arama sonuçları: *

1. djisotbiberi

Bilgisayarım Call Of Duty Warzone Kaldırır Mı?

Merhaba arkadaşlar.Call of Duty Warzone Multiplayer oynamak istiyorum.100 GB olduğu için de indirmeden danışmak istedim.Oyunun istediği sistem gereksinimleri şu şekilde; MİNİMUM İşlemci: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300 RAM: 8 GB OS: Windows 7 64-Bit (SP1) or Windows 10 64-Bit (1709 or later)...
  2. djisotbiberi

Yardım Bilgisayarımda Ses Boğuk Geliyor

Merhaba arkadaşlar.Dizüstü bilgisayarımda sol hoparlör bozulmak üzereydi sesi bozuk geliyordu komple gitti.Şaşırmadım :D Ama şu anda sağ hoparlörümden ses boğuk geliyor.Bilgisayarıma format atmadan önce gayet düzgündü.Formattan sonra böyle oldu.Sürücüler güncel.Bir türlü çözemedim.Sorun neyden...
  3. djisotbiberi

Windows 10 Bilgisayara Format Atmak

Merhaba arkadaşlar.Bugün bilgisayarıma format atacağım fakat aklıma takılan şeyler var.Bilgisayarım dizüstü orjinal Windows 10 kurulu geldi.Ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmek format atmak ile aynı anlama gelmediğini duydum.UEFI ile atmak daha doğrudur diyorlar.Aklıma takılan bir soru...
  4. djisotbiberi

Yardım CS:GO Bilgisayarınız VAC Güvenli Sunuculara Girmenizi Engelliyor Hatası

Arkadaşlar merhaba; CS:GO pingini azaltmak için Matchmaking denilen programı indirdim lakin ping değerlerini göstermediği için ayarları ile oynamadan sildim.Daha sonra bir YouTube kanalından video izledim ve o yöntemi uyguladıktan sonra CS:GO bu hatayı verdi.O videoya buradan...
  5. djisotbiberi

GameSatış T.C Kimlik Doğrulaması Güvenli Mi?

Merhaba arkadaşlar.GameSatış üzerinden 3 TL steam cüzdan kodu alacağım.Ancak T.C Kimlik doģrulaması istiyor.Sizce vermeli miyim?Ne kadar güvenli bu site?Aramızda bu sorun ile karşılaşan var mı?Unutmadan şunu da söyleyeyim kartın üzerindeki isim bana ait.Teşekkürler.
  6. djisotbiberi

Hiper Naga X80 Oyuncu Faresi Hakkında Düşünceleriniz

Merhaba arkadaşlar.Hepinize iyi akşamlar.Donanım Arşivinin forumu hepimize hayırlı olsun.Lafı uzatmadan sorumu sorayım.Ucuz ve kaliteli,beni idare edebilecek,fiyat performans oyuncu faresi arıyordum.Yaklaşık bir aylık araştırmalarım sonucunda Hiper markasının Naga X80 model oyuncu faresini...
Geri